ÜSözlük Jesse James

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Fazla tanımamakla birlikte izlenimlerim doğrultusunda açık sözlü ve mantıklı olduğunu düşünüyorum..

Önceleri sempatik ve samimi bulurdum.Sonra bir konu hakkında yaptığım yorumuma saygısızca cevap verdiği için bu olumlu fikirlerim değişti.Kendisi gibi düşünmeyenlere hiç tahammül edemiyor.Daha öncede belirttiğim gibi futbol takımı tutar gibi parti tutuyor.Aşırı fanatizm duygularıyla hareket ediyor.Özünde iyi biri olabilir.Ancak konu siyaset olunca yada konu desteklediği partiye dokununca gözü hiçbir şeyi görmüyor.Öfkesini kontrol edemiyor.Hayat siyasetten ibaret değil.Başka yönlerinide göstermelisin.Forum içinde kullandığı argo kelimeleri hayretle okuyorum.Başkalarına çok şirin gibi gelen yorumları bana çok itici geliyor.

Tanısıklığımız yok ama yorumlarını gördüğüm kadarıyla sevilen,mesafeli ve herkesle uyusabilen biri.:)
Bir de avatarlarıma hastaydı galiba :p

Yillar yillar onceden tanismistik nihatla. Ben diyeyim 4, siz diyin 5 yil belkide. Ilk zamanlarda birbirimizle cok iyi anlasirdik. Sonralari benim hakkimda kendisine soylenen bir iftiradan dolayi, sacma sapan bir nedenle ve aramizdaki samimiyete ragmen bana sorma tenezzulunde bile bulunmadan aramizi bozdu. Eskisi gibi arayip sormaz. Bir zamanlar telefonda bile gorustugumuzu, hatta aileme selamlarini yolladigi gunleri hatirliyorum. O kadar samimi bir dostlugumuz vardi. Muhtemelen o coktan unutmustur.

Forumbahane'ye gelip eski adminlerle tanismama dolayli yollardan vesile olmustur. ozunde iyi birisi.

Siyasi yonden eski zamanlarda bende onun gbiydim. Iktidarin yanlislari hakkinda hic yorum yapmazdim cunku kabullenmek zor gelirdi. Ama bu yonde kendimi artik gelistirdim. Tarafsiz dusunebiliyorum.

Kendine iyi bak nihat. Jack Sparrow

Bazı insanlarla aynı görüşte olmadığı için din, dil, ırk ayrımı yapan ve cani, kin dolu olan kişi.
Şahsi olarak çok tanımamamla beraber severim kendisini. Velhasıl kelam bazı konu ve yorumlarda ki üslubunu yanlış buluyorum (: Tahriklere çok gelme, sakin ol (:

Yorumları ile kahkaha attıranlardan.. Bazen ciddi mi yoksa numara mı yapıyor, ciddi ciddi düşünmüyor değilim.:)

15.09.2014

Eski nicki daha iyiydi bence..

Jesae James (Jack Sparrow),
Çok Severim Kendisini..
Yerine Göre Espirili, Yerine Göre Sert..

En Sevdiğim Yönüde Bu..
Özü Sözü Bir..

Yorumlarına Bayılıyorum,..
Bakıyorum ki Jesae Yorum Yapmış,
Merakla Açıyorum O Konuyu.. =)

Gerçek Bir Arkadaş, Oturup Sabahlara Kadar Sohbet Edilesi Adam.. :Pp
Değişmemen Dileği İle Kardeşim..

01.12.2014

Özlüyorum Ben Bu Adamı.. :D

10.01.2015

Çok Seviyorum Ben Bu Adamı.
Aklındaki Neyse, Dilindeki de O..

Senelik İznimde Yanına Gidicem, Bana Çiğköfte Yapsın. :T: :D

Yeni nicki çok sağlam :p
Az konuşur çok şey anlatır zaman zaman.
İyi biri olduğundan ve de iyi niyetinden şüphem yok :cici:
Esprili ve gülmeyi sever.
Zeytindalı uzatıldı mı geri çevirmez.
Zararı varsa bile kendinedir bu adamın.
Hep mutlu ol :cici:​

Hareketli ve sıcak birine benziyor.
Ayrıca güzel düşünceli..
Hayatında mutlu ve huzurlu olmasını diliyorum.

naptın dayı.

biz jack olarak sevmiştik seni.

Haxball oynamayı bilmiyor, öğreticem ama ona. Sakin ol şampiyon :p

Ben de bu kim diyordum meğerse Jack Sparrow mus..
Sevmem pek kendisini.
Hoş oda beni sevmez ajkdhajk
İyiyiz böyle ya. :p
Mutlu kal.

Bu nick daha sevimli bir hava katmış.Öteki nickindeyken daha ters,agresif dik kafalıydın :p
Böyle daha mülayim olmuşsun.Fazlasıyla açıksözlü,kalkıp bana yorumlarından ötürü gıcık olduğumu söyleyen olmamıştı tanımadığı halde ayakların kokuyor diye cesaretli konuşan da.
Açıkçası birden bire tatlı-sert atışmaya başladık.Bence iyi oldu :p en azından hakkımda daha güzel şeyler düşünebilirsin,diye düşünüyorum :p
Neşen daimi olsun,sevgiler efenim:şirine:

RTE gibi adam valla.ama sanki sevmeyeni daha çok gibi.dobra biri sanirim

Geri