Raskolnikov
Gümüş Üye
beğenmeyin arkadaşlar ben fener'de bahane tükenmez ironisi yaptım dkfg o bloka 400 bin lira verecek kadar kafayı yemedim daha...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
O kadar iyi sansürlemişler ki küfür diyesim gelmedi xjsjkhsjakshKüfür ediyorlar alooooo yönetimmmmm
ben güldüm...... çünkü senin o bloka 400 bin lira verecek kadar kafayı yemediğini biliyorum...........beğenmeyin arkadaşlar ben fener'de bahane tükenmez ironisi yaptım dkfg o bloka 400 bin lira verecek kadar kafayı yemedim daha...
Fukara tesellisiabi biz SPOR kulübüyüz, futbol kulübü değil. futbol şubemiz son yıllarda rekabette geride kalmış olabilir ama onun dışındaki branşlarda adı geçenlerle rakip bile değiliz. real madrid vs rayo vallecano (maçları maraton alt e blok vip tribünden izleyen bir taraftar)
aslında fukara tesellisi değil doğru bi nokta ama bu takımların lokomotifinin futbol şubeleri olduğunu atlayan bi nokta... millet istenen başarı bir türlü gelmediğinden saracak yer aradığı için o tribünler gümbür gümbür olursa her şey çözülecek sanıyor ama yanlış bence. kasımpaşa maçında atmosfer kötü değildi. senin takımının iki tane net defosu var; birincisi tempolu ve önde basabilen takımlara karşı far tutulmuş tavşana dönüyorsun, ikincisi ise gol yememeye gelmiş 10 kişi defans yapan takımları açmakta zorlanıyorsun. kabak gibi ortada yani. 100 bin kişi toplayıp 90 dakika bağırsan da bunlar sahada çözülebilecek sorunlar.Fukara tesellisi
4.30 da kalktım ALÜMİNYUMgünaydın alüminyum
He o anlamda ajsjjsjs böylesi biraz da RP gibi. 01 tayfa şivesimsiMnakoim anlaminda soyluyorsunuz degil mi? Aluminyum zor anlasiliyor ama. Bir de etkisini yitiriyor o ofke , plastik bir ofkeye donusuyor aluminyum olsada jahdhdhhdhdh
Gelin kufur kulturumuzu el birligi ile koruyalim lutfen..
De da ayirmaktan daha onemli bir konu benim icin ajdjhdh
FOLYOALÜMİNYUM
22 milyona Sıddıki Şerif alıyorsun. YouTube’a adını yazınca Cübbeli Ahmet’in vaazı çıkıyor : dddYa bırak.
Arçi nerde
Alvarez nerde
Onlar da mı adapte olamadı
Neymiş sakat.
Ya bırak.
Malarbahçe çöp toplayıp duruyo. Kanteye de çöp dedik. Erken emeklilik planı yapan tembeller bu adamlar. Arap bokuna giden adam alinmaz
Herkes bunu yaşadığı için,Anksiyetem panik atağım hepsi tuttu allahın cezaları…… migrenimide yazmadım……
Ekli dosyayı görüntüle 128752