OHAAAAA GÖNDER DEDİM VE ÇOK UZUN OLMUŞ. SİZ OKUMAYIN.
madem bu konu hak ettiği gibi sayfamıza düşmüş... yazmamam ''ammmaaan taannrııığğğğaaam araallaarııı boozuuuğğukkk muuuğğ'' magazinlerine düşürebilir bizi... hıığğ evet hııığğğ herkes bizi magazinlerine bekliyor, özellikle bircan bali ve seren serengil, neyse.
hikayemizi hep anlatıyoruz ama bir kez daha anlatmanın kimseye zararı yok, ay olsa nolcak sanki. tanıdığımda bunun 35 bin katı daha troll bir insandı, yani nasıl diyeyim şu an juju'yla muhatap olabildiğiniz için sevinmeniz lazım. öyle muhatap almazdı, şımarıklığından da değil, gerek görmüyordu yani. aşırı tatlı geyikler yapıyor, herkesi çileden çıkarıyordu, ben tabii o zamanlar krize girsem de etraftakiler sinirden parmaklarını kemiriyordu.
bakın bu forum juju'nun en çok banlandığı yer asla değil... onun ilk banlarını bilirim, bu kıza yapılmaz dediğim o günden bugüne hala bu kıza bu yapılmaz diyorum. birilerine kafa falan tutuyordum he şakasız... ''hem kızla geyik yapıyorsunuz işinize gelmedi mi banlıyorsunuz'' höhöhöyt... ayıptır söylemesi az biraz yetkim olduğundan açıveriyordum banını! sonra araya zamanlar girdi falan derken hoop yeniden karşılaştık. juju çok ulaşılabilir gözüken ama kolay ulaşamadığınız bir insandır. sabaha kadar geyik yapmanız ona ulaştığınız anlamına da asla gelmemektedir. biz çok temkinli ilerledik, çok da güzel ilerledik. böyle zaman insanları değil armutları olgunlaştırır diyorsunuz ya siz çok bilmişler, heh işte öyle bir şey oldu. çok eğlendik, eğlenirken fark etmeden öğrenmişiz de.
omuz omuza direnip, haksızlığa sesimizi falan çıkardık. benim gibi gazinin ortasında tkp'lilerle çay içen biri için omuz omuza direnmek ne kadar önemlidir bilmelisiniz... lahmaçlar uçuşturduk, adamlar vurduk, kalpler kırmadık çünkü kalp kıracak kadar sahiplenmedik çoğunu ama kalbimizi kırdılar... adam vururken dedikoduyla suçlayarak bizim kalbimizi kır dı lar, hakkımız helal değil... neyse zaten herkes hak ettiği yeri buldu.
sonra belki de burada oldukça biz daha başka bir iletişim kurduk, ımm nasıl diyeyim, şöyle diyeyim; hani biz çok geyik yapıp hahhah hohhoh dolanıyoruz ya, onu bir kenara bırakmayı öğrendik. aynı şeyleri hissedip, başımıza gelişlerini numaralı gözlüklerimizle izledik. ay evet gözlerimiz bozuk ama bazı şeyleri görebiliyoruz yani... kendi kendimize ''aaa, yok artık, oohaaa, bu da mııı'' olmalara başladık. korkmayın korkmayın sizlik bir şey yok, siz devam.
daha uzatayım mı? aslında ağlatmak isterdim de zaten 2020 bizi ağlatmış bir de ben bunu yapamam ama juju çok başkadır. iyi ki ile başlayan cümleleri kurarken pişmanlık duymazsınız çünkü bir kere o cümleyi kurabildiyseniz siz zaten juju'nun daha ötesinde bir yerdesinizdir. gözümü kapatırım, anlatmak istediklerimi anlatırım, hiç de düşünmem acabasını, ya öylesini.
iyi ki varsın jujuşkom... o benim seneler evvelden ''aşkımsu'' dediğimdir, kusura bakmayın... öyle dedik evet, hesap verecek halimiz yok.
iyi ki o banlarını zamanında kaldırmışım da beni görünce ''ııyyy yine mi bu kız'' demedin. beni kendinle tanıştırdığın için çok mesudum.
umarım benim kadar mesut olabilecek birileri daha olmaz... grubumuz dışarıya oldukça kapalı, içinde fokur fokur sevgi kaynamalı.
ha bi de arada elinizi semaya açın ve tekrarlayın: ''allah'ım iyi ki juju bu kadar önemsemiyor beni, yoksa ben bu davalarla ne bok yerdim'' diye... (ŞOK)
seviyorum seni bebişkom, aşkımsu... gidiyorum artık. dünyanın en kopuk yazısını da yazmış olabilirim ama olsun.
hayatındaki ilk melo benim, jr. melo bunu bilsin, bunu anlat ona bol bol! <3
kalpledim.