Justin Bieber Geyikleri

• Kullanıcı eVe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2406 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Justin Bieber ile yatakta röportaj yapmazsa Ayse Arman yaşlandığına kesin delildir.

Düşünsene ' Justin Bieber ' konserine 18 yaşından küçükler giremiyo. Konser alanında bi kişi olmaz yemin ederim.

Sen Avrupa'da 15 yaşında şöhret olursun , Türkiye'de konserine 10 yaşındaki hayranların gelir . @justinbieber

Justin Bieber biraz şımarmış TC pasaport kontrol noktasını Patagonya bozkırı zannetti. Unutmasın başka ülkelerde donuna kadar aranmıştı .

Justin Bieber gibi kızım olsa cebine uyuşturucu koyar, polise ihbar ederdim. Net..

fikir özgürlüğü tamam iyi güzel ama,justin bieber hayranlığını abartan kızları idam edicen a..

Bakın özellikle Justin Bieber hakkında ağzımı açmıyorum, manyak fangirllerin gazabına uğramayalım. Ters çevirip düz .. yemin ediyorum.

Benim kızım olucak :))) Justin Bieber dinliycek :)) 500 liralık bilet alıcak :))) 300 km uzaktan konsere gidicek :)) ALLAH YAZDIYSA BOZSUN

Şuan kahvemi aldım Justin Bieber hayranlarının tweetlerini okuyorum. Yemin ederim Cem Yılmaz gibiler. Allah çarpsın bak.

Justin Bieber konserine gidebilmek için az mı didindin be yavrum..gencecik yaşında ne çektin be..kezbancımm

mesela justin bieber ve sinan akçıl da akil olsun. amaç kitlelere hitap etmek değil mi?

Justin Bieber diyenler RT, İSMAİL ABİ diyenler FAV

Konsere gitmeden Zincirlikuyu'da bana uğra da bi çayımı iç @justinbieber

Tayyip'in ''en az 3 çocuk'' projesiyle dünyaya gelen kardeşlerimiz; Justin Bieber'ın Hayranları Oteli Bastı

90'ların Justin Bieber'ı olan Küçük İbo'nun Macaristan konserine 100.000 macar kızın geldiğini biliyor muydunuz? Şaka lan şaka! 140.000!

Justin bieber fanı olacağıma bilgisayaramın fanı olurum daha iyi.

dün gece uyardık; "çocuk hatadır" dedik, kimse dinlemedi. al, justin bieber konseri.

Justin Bieber'ı meşhur eden Baby şarkısı meğer aylarca radyoda dinlerken "yeni bir kız çıkmış söylüyor" dediğim şarkıymış.

Ulan sen gelene kadar senle ilgili tüm şakalarımı yaptım, bugüne bişey kalmadı. Neyse akşam fazla bağırma, maç seyredicez. @justinbieber

Justin Bieber İle Fotoğraf Çektiren S.D (14) Annesinin Yanlışlık ile Fotoğrafı Silmesi Üzerine Annesini Bıçaklıyarak Öldürdü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri