Sözlük Jose Mourinho

Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Fenerbahçe'nin Portekizli yeni teknik direktörü ve bu anlaşma ile Fenerbahçe dünya çapında ses getirmiş oldu.

Son düzenleme:
Vasco da Gama nasil ki Afrika’ya fakirlik getirdi,bu adam da Fener’e fakirlik getirecek.Seneye minik kanaryalara atilacak yeme muhtac olmazsa iyi Fenerbahce.

Dünya'nın en iyi takımlarından birine de böyle bir teknik direktör yakışırdı. :)

İyi adamlar gelecek bu sene belli.Ancak bu atilimlarin esbabi icin GS’ye tesekkur etmelisiniz.Baldrog’un kirbaci misali sirtiniz da patlamasa GS,Fener ancak İsmail Eagle ile yetinirdi.Pragmatik rakibiz kabul edin. : ))

Son düzenleme:
İyi adamlar gelecek bu sene belli.Ancak bu atilimlarin esbabi icin GS’ye tesekkur etmelisiniz.Baldrog’un kirbaci misali sirtiniz da patlamasa GS,Fener ancak İsmail Eagle ile yetinirdi.Pragmatik rakibiz kabul edin. : ))
Dursun Özbek ilk duyunca konuşmakta zorlandı zaten.:)

Ahaha

İyi hoca adam.Buna kimsenin diyecegi yok.Ancak iyi transferler istiyor.Lukaku ve Dybala gelirse bu sene kesin koyferans kupasini alirsiniz bence. Ajahha
Bu sene kupaları siler süpürürüz diye tahmin ediyorum. Para bizde, hoca bizde, en iyi oyuncular bizde... Daha ne olsun? Bir de nazara karşı dev bir nazarlık yaptırdık mı, tamamdır. :)

Bu sene kupaları siler süpürürüz diye tahmin ediyorum. Para bizde, hoca bizde, en iyi oyuncular bizde... Daha ne olsun? Bir de nazara karşı dev bir nazarlık yaptırdık mı, tamamdır. :)

Ra’nin gozunu gogus sponsoru yapin.Bu sayede ne goze gelmezsiniz. : )

Prag'a yenilerek elenmiş takımdan değil de RealMadrid'den bahsediyor sanki. Önce siz Prag'ı eleyin de sonra bizi korkutursunuz.

Dursun Özbek "Galatasaray'ın yarattığı etki endişelendirmiş" derken, kuruluş tarihleri olan 19.05 derbisinde, 10 kişi kalmış Fenerbahçe'ye yenildiklerini unutuyor galiba.:) Evet, çok endişelendik.:)

Bu sene farkli sezon olacak.Erkenden kamp donemi yok.25. Sampiyonluk var.Ayrica CL’de hedef en az yari final.Hedefi biraz daha yukseltti GS.Prag olayi yol kazasi olabiliyor.Sanki siz koyferans kupasini aldiniz. : )

Fenerbahçeli olmak ne de yakıştı...

Tecrübesi ve başarısı dünya çapında kanıtlanmış bir teknik direktörün gelişini bu kadar hafife alınması hep saçma geliyor zaten en azından kıl payı kaçırdığımız bu son sezon şampiyonluğu bu sene için daha yüksek umutlar mevcut.
Göreceğiz.

Çok kaliteli diye duydum. Keşke gelince bi kaç kupa yanında getirseydi biz fenerbahçelilerin havası olurdu bakın bizim şampiyonlar ligi kupamız var ve bizim kupamız daha çok diye laf sokardık cimbomlu kardeşlerimize

Çok kaliteli diye duydum. Keşke gelince bi kaç kupa yanında getirseydi biz fenerbahçelilerin havası olurdu bakın bizim şampiyonlar ligi kupamız var ve bizim kupamız daha çok diye laf sokardık cimbomlu kardeşlerimize
Kupayı kazanalım da bi :d

Geri