Juventus - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
beğenmeyin arkadaşlar ben fener'de bahane tükenmez ironisi yaptım dkfg o bloka 400 bin lira verecek kadar kafayı yemedim daha...

abi biz SPOR kulübüyüz, futbol kulübü değil. futbol şubemiz son yıllarda rekabette geride kalmış olabilir ama onun dışındaki branşlarda adı geçenlerle rakip bile değiliz. real madrid vs rayo vallecano (maçları maraton alt e blok vip tribünden izleyen bir taraftar)
Fukara tesellisi

aslında fukara tesellisi değil doğru bi nokta ama bu takımların lokomotifinin futbol şubeleri olduğunu atlayan bi nokta... millet istenen başarı bir türlü gelmediğinden saracak yer aradığı için o tribünler gümbür gümbür olursa her şey çözülecek sanıyor ama yanlış bence. kasımpaşa maçında atmosfer kötü değildi. senin takımının iki tane net defosu var; birincisi tempolu ve önde basabilen takımlara karşı far tutulmuş tavşana dönüyorsun, ikincisi ise gol yememeye gelmiş 10 kişi defans yapan takımları açmakta zorlanıyorsun. kabak gibi ortada yani. 100 bin kişi toplayıp 90 dakika bağırsan da bunlar sahada çözülebilecek sorunlar.

Sanchez'e el patron diyoruz adamın dizleri titriyo önünden geçen topa dokunamıyo
Sara, Lang oyunda hiç yok
İlkay'la Sane'yi alıyosun tecrübe diyosun taze kan diyosun onlar oyunda yok
adamlar on kişi kalıyor biz ceza sahasının önünde dizilmiş bekliyoruz
Uğurcan olmasa bu oyunla 5-6lık olurduk
takımı ayakta tutan bir Osimhen var o da büyük ihtimalle yazın gidecek
Okan Hoca'nın ya korkak futboldan vazgeçmesi lazım ya da istifa edip gitmesi lazım
Konya maçında da aynıydı
ben artık böyle oyun izlemek istemiyorum

neyse ki turu atladık ülke sıralamasında 9. olduk
seneye ligin ikincisi de sayemizde bi şampiyonlar ligi görür

günaydın alüminyum
4.30 da kalktım ALÜMİNYUM

Mnakoim anlaminda soyluyorsunuz degil mi? Aluminyum zor anlasiliyor ama. Bir de etkisini yitiriyor o ofke , plastik bir ofkeye donusuyor aluminyum olsada jahdhdhhdhdh
Gelin kufur kulturumuzu el birligi ile koruyalim lutfen..
De da ayirmaktan daha onemli bir konu benim icin ajdjhdh
He o anlamda ajsjjsjs böylesi biraz da RP gibi. 01 tayfa şivesimsi

Ya bırak.
Arçi nerde
Alvarez nerde
Onlar da mı adapte olamadı
Neymiş sakat.
Ya bırak.
Malarbahçe çöp toplayıp duruyo. Kanteye de çöp dedik. Erken emeklilik planı yapan tembeller bu adamlar. Arap bokuna giden adam alinmaz
22 milyona Sıddıki Şerif alıyorsun. YouTube’a adını yazınca Cübbeli Ahmet’in vaazı çıkıyor : ddd

bu gun benim mod, juve her atağa cıktığın da

Şaşırma GIF by Show TV

göğsünün daraldığını biliyoruz.

Galatasaraylı oyuncuların kurşun yemiş gibi yere yatmalarının Dünyaya yayıldığı eşleşme oldu.
Eşleşmede neredeyse bir maçı on kişi tamamlayan Juve vardı.
Adamların arkasındaki dua sağlam gerçekten iş görüyor (!)

Geri