Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çocuk justin bieber'e benzemek için o kadar uğraşmış ki sanırsın justin konserde sakatlanırsa onun yerine sahneye çıkacak.

Gulmekten katildim.Ben justin Bieber yazdikca,cocugun
yabanci fanlari beni takibe almis
Ne yazdigimi bi anlasalar...
Bak gene yazdim

( bunu yazan berna laçin )

Michael Jackson'un Moonwalk'ı vardı bu da Justin Bieber'ın Notre Damin kanburu gibi Hunchback of İstanbul dansi:))
BJQXSasCAAALYQ4.jpg

Yeni plan: Justin Bieber'ı konser alanı diye Fen-Edebiyat fakültesine sokalım, çıkışı bulana kadar izlemeye gelenler 18 yaşına gelir zaten.

Justin Bieber yokken bu kızlar napiyodu acaba ¿ -sanirim o kizlar da yoktu henüz dünyada

justin bieber istanbul'a gelmiş. siz daha ankara'yı beğenmeyin.

Gelmişken Beyaz Show'a çık her gelen çıkar... @justinbieber

One Direction mı yoksa Justin Bieber mı diye sordular, beyin kanaması geçirdim. Şu an hastaneye gidiyoruz.

Justin Bieber falan hikaye tek Biber mangalda közde pişen biber vay arkadaşş Mangal mı yapsak :))

Justin Bieber'ın boyu 1 m 68 cm'dir. Geçen sene boyu 1 m 63 cm'di. Yani son bir senede TAM 5 cm boy atmıştır.

( benden kısaymış :D yanında erkek arkadaşı gibi dururdum herhalde :D )

Justin Bieber dönemin en kötü kaçıncı şarkıcısı?? Aklıma takıldı da...

Justin Bieber ulkene kacak giriyor,sen arkasindan Justgiiiinnnn diye agliyosun be kuzum yazik!

Justin bieber'ın kaldığı oteldeki garsonların yerinde olsam Justin'in yemek yediği çatalı kaşığı alır, satışa çıkarırım, Köşeyi dönerim.

justin bieber fanı olacağıma termisifon olurum daha iyi.

Justin Bieber 2-3 gün daha kalırsa çocuk sahibi olma isteğim tamamen tükenebilir.

ustin Bieber tarikatı havaalanını basmış. Dünyanın en tehlikeli örgütlenmesi. :)

Bugün Justin Bieber Türkiye'de ve TT'de hiç Justin Bieber hashtag'i yok. Sanırım şarkı ezberlemeyi son ana bıraktılar.

Justin Bieber'in aracının arkasından bağırarak koşan kızın tam olarak ne yapmaya çalıştığını düşünüyorum 20 dk'dır.

17 Yaşındaki Dilan'ın kafatasını çatlatan Türk polisi Justin Bİeber'in pasaport kontrolünü özel arabasında yaptı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri