EdLmaster
Üye
- Web sitesi
- www.tic10.com
Alı koc Barcelona ya sponsor oldugundan berı sampiyonlar lıgınde fınale cıkamıyor suç morinhonun değil.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
inanılmaz : dd
Jose Mourinho : "25 adet bozuk param var, bunları havaya atıyorum. Masanın üzerinde kalan oyuncular oynuyor. Düşenler kulübede oluyor. Hafta sonları da gece kulüplerine gidiyorum keyif alıyorum. İlk 11'imi böyle seçiyorum."
inanılmaz : dd
Jose Mourinho : "25 adet bozuk param var, bunları havaya atıyorum. Masanın üzerinde kalan oyuncular oynuyor. Düşenler kulübede oluyor. Hafta sonları da gece kulüplerine gidiyorum keyif alıyorum. İlk 11'imi böyle seçiyorum."
Ali Koç' u davet edin, hezimetin baş mimarı o çünkü. Kupayı da yakından görmüş olur en azından. Bak yine sinirlendim jkslfkdkbizim kutlamalara davet etmek gerekiyor. bu sene eğlendirdi bizi, hakkını ödeyemeyiz.
kariyerini sonlandıran bir futbolcuya taraftar bir jest yapmak istiyor, güzel veda etmek istiyor. hiçbir futbolsever bundan rahatsız değilken çıkıp şu açıklamayı yapabiliyor. rezil biri.
Aforizmaya bak be… Heraklitos kalk büyüğün geldi : dd
Mourinho: "Biz bir şey kaybetmedik. Bir şeyi kaybetmeniz için o şeye sahip olmanız gerekir.
Mesela kolumdaki saati siz kaybedemezsiniz çünkü bu benim kolumda."
Ajitasyon konusunda da çok iyiyimdir.Lefty felsefe yapmayı kimden öğreniyor diyorduk biz de fjsndhdhd
Socrates diril yiğidim senin savunmanı çökertecek felsefe geldi
Okumadım bile @Lefty kesin ajitasyon yapiyorsundur![]()