Kaan Turkoglu Kisisel Paylasim Sayfasi

S
  • Kullanıcı stonecypher
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Çek bakışlarını gözlerimden, aşk bu şeytan doldurur.

Çek bakışlarını gözlerimden, AŞK bu şeytan doldurur..

Bu gece alkolle sabahla; ona de ki: Ben kanıma kırmızı rengi veren kişiyi kaybettim..

Şimdi sen gittin ya, şairin dediği gibi herkesi sana benzetiyorum. bu da mı o Şerefsiz acaba diyorum

Artık aramızdaki uzaklıktan şık bir matem giysisi diktirebilirsin kendine !! Bir tek hücreni bile istemiyorum...

Televizyonumun çekmediği bir kanal gibisin çünkü. Sen git ,bambaşka hayatların yatak odalarında sıradan insanların tenlerini süsle..

Her rengin bir kişiliği vardır. Her kişiliğin de bir rengi. Ben senin rengini buldum. Kahperengi​
.

Bende biliyorum yeniden sevmeyi, ama şöyle anlatayım. Sahne tamam, şef tamam, seyirciler tamam, şarkılar tamam, ses tamam, notalar ezberde. Ama enstrüman kırık!

Evde kedi, köpek beslemekle hayvansever olunmaz. Hayvansever dediğin benim gibi koynunda yılan besleyecek..

Üzülme değmez sözünü duymaktan sıkıldım. Değmeyenlere zaten üzülmem. Üzüldüğüm şey; Değmeyenlere... yüreğimin değmiş olması

Küçükken aldığım dışı güzel, İçi hep çürük çıkan elmalı şekerler gibisin. Aranızdaki tek fark; O elmalı, Sen ise el'malı.

Garip değil mi ? Yüzüne gülecek kadar dost sandığın kişiler, aslında arkandan konuşacak kadar yüzsüzler.

Aslında Bütün İnsanları Sevebilirdim, Sevmeye Senden Başlamasaydım...

Hayat ön provası yapılmamış bir tiyatro gösterisidir. Bu, alkışı olmayan tiyatronun perdesi kapanmadan; gülün, şarkı söyleyin, dans edin, âşık olun... Hayatınızın her anını değerlendirin.

İlkin ELİFBA'ydı, Sonra ALFABE oldu, Derken ABeCe, Şimdi de A.B.D.

Sanki elimi hic bırakmamıssın gibi yoklugunda kendi kendime inandım dayandım. Sanki kötü sonlu hic hikaye yokmus gibi sonumuzun iyi bitecegini varsaydım yalandı. Havalarda soguk gidiyor bu aralar üsürsün sen bilirim. Aman dikkat et aklına Yazları getir. Ne olur ara sıra haberdar et pencelerde bekletme hayatına elbet biri girecek mutlu ol onu ihmal etme.

ACIMASIZSIN İSYANKARSIN VEFASIZSIN RİYAKARSIN HEM GÜNAHSIZ HEM GÜNAHKARSIN HAYAT GİBİ.

Dokunup birer birer sevdigin esyalara hatta belki aglayacagim ACI cektigim dogru ama sen bana bakma ama ne olursa olsun seni unutacagim. Seni sevdigimi unut Sevismelerimiz yalan UNUT benide her YALAN GIBI UNUT UNUT UNUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Sabahlara yakın sessiz gelişlerin HIRSIZ gibi kararsız kararlı, Yatağımdasın 40 yıllık yabancı. Vazgeçtim direnişim seni sevmeyi ağır ödüyorum. Vazgeçtim yana yanaaaaaaaaaaa seni sevmeyi ağır ödüyorum. yüreğimden düşlerimden yaralıyım 1000 yerimden ben değilim seviştiğin affedemem beni affet gidiyorum uzaklaRa sensizliğe ,

KAHRETSİN YAPAMIYORUM KAÇTIKÇA SANA GERİ DÖNÜYORUM. KAHRETSİN SENİ SEVMEYİ AĞIR ÖDÜYORUM..

Nedir bir şair? İç çekmelerini ve çığlıklarını güzel bir müziğe dönüştüren dudaklara sahip olan, fakat ruhunda gizli acılar barındıran mutsuz bir insan.

Hatayı biz aslında başlarken yaptık, Hatırla 2 hayatı yarım bıraktık .. Aynı yerlere bakıp başka şeyler gördük. biz hayallerimize bir heves yalandan AŞK ördük. Bir gün uyanıp uykudan yabancı bir yüz gördük Offffff yazık yanan ateşi söndürdük..

Geri