Allah bozmasın Lefty Hanım. Böyle devam.
Yeni sezonu bekliyoruz, panik yok!
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Allah bozmasın Lefty Hanım. Böyle devam.
Kalacakmış, o şekilde açıklamalar yapıldı.Hala kalacağına inanıyormusun? Kendi kaçmazsa kesin kovulacak.
Şimdilik öyle konuşmak zorundalar, sezon sonunu zor getirir burası Türkiye adamı 3 kuruşa harcarlar gerçi kendisi de harcanmaya yatkın ama.Kalacakmış, o şekilde açıklamalar yapıldı.
Sadece fenere değil gittikten sonra Türkiyeye de sallayacak. Ne kültürümüz kalır ne örfümüz. Cibiliyetsiz biriBize gelseymiş çiğ çiğ yerdik bunu....
Tadic'te ayni şekilde
Fenerlilerin sabrina hayran kaldım...
Dün akşam erkek kardeşimin haline üzüldüm
Ama o da anamın izinden gitseydi ya da benim hahahaha
Benim asıl merak ettiğim tek şey var Mou gidince neler diyecek arkadan nasıl sallayacak aklımda deli sorular nxnddjdh![]()
İnşallah , Ali koç ve morinho kırmızı çizgimizdir ;dİlk geldiği günden itibaren her an gidecekmiş gibi bir hava yaratılmaya çalışıldı ayrıca sürekli basında, yurt dışından teklif aldı haberleri çıktı oysaki tüm bunlar birer yıpratma politikasıydı.
Hatalı seçimleri olabilir ancak bu durum teknik bilgisini yetersiz kılmaz ve bu sezon da mutlaka kalmalıdır.
@Lefty Ali Koç orta yolu bulalım istifa et demiş Mourinhoya.Mourinho 15 milyon euroyu almdan gitmem 1 cent bile eksiksiz 15 milyon euro almadan gitmem demiş xd
inş gitmez
valla onu bilmeyiz ama biz onu çok seviyoruz canımız bizimKalacak merak etmeyin, o da sizi çok seviyor.![]()
ben kovulduktan sonraki açıklamalarını merak ediyorum. fenerbahçe hakkında neler diyecek hep beraber göreceğiz.