Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yaşanan gerginliklerin sağlık problemlerine olumsuz etkisi nedeni ile gelecek sezon aramızda olmayabilirmiş, bu duruma üzüldüm.:(
Buna rağmen tazminat alırsa demekki sağlık sorunu hikayeymiş. Bu tür profesyonel teknik adamlar hemen öyle kolayca gerginliklerden hasta olmazlar, kendilerini bu konuda eğitiyorlar.

Buna rağmen tazminat alırsa demekki sağlık sorunu hikayeymiş. Bu tür profesyonel teknik adamlar hemen öyle kolayca gerginliklerden hasta olmazlar, kendilerini bu konuda eğitiyorlar.
Ameliyat olduğuna göre o kadar da hafife alınacak bir durum değildir.

Ne bahanesi? Rakiplerin hırsına yenilip anlamsızca sataşmaları ne zamandan beri bahane oldu?

Mourinho şayet Galatasaray'ın başında olsaydı aynı cümleleri kurmayacağını gayet iyi biliyorum. Fanatizm yüzünden harcanan bu kaçıncı teknik isim?

Ameliyat olduğuna göre o kadar da hafife alınacak bir durum değildir.

Ne bahanesi? Rakiplerin hırsına yenilip anlamsızca sataşmaları ne zamandan beri bahane oldu?

Mourinho şayet Galatasaray'ın başında olsaydı aynı cümleleri kurmayacağını gayet iyi biliyorum. Fanatizm yüzünden harcanan bu kaçıncı teknik isim?
Ne ameliyatı geçirdi? Geçmiş olsun.
Sadece ligde değil, kupada, Avrupa'da da başarısız. Siz olaylara çok duygusal bakıyorsunuz. Bu adam kendi egosuna yenildi, rakiplere üst perdeden bakarak bu hale geldi.

Son düzenleme:
Joe Cole: "Jose Mourinho'nun hala Avrupa futboluna katacak çok şeyi olduğunu düşünüyorum. Onu tekrar Premier Lig'de görmek isterim çünkü gişe rekorları kırıyor. Bir şey kazanmak istiyorsan gitmen gereken adam Mourinho."

Yine kaptı 10 milyonlarca euroyu kerata :D

tamam uzun zamandır kupa alamıyorlar ama fener hiç bu kadar gülünç ve aciz duruma düşmemişti.
Mourinho inş bir kaç yıl daha devam eder koç ve acun da.

:)
Ben futbol konuşmayı bu kadar yorumcunun arasında beceremem. Yahu ne oldu 4 bizim kupa hayalimiz.
images

almışlar abi kargoya verilmiş gelir yakında

okan buruk benden daha iyi hoca diyememiş tabii.

images

almışlar abi kargoya verilmiş gelir yakında
Yok yok konumuz o değil gelsin yada gelmesin bu beni asla alakadar etmiyor. Bu son üyelik aldiğim dönemde bir FB konusunda Ali koç hakkında yorum yaptiğimda benim yorumumu laf sokma çabasında görerek aklı sıra yorumlarında laf soktum BuYuCu ye diyerek yanında saz arkadaşlarını alarak aklı sıra laf sokan arkadaşa idi . Jose Morınho dunya capında teknık adam yada değil. Ama bu kadro İsmaıl kartal da olsaydı bu futbol akıllarına sorsak mı acaba mi ?

Sezona 4 kupa ile başlayıp Sezon sonu tarladakı havucu almak gibi birsey. O yüzden Tarıhın en süper kadrosunu kuracaksın ilk 5 içinde olan rakiplerine puan yada puanlar vereceksin sonrada bizim teknık adamımız Dunya çapında bir teknık adam diye sabah evdekıleri Öğle işyerındekıleri aksam forumdakıleri teselli edeceksin.
Şimdi buna kim gülecek diyeceksin ama Kargalar desem sen @Karga süresiz banlı dersin .

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Min
Geldiği günden beri bu adama “yapı yapı yapı” diye kim öğrettiyse kulaklarından asmak lazım. Bunun suçu yok.

Geri