Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Xjskhdkdhdkjd SUS, mackolik bildirimi gelince değiştim zaten..Başlığı değiştirelim lütfen o hızlı yönetici arkadaş.
babacım size dördü atın dedik dinlemedinizat dördü at bitir hadi uzarsa maç izlerken ölen adamların sayısına 1 eklenecek
Gerçekçi olmak gerekiyor, Fenerbahçe de aynı durumda ve onu da eleştiriyoruz. Her iki takım da Avrupa standartlarına uygun futbol oynamıyor. Bu sebeple de belli aşamaya ulaşıp eleniyorlar.Ya adamlar yuventus eklemiş alooo.
Kendi taraftarı hayıflanıyo ne gerek vardı maçı uzatmaya taşıdık, Okan istifa diyo.
Fenerlisi ben ordada futbol göremedim diyo..
Federasyon GS mağlup diye tweet atıyor..
Tamam bunlar evlat olsa sevilecek takım değil ama ayıp ediyorsunuz arkadaşlar.
Bırak allasen. Kasımpaşadan 101. dakikada gol yiyen takım tutuyoruz. Neyi konuşuyoruz. Bak lefty futbolcular bıraktı takımı. Bu kepazeliğin parçası olmak istemiyor kimse. O kadar adam nasıl sakat anlat bana. Şikrinyar dahil kime sakat değil. Böyle bir saçmalığa ortak olmak istemiyor ve oynamak istemiyorlar. Farkında degil misin.Gerçekçi olmak gerekiyor, Fenerbahçe de aynı durumda ve onu da eleştiriyoruz. Her iki takım da Avrupa standartlarına uygun futbol oynamıyor. Bu sebeple de belli aşamaya ulaşıp eleniyorlar.