ÜSözlük Juju

Konu sahibi son olarak 1038 gün önce görüldü
Ücret dahilinde üye savunulur! (işsiz kaldım biliyorsunuz. Yoksa bedavaya şey ederdik..)

Juju başkan şu sıralar offline takılıyor birine mi küstü napti cok sık girerdi foruma göremiyoruz mesajlarini artik kekemin @juju
hersey yolundadir umarim reiz.

Juju başkan şu sıralar offline takılıyor birine mi küstü napti cok sık girerdi foruma göremiyoruz mesajlarini artik kekemin @juju
hersey yolundadir umarim reiz.
Ya kekem sence benim birine kusmem mumkun mu? Ben dunyanin en yuzsuz insalanlari isimli tlc programina davet edilmesi mumkun biriyim. Su siralar tatilde olmam munesabetiyle pek onlayn olamiyorum.. bir de telefondan biraz yorucu oluyor.. cansin kekem. Kekee namuus keke onlaynnn kekeeem sen mi geldiiin

mesleğinde ki riyakar meslektaşları yüzünden yılmış, işsiz olarak yoluna devam eden fenni sünnetçi kıvamında avukat.. fizandan dahi gelecek olsa zengin bir hanımefendinin nafakasını almak üzerine anlaştığımız doğrudur. tatildeymiş, sevgilisi varmış.. mışmışta mişmiş doğum yeri de muş?! neyse avukat hanım biz kadının vurduğu adalet tokmağına - yaratılışı gereği - varlıklarını sevdiğimizden.. ses çıkarmadık.

O bizim kızımız candır o :) kaos ortamlarının gozbebegı nerde kavga var nerde kaos var @juju orada ama bu sefer verdigi sozu tutmadı. Tutsaydı dugununde halay cekecektım. Ama demek evlenmeye nıyetı olmadıgı ıcın banlandı:)

Sjsjsjsjs

Seviliyorsun deli kız

Dostum siz dugun boyunca halay cekiyonuz zaten. Dun sahit oldum.:D

@juju, sevmiyorum seni. Tsk.

canım kadın.
can kadın.
cansın kadın.
kadın gibi can.
canım gibi kadın.

küçükken bi kere sadeyle kavga ettik bu juju sadeyi savunuyordu ben de ona "sana ne oluyor sen sadenin avukatı mısın?" diye aşağılamıştım.
sonra gidip hırslanmış hukuk okumuş avukat olmuş.
gelmiş karşıma bak ben avukat oldum diyor.
ben sen avukat olamazsın demedim sadenin avukatı olamazsın demiştim.

Trol diyorlar.
Hellbuki en can alici noktalara parmak basiyor.Bir ara kaosa ara verdigini yazdi.Yakismadi.Kaoslu seviliyorsun.Havaya at yakalama bizi jujucum.

İbrahim Tatlıses ve Olgun Şimşek gibiyiz onunda...
O imparator ben Olgun Şimşek, yani İbo'nun deyişiyle
Güçlüüüü!
Abeeeey

OHAAAAA GÖNDER DEDİM VE ÇOK UZUN OLMUŞ. SİZ OKUMAYIN.
madem bu konu hak ettiği gibi sayfamıza düşmüş... yazmamam ''ammmaaan taannrııığğğğaaam araallaarııı boozuuuğğukkk muuuğğ'' magazinlerine düşürebilir bizi... hıığğ evet hııığğğ herkes bizi magazinlerine bekliyor, özellikle bircan bali ve seren serengil, neyse.
hikayemizi hep anlatıyoruz ama bir kez daha anlatmanın kimseye zararı yok, ay olsa nolcak sanki. tanıdığımda bunun 35 bin katı daha troll bir insandı, yani nasıl diyeyim şu an juju'yla muhatap olabildiğiniz için sevinmeniz lazım. öyle muhatap almazdı, şımarıklığından da değil, gerek görmüyordu yani. aşırı tatlı geyikler yapıyor, herkesi çileden çıkarıyordu, ben tabii o zamanlar krize girsem de etraftakiler sinirden parmaklarını kemiriyordu.
bakın bu forum juju'nun en çok banlandığı yer asla değil... onun ilk banlarını bilirim, bu kıza yapılmaz dediğim o günden bugüne hala bu kıza bu yapılmaz diyorum. birilerine kafa falan tutuyordum he şakasız... ''hem kızla geyik yapıyorsunuz işinize gelmedi mi banlıyorsunuz'' höhöhöyt... ayıptır söylemesi az biraz yetkim olduğundan açıveriyordum banını! sonra araya zamanlar girdi falan derken hoop yeniden karşılaştık. juju çok ulaşılabilir gözüken ama kolay ulaşamadığınız bir insandır. sabaha kadar geyik yapmanız ona ulaştığınız anlamına da asla gelmemektedir. biz çok temkinli ilerledik, çok da güzel ilerledik. böyle zaman insanları değil armutları olgunlaştırır diyorsunuz ya siz çok bilmişler, heh işte öyle bir şey oldu. çok eğlendik, eğlenirken fark etmeden öğrenmişiz de.
omuz omuza direnip, haksızlığa sesimizi falan çıkardık. benim gibi gazinin ortasında tkp'lilerle çay içen biri için omuz omuza direnmek ne kadar önemlidir bilmelisiniz... lahmaçlar uçuşturduk, adamlar vurduk, kalpler kırmadık çünkü kalp kıracak kadar sahiplenmedik çoğunu ama kalbimizi kırdılar... adam vururken dedikoduyla suçlayarak bizim kalbimizi kır dı lar, hakkımız helal değil... neyse zaten herkes hak ettiği yeri buldu.
sonra belki de burada oldukça biz daha başka bir iletişim kurduk, ımm nasıl diyeyim, şöyle diyeyim; hani biz çok geyik yapıp hahhah hohhoh dolanıyoruz ya, onu bir kenara bırakmayı öğrendik. aynı şeyleri hissedip, başımıza gelişlerini numaralı gözlüklerimizle izledik. ay evet gözlerimiz bozuk ama bazı şeyleri görebiliyoruz yani... kendi kendimize ''aaa, yok artık, oohaaa, bu da mııı'' olmalara başladık. korkmayın korkmayın sizlik bir şey yok, siz devam.
daha uzatayım mı? aslında ağlatmak isterdim de zaten 2020 bizi ağlatmış bir de ben bunu yapamam ama juju çok başkadır. iyi ki ile başlayan cümleleri kurarken pişmanlık duymazsınız çünkü bir kere o cümleyi kurabildiyseniz siz zaten juju'nun daha ötesinde bir yerdesinizdir. gözümü kapatırım, anlatmak istediklerimi anlatırım, hiç de düşünmem acabasını, ya öylesini.
iyi ki varsın jujuşkom... o benim seneler evvelden ''aşkımsu'' dediğimdir, kusura bakmayın... öyle dedik evet, hesap verecek halimiz yok.
iyi ki o banlarını zamanında kaldırmışım da beni görünce ''ııyyy yine mi bu kız'' demedin. beni kendinle tanıştırdığın için çok mesudum.
umarım benim kadar mesut olabilecek birileri daha olmaz... grubumuz dışarıya oldukça kapalı, içinde fokur fokur sevgi kaynamalı.
ha bi de arada elinizi semaya açın ve tekrarlayın: ''allah'ım iyi ki juju bu kadar önemsemiyor beni, yoksa ben bu davalarla ne bok yerdim'' diye... (ŞOK)
seviyorum seni bebişkom, aşkımsu... gidiyorum artık. dünyanın en kopuk yazısını da yazmış olabilirim ama olsun.
hayatındaki ilk melo benim, jr. melo bunu bilsin, bunu anlat ona bol bol! <3
kalpledim.

Lütfen sadece üstteki kullanıcıyı okuyanlar beğensin, bakalım kaç kişi okuyacak.

Arkadaşlar ben bu kadar sevgiyi hak ediyormuyum emin değilim bakın.. beni biraz şaşırttınız. Hepinize güzel hisleriniz için teşekkür ederim.
@Süreyya cım<3 kaoslarımla dönebilirim ama yoruldum anlıyor musun? Aslında yorulmadım ama yorulmuş gibi yapıyorum ben kendi içimde kaoslarıma devam ediyorum. Bir gün kaoslarım elbet kendini tekrar gösterecek er ya da geç..

Geri