Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir sürü arama yaptım istanbul yazdım turkey yazdım türkiye yazdım justin bieber yazdım hiç geyik birşey yapmamışınız ne iş korktunuz mu belieberslerden haklısınız bende olsam bende korkardım dün ki çıglık videolarından sonra adama çıglık atan bizi ne yapmaz
1. kullanıcı: Bu genç kızımız, İstanbul’da yaşayan 17 yaşında bir arkadaşımız. Dün 1 Mayıs etkinlikleri sırasında polisin sert müdahelesine maruz kalan ve hastanelik olan babası için göz yaşı dökü….
Şaka şaka.
Havaalanında Justin Bieber’i göremediği için ağlıyormuş. A. ya. Neyse yorum yapmicam.
lan sabah ben bunu izledim dedim ne diyo bunlar 1 mayıs filan D: annem bile dedi lan bu kız ne böyle diye d: salak ya D: bi bağırıyo D: CAAASSSTİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNN : fikib.k.
Bir paragrafta dalga geçtim diye kendimden utandım 2.paragrafda bir rahatladım
2.Tamam justini sevebilirde ne bekliyor justin dönüp sarılcak falanmı adam havaalanından bile kaçarak girmiş takmıyor bile sen orda kendini yırtıyorsun i love you justin diye bağırıyorsun dönüp bakmadı bile minübüsten kafasını çıkarmadı bile
A.. salakları güldürdüler o kadar 1 Mayıs olayının yanında.