Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SON DAKÍKA; Justin Bieber konserine gidemeyecek olan milyonlarca ergen kendilerini bu şekilde tatmin etti.
BJQ_ZqjCEAAGbYB.jpg

bu tweeti rt'leyen ve favoriye alan şanslı bir kişiye justin bieber ile ortak kullandığımız gökyüzünü bedava vericem. risk budur!!

Justin diye anıran kıza biri uçan tekme atsın. Ayrıca, 'Neyden kaçıyosun'' diyen abiyi öpücem.Kaçmaya mı geldin abi?

Akşam Justin Bieber konserinde olay çıkarsa polisler belieber gazı sıkacakmış.

MALKOÇTORUNU ‏@malkoctorunu 5 sa
justin bieber'i hava alanında gören kızın cümlesi "onunla aynı havayı solumak bile güzel" be a. ağızlı amerika venüsten mi hava alıyor?

Konser alanındayım. Sivilce kremlerine ilgi beklediğimden daha yoğun. Teşekkürler @justinbieber .

Justin Bieber konserinin yapılacağı yerin önünde p. ve ertesi gün hapı satmayı düşünüyorum. Ebeveynler ne hata yaptıklarını görsün.

Bir Belieber bir Belieber'a bre Belieber gel beraber Justin Bieber konserine gidelim demiş.

Justin Bieber için ağlayan o kız acaba şehitlerimiz için hiç ağlamış mıdır ?

Justin Bieber'in geldiğini duyan halk hızlı bir şekilde İstanbul'u boşaltıyor.
BJQvshdCUAAYg5i.jpg

SON DAKİKA!
Justin Bieber konser alanına Fanları sokmuyor illede Belieber'larım gelsin diyor.

Kaynak:N.Bulursun .com

Justin Bieber tamam da lan Rihanna gelicek Rihanna! Aha ben de şu an oturduğum gibi oturuyor olacağım. Rihanna abi Rihanna ya Rihanna!!!

Neyini seviyorlar şu sümüklünün :D

“Justin Bieber bize bir 'Hi' bile demedi” adam victorias secret mankeniyle beraber oluyor sana hi mi desin zavalli

Justin Bieber gidince haber verin nefes almaya başlayacağım.

Justin lav. geldi bizim evde azarlıyorum harbersiz geldi @justinbieber

Justin Bieber hayranı olmayan kız tatlılığı diye bir şey var.

BİBER den haberi olmayan kız harikalığı da var

Justin Bieber İstanbul'a gelmiş ve demiş ki ; 'İstanbul seni yenecem olm' .

Konser bahanesiyle gelip Türkiye'deki final coşkusunu görmek.. Seni gidi seni:) @justinbieber

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri