Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Yeni sezona iyi hazırlanıp motivasyonu asla düşürmemek ve rakiplerin yıpratma politikalarına prim vermemek gerekiyor.

inanılmaz : dd
Jose Mourinho : "25 adet bozuk param var, bunları havaya atıyorum. Masanın üzerinde kalan oyuncular oynuyor. Düşenler kulübede oluyor. Hafta sonları da gece kulüplerine gidiyorum keyif alıyorum. İlk 11'imi böyle seçiyorum."

inanılmaz : dd
Jose Mourinho : "25 adet bozuk param var, bunları havaya atıyorum. Masanın üzerinde kalan oyuncular oynuyor. Düşenler kulübede oluyor. Hafta sonları da gece kulüplerine gidiyorum keyif alıyorum. İlk 11'imi böyle seçiyorum."

bu ülkede basın mensupları tarafından başta tudor olmak üzere birçok teknik direktöre neler neler dendi. mou her defasında dalga geçme, aşağılama konusunda vites artırırken bizim basının pısırık davranmasını anlamıyorum. çıkacaksın sorularınla rezil edeceksin şu adamı, o dalga mı geçiyor sen de geçeceksin.

Kendisi ile dalga geçmeye çalışanlara hak ettiği cevabı vermiş ve ona işini öğretmeye çalışan ancak hiçbir teknik bilgisi olmayanlara da en doğru yaklaşım budur.

rezzan hanım futboldan anlıyor. tebrik ederim. anlamayanlar soruyu garipseyebilir.

Mourinho'nun teknik bilgisini ancak kendisi gibi yıllarca futbol sahalarında birebir bulunmuş ve onunla aynı seviyede olanlar eleştirebilir. Dünyanın 4. teknik direktörü sayılıyor.

Yeni sezonda çok daha iyi bir planlama yapacaktır. Ligi tanımak ve eldeki oyuncuları birbirine uyumlu hale getirmek o kadar da kolay bir iş değil ve bu sebeple her sezon ya da sezon ortası yeni bir teknik direktör getirmemek gerekiyor.

Kalıp kalmayacağı sezon sonu belli olacakmış ve farklı bir takımdan çok yüksek bir teklif aldığı için şu an karar aşamasında olduğu iddia ediliyor. Gidecek olursa da yerine düşünülen isim Zidane olacakmış.

bizim kutlamalara davet etmek gerekiyor. bu sene eğlendirdi bizi, hakkını ödeyemeyiz.

kariyerini sonlandıran bir futbolcuya taraftar bir jest yapmak istiyor, güzel veda etmek istiyor. hiçbir futbolsever bundan rahatsız değilken çıkıp şu açıklamayı yapabiliyor. rezil biri.

kariyerini sonlandıran bir futbolcuya taraftar bir jest yapmak istiyor, güzel veda etmek istiyor. hiçbir futbolsever bundan rahatsız değilken çıkıp şu açıklamayı yapabiliyor. rezil biri.

Hani profesyonel, tecrübeli, dünya markası diye lanse edildi ya, hani o yüzden takımın başına getirildi ya şöyle bir açıklama amatörlükle bile açıklanamaz. İsmail Kartal yapsa bu açıklamayı buna benzer şeyler yaptı mı bilmiyorum ama adamın her hareketi İsmail hocayı mumla aratıyor bize. Biz onu göndermeyecektik, şimdi istikrar için bunu göndermemek gerek diye düşünülüyor tabi tamamen duygusal durumlarda var. Bakalım ne olacak.

Aforizmaya bak be… Heraklitos kalk büyüğün geldi : dd
Mourinho: "Biz bir şey kaybetmedik. Bir şeyi kaybetmeniz için o şeye sahip olmanız gerekir.

Mesela kolumdaki saati siz kaybedemezsiniz çünkü bu benim kolumda."

Aforizmaya bak be… Heraklitos kalk büyüğün geldi : dd
Mourinho: "Biz bir şey kaybetmedik. Bir şeyi kaybetmeniz için o şeye sahip olmanız gerekir.

Mesela kolumdaki saati siz kaybedemezsiniz çünkü bu benim kolumda."

Lefty felsefe yapmayı kimden öğreniyor diyorduk biz de fjsndhdhd
Socrates diril yiğidim senin savunmanı çökertecek felsefe geldi

Dzeko ve Mourinho'nun bir sezon daha kalmasını çok isterim.:kalp:

Son düzenleme:
Geri