Juventus - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Bırak allasen. Kasımpaşadan 101. dakikada gol yiyen takım tutuyoruz. Neyi konuşuyoruz. Bak lefty futbolcular bıraktı takımı. Bu kepazeliğin parçası olmak istemiyor kimse. O kadar adam nasıl sakat anlat bana. Şikrinyar dahil kime sakat değil. Böyle bir saçmalığa ortak olmak istemiyor ve oynamak istemiyorlar. Farkında degil misin.
Yeni transferler geldi ve doğrudan en riskli döneme dahil oldular. Takıma bile alışmadan oyunculara aşırı beklenti yükleniyor ve tabii ki panik olurlar.

Transfer dönemi doğru kullanılamadı ve bu sezonu ilk baştan kaybettik. Sezon başından itibaren değişmeyen ne kaldı? Tabii ki istikrar sağlamak da zaman alır ve yeni sezona kadar kendi adıma düzeleceğini düşünmediğimi defalarca yazmıştım.

Yeni transferler geldi ve doğrudan en riskli döneme dahil oldular. Takıma bile alışmadan oyunculara aşırı beklenti yükleniyor ve tabii ki panik olurlar.

Transfer dönemi doğru kullanılamadı ve bu sezonu ilk baştan kaybettik. Sezon başından itibaren değişmeyen ne kaldı? Tabii ki istikrar sağlamak da zaman alır ve yeni sezona kadar kendi adıma düzeleceğini düşünmediğimi defalarca yazmıştım.
Ya bırak.
Arçi nerde
Alvarez nerde
Onlar da mı adapte olamadı
Neymiş sakat.
Ya bırak.
Malarbahçe çöp toplayıp duruyo. Kanteye de çöp dedik. Erken emeklilik planı yapan tembeller bu adamlar. Arap bokuna giden adam alinmaz

Ya bırak.
Arçi nerde
Alvarez nerde
Onlar da mı adapte olamadı
Neymiş sakat.
Ya bırak.
Malarbahçe çöp toplayıp duruyo. Kanteye de çöp dedik. Erken emeklilik planı yapan tembeller o adamlardan. Arap bokuna giden adam alinmaz
Öyle ya da böyle bu sezonu en azından ikinci olarak tamamlamak zorundayız ve sonrasında da çok iyi planlama gerekiyor. Yoğun maç trafiğinde başka seçenek yok, eldeki oyuncuları motive etmeye mecburlar.

Öyle ya da böyle bu sezonu en azından ikinci olarak tamamlamak zorundayız ve sonrasında da çok iyi planlama gerekiyor. Yoğun maç trafiğinde başka seçenek yok, eldeki oyuncuları motive etmeye mecburlar.
Bana o kadar da değil dedin ama en azından 2. kapatmamız gerektiğini düşündüğüne göre seninde umudun kırıldı belli ki.

Bana o kadar da değil dedin ama en azından 2. kapatmamız gerektiğini düşündüğüne göre seninde umudun kırıldı belli ki.
Sezon başından itibaren umutlu değilim ancak yine de moral bozmamak için çok dile getirmedim. O kadar şey yaşandı ki nasıl bir anda düzelsin takım?

Sezon başından itibaren umutlu değilim ancak yine de moral bozmamak için çok dile getirmedim. O kadar şey yaşandı ki nasıl bir anda düzelsin takım?
Bir anda düzelmez, bir anda bu hale gelmediği gibi. En azından Gs nin konusunda nasıl düzeleceği konuşulmaz jkslsld

günaydın alüminyum
Mnakoim anlaminda soyluyorsunuz degil mi? Aluminyum zor anlasiliyor ama. Bir de etkisini yitiriyor o ofke , plastik bir ofkeye donusuyor aluminyum olsada jahdhdhhdhdh
Gelin kufur kulturumuzu el birligi ile koruyalim lutfen..
De da ayirmaktan daha onemli bir konu benim icin ajdjhdh

Mnakoim anlaminda soyluyorsunuz degil mi? Aluminyum zor anlasiliyor ama. Bir de etkisini yitiriyor o ofke , plastik bir ofkeye donusuyor aluminyum olsada jahdhdhhdhdh
Gelin kufur kulturumuzu el birligi ile koruyalim lutfen..
De da ayirmaktan daha onemli bir konu benim icin ajdjhdh
banlanmayacaksak ben varım aga

Küfür ediyorlar alooooo yönetimmmmm

futbolculuğu zaten tartışılmaz ama osimhen'in mentalitesine hayran olmamak elde değil. attığı gole pek sevinmediği gibi maç sonu da memnun olmadığı şeyler hakkında konuşmuş. galatasaray turu geçti ama maçın hiç gelmemesi gereken bir noktaya geldiğini biliyor. adamların 10 kişiyle hiç uzatmaya götürmeden 4-0, 5-0 yapabilecek pozisyonları bulduğunu da görüyor. bu tavır takımı daha yukarı da çekebilir, osimhen gibi bir adama "yok bu takımdan olmayacak" da dedirtebilir. maç içinde çok el kol hareketi yapıyor, duygudurumunu çok belli ediyor, kendini diğerlerinden birkaç gömlek yukarıda gördüğü her halinden belli ve haksız da değil. benim tahminimce takımın tavanı burası. tabii felaket bir ikinci maç performansından sonra da olsa şampiyonlar liginde son 16'ya kalmak bir türk takımı için başarıdır. tebrik etmek lazım.

Buruk bir sevinç yaşadım. Rakip 10 kişi kalmış ama 90 dakika bitik bir Galatasaray izledik. Bakmayın uzatmalarda Juventus bir kişinin eksiliği ve yorgunluk ile oyundan düştüler. Bu oyunu ben kabul etmiyorum. Osimhen bile gollerden sonra sevinmedi. Adamın hedefi final ama bu oyunla olmayacağının farkında. Son 16'ya kalmak bir Türk takımı için büyük başarı ama bu oyunla bizi elek edecek çok takım var. Deplasman fobisini aşamıyoruz bir türlü.

Hakikaten çok acayip. Ben gibi Hasetbahce taraftarının GS başarısını küçümseme tavrı anlaşılır.

Ama Galatasaraylılar niye bu kadar kızgın takıma. Tamam bir hoca sorununuz var ama şimdi zamanı değil kendi takımınızı yermenin.

Fener'e gelince.
Hala seneye yapılanırız avuntusu.
On yıldır her sezon ilk altı hafta kesin şampiyonuz diyoruz.
Sonra, inşallah seneye..

Bak başkan değişti. Direktör değişti. Takım full değişti. Hatta iki takım daha kuracak boşta adam var bedava maaş alan.

Peki nooldu. Hiç.

Taraftar değişecek. Başka yolu yok. Gitmeyin olm maça. Almayın beinsport. Almayın forma falan.

Bal dudak nesiri bile arap toprağı görünce nasıl top oynamaya başladı. Sende oynamaz abicim.

Önceki maçta izlediğimiz Juventus ile dün gece izlediğimiz Juventus arasında dağlar kadar fark vardı.

Normalde Şampiyonlar Liginde başarıya aç bir Galatasaray izlerdik. Dün gece izlediğimizin ise bu durumda hiçbir alâkası yok.

Güvendiğimiz -böyle maçlarda güven vermesi de gereken- oyunculardan verim alınamadı. TD dahil, tüm takımın silkelenmesi ve her ŞL maçında Liverpool maçındaki gibi varını yoğunu ortaya koyması gerekiyor.

Aksi takdirde bu performans ile çeyrek final bile hayal olur.

Belki linç edileceğim ama yazmak istiyorum:
Süper Lig performansını ayrı tutup ŞL hakkında yorumlayacağım.

Galatasaray'ın alametifarikası olağan üstü pozisyon, taktik bilgisi değil maalesef.
Daha çok hırs ve baskıyla bir dominasyon sağlamaya çalışıyor.

Avrupa Futbolunda tiki-taka yapabilen her takım köy takımından Avrupa Devine kadar her takım Galatasaray için ciddi tehdittir.

Elenmenin kıyısından dönen Galatasaraya içten tebrikler ama bu futbolla ilerisi için çok umutlu değilim.

Yaşayalım, görelim.

Hakikaten çok acayip. Ben gibi Hasetbahce taraftarının GS başarısını küçümseme tavrı anlaşılır.

Ama Galatasaraylılar niye bu kadar kızgın takıma. Tamam bir hoca sorununuz var ama şimdi zamanı değil kendi takımınızı yermenin.

Fener'e gelince.
Hala seneye yapılanırız avuntusu.
On yıldır her sezon ilk altı hafta kesin şampiyonuz diyoruz.
Sonra, inşallah seneye..

Bak başkan değişti. Direktör değişti. Takım full değişti. Hatta iki takım daha kuracak boşta adam var bedava maaş alan.

Peki nooldu. Hiç.

Taraftar değişecek. Başka yolu yok. Gitmeyin olm maça. Almayın beinsport. Almayın forma falan.

Bal dudak nesiri bile arap toprağı görünce nasıl top oynamaya başladı. Sende oynamaz abicim.
abi biz SPOR kulübüyüz, futbol kulübü değil. futbol şubemiz son yıllarda rekabette geride kalmış olabilir ama onun dışındaki branşlarda adı geçenlerle rakip bile değiliz. real madrid vs rayo vallecano (maçları maraton alt e blok vip tribünden izleyen bir taraftar)

Geri