Juventus - Galatasaray ( 3 - 2 )

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Başlığı değiştirelim lütfen o hızlı yönetici arkadaş.

120de gol gelince kalbimizin ritmi normale dönmüyo bu gece uyku yok

Malum takıma geçmişler olsun. O gün bugün değildi başka sefere artık : ))

Madem turu geçeceksiniz neden uykusuz bırakıyorsunuz bizi alüminyum? Zarar ziyansınız ya. Barış senin de alüminyum. Aptal adam.

şu tur gitseydi yemin ederim galatasaraylılığımı askıya alacaktım. lig bu sezon hiç umrumda olmazdı.

Öldük öldük dirildik ama sonu güzel oldu.

Fenerli arkadaşların beklentileri gerçekleşmediği için üzgünüm :D :D :D

Son düzenleme:
at dördü at bitir hadi uzarsa maç izlerken ölen adamların sayısına 1 eklenecek
babacım size dördü atın dedik dinlemediniz
AHAHAHAHAHHAHAHAA
OHOHOHOHOHOHOHOHO
şimdi gerginlik azaldı biraz rahatladım artık sevinmeye başlayabilirim :d

Bir fenerbahçeli olarak. Galatasaray’ı tebrik ederim

Şampiyonlar Ligi için yeterli bir oyun şekli değil ayrıca skor avantajına rağmen Galatasaray direkten dönmüş oldu.

Ya adamlar yuventus eklemiş alooo.
Kendi taraftarı hayıflanıyo ne gerek vardı maçı uzatmaya taşıdık, Okan istifa diyo.
Fenerlisi ben ordada futbol göremedim diyo..
Federasyon GS mağlup diye tweet atıyor..

Tamam bunlar evlat olsa sevilecek takım değil ama ayıp ediyorsunuz arkadaşlar.

Ya adamlar yuventus eklemiş alooo.
Kendi taraftarı hayıflanıyo ne gerek vardı maçı uzatmaya taşıdık, Okan istifa diyo.
Fenerlisi ben ordada futbol göremedim diyo..
Federasyon GS mağlup diye tweet atıyor..

Tamam bunlar evlat olsa sevilecek takım değil ama ayıp ediyorsunuz arkadaşlar.
Gerçekçi olmak gerekiyor, Fenerbahçe de aynı durumda ve onu da eleştiriyoruz. Her iki takım da Avrupa standartlarına uygun futbol oynamıyor. Bu sebeple de belli aşamaya ulaşıp eleniyorlar.

Gerçekçi olmak gerekiyor, Fenerbahçe de aynı durumda ve onu da eleştiriyoruz. Her iki takım da Avrupa standartlarına uygun futbol oynamıyor. Bu sebeple de belli aşamaya ulaşıp eleniyorlar.
Bırak allasen. Kasımpaşadan 101. dakikada gol yiyen takım tutuyoruz. Neyi konuşuyoruz. Bak lefty futbolcular bıraktı takımı. Bu kepazeliğin parçası olmak istemiyor kimse. O kadar adam nasıl sakat anlat bana. Şikrinyar dahil kime sakat değil. Böyle bir saçmalığa ortak olmak istemiyor ve oynamak istemiyorlar. Farkında degil misin.

Geri