Juliette / Lilith/ clairvoyant

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözlüğü açılmamış.
Efendim bana kısmetmiş demek ki :liv:
Dikkat çeken üyelerden. Şahsen mahlasını gördüğümde "dur bi bakim ne yazmış" diyorum, bence çok da iyi ediyorum. Hımm, durduğu yerden bir mevzu nasıl görünüyor merak ediyorum.
Kendisi, biraz Scarlett, biraz Rakınzel, biraz da Raven gibi.
Bakın bu üyelerin ortak noktası cool olmaları
evet bildiniz kendisi cool bir üye, tam bir serseri ya :D
Yazsın okuyalım.

clairvoyant

Dikkat çekici ve cesur yorumları var.
Okumayı seviyorum (:

Bence çok daha fazla Rakınzel havası var, yazdıkları okunası ve cool elbette.
Multi çıkarsa şaşırmam ama -.-

dolu dolu bir arkadaş. seviyorum böyle insanları okumayı. hoş gelmiş.: )

İlk geldiğinde farkı yorumları ile hemen belli oluyordu.
Düşünüyorum, öyleyse bu doğrudur kalıbının dışında yorumlarına bilgi de katabilen bir analizci.
Hoş kalın, mutlu kalın.

müthiş bir gözlemci, dikkatini çeken herkesi takip edip hepsi hakkında detaylı yorumlar yapabiliyor. bazen iç oğlanı ile buluştuğumuzda kulaklarını çınlatıyoruz. : ) kendisini seviyoruz ve biz de onun gibi, yorumlardan karakter ve tip analizi yapıyoruz kafamızda. ve kendisini hiç görmedik ama muhtemelen çok güzel bir kadın olduğu kanısına vardık. bu konuda hislerimde pek yanılmam nedense. güzeldir dediklerim hep güzel çıkmıştır. :D sürekli birileri gider birileri gelir foruma ama kendisi bir gün gidecek olursa üzülürüm ve eminim aklımın bir köşesinde hep kalır.
bu arada bozkırkurdu'nun, oğuz atay'ın başucu kitabı olduğu ile ilgili bir şey okudum. oğuz atay benim en sevdiğim yazardır. :'))

Hoş bir kadın.
Etkilemek istediklerinin zaaflarını biliyor.

Mesela ben. Beni tam zaaflarimdan vurdu.
Tesiri altındayım. :ash:

Çizgisi ve tarzı net. Hoş bir kadın olduğu tahmininde hemfikirim. Yorumlarını gördüğümde okumadan geçmem, kendini okutabilmek güzel bir meziyet Lilith hanım çok da başarılısınız bu konuda. :)

Öyle bir ezo gelin tarifi veriyor ki, hemen yapasınız geliyor.d

Tevafuk anının hatrını sunmaya geldim.Sözler bazen kifayetsizdir,ancak hissedenlerin anlayacağı ortak dil yürekte kafidir.
Selamlar,saygılar.

zM1bzg.jpg

Kaç gündür yok ve yazılarını özlediğimi fark ettim.
İstanbul'u onun anlatımıyla dinlemek çok hoş.
Dilerim film konusundaki hayallerini birgün gerçekleştirir.
İçinde şiirsel bir tarz olacağına inanıyorum.
Sevgilerle.

Beni birçok konuda şaşırtan -ki bu iyi bir şey- çünkü kendisi nevi şahsına münhasır bir insan, nezaketi ve vicdani meselelerdeki duruşuyla şaşırtmayan -ki bu da iyi bir şey- bir hatun.
Yollarımız ayrı biliyorum ama sohbetini ve mektuplaşmayı seviyorum.
Bir gün o ya da ben buralarda olmaz isek, cümleleriyle aklımda kalacaklardan biri.
Yüreğe dokunan insanları sevmek lazım.

çok fazla marjinal ya.her yorumunda ömrümde hiç kullanmadığım kelimeler görüyorum :d

Acaba ne yorum yaptı diye merak edip baktığım üyelerin başında gelir harika bir gözlemci kanım ısındı iyi ki burdasın

Yorumlarını okuduğum sıralı sayıda naif ve nezaket sahibi üyelerden.

Ayar üstadı demişti bana , sanırım bir konuda kendisini kırdım .( hatırlarsın eminim )
Farklı bir renk , var olsun .

Ben de öyle nerelerdesiniz acaba yokluğunuz çok belli : /

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri