Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
justin'in peşinden koşan kızın ana babası allah'a şirk mi koşmuş acaba?

İlk defa Türk oldugumdan utandım bu justin bieber geldiginde arkadasından kosup da justin die bagıran kız yüzünden lanet gelsin sana.

Malawi'ye giden Madonna pasaport sırasına sokulup kuzu kuzu bekletiliyor, Türkiye'ye gelen Justin Bieber'e pasaport polisi arabasına gidiyor

dün imamın biber gazı, bugün justin bieber istanbullunun çilesi bitmez aga...

Oğlum bugün Justin Bieber konseri var. Ama adamlar tt değil. Bu terste bir işlik var.

Müslüman Türk Gençliği Nasıl Poposunun altına Peygamber resmi çizdiren Justin Bieber'i önder edinir, bu nasıl bir kültür emperyalizmidir?

Justin bieber konseri icin 12 tır dolusu gunluk sut siparisi verdik.

Yemin ederim bir kere bile justin bieber dinlemedim he pişman mısın dersen hayır

Muhabir ''Bizim yerimizde bize artistlik mi yapıyon?!'' diyor, anırarak güldüm.

Sana verilen paranın 2 katını verim Allah aşkına gelme @justinbieber

Gurbet ellerde bize emanetsin yiğenim. Akşam konsere çıkmadan içine aklet giy. Terleyip hasta olursan annene hesap veremeyiz @justinbieber

bana justin bieber konserine gidiyor musun diye soran arkadaşım var ya kendimi vursam mı ne yapsam?

Gece gelmişsin yurdumuza.Ezan sesini duydun mu? @justinbieber

@justinbieber trafigi tikadin a. crazy olmamak mumkun degil

Az önce Justin Bieber yanıma yaklaşıp "How can I go to Sultanahmet?" dedi Elazığ'ı tarif ettim bir de arkasını dönünce tekme attım.

Bana gunaydin demeyen bu aksam Justin Bieber konserine gider insallah o kadar diyorum..

Justin Bieber Türkiye konseriyle aile planlamasına dikkat çekti. Kullanın artık şunu...

Aslında kafan olmasa giderin var. @justinbieber

Justin Bieber Turkiyeye gelince ben
BJPEDLnCYAEAndT.jpg

Müzik kariyerin zirvedeyken, müzik kariyerini zirvede bıraksan? @justinbieber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri