ÜSözlük Jesse James

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
bu adamın yorumlarını görünce kendimi o konuda buluyorum : )
hem eğlenceli yazıyor hem akıllıca .
hep buralarda ol hacı abi : )

Eski rumuzundan da az çok tanıdığım biri sayılır. Muhtelif her konuda, başlıkta özgün ve olgun yorumları ile dikkatimi çeken nâdir şahsiyetlerden biri. Kısa ve öz, özü sözü bir.

Çiğ köfte ile ilgili bi' yorum yapacaktım vazcaydım baktım kendileri çoktan dökmüşler eyleme kendi sözlüğümde -.-
Foruma ilk üye olduğumda bana yardım etmesine şaşıran biri olarak tanıdım ilk,nasıl bi' kötülük barındırıyorsa artık :T:

Çiğ köfte paylaşımından sonra samimi buldum sevgili Jesse James i .
Gönüllerince olur umarım.
Mod.luğunuzda hayırlı olsun.. (pek sanmıyorum ama :T: )

Mod'ummmmm Yeşill Pek Bi Yakışmış. :D

Yine yeşillenmiş fındık dalları hocam : )
açmış bu renk sizi tebrikler

Mr.Raw Meat :P
Doğrumu yazdım şüpheliyim.
Forum da çiğ köfteci diye nam salmış moderatörümüz. Aynı zaman da zıt görüşlerin gayet güzel bi biçim de aynı havayı soluyabileceğinin güzel bi kanıtı. Tamam, tamam çok güzel bi kanıt olmasa da kanıt sonuçta hatta fosil xd. Zaman zaman birbirimize giydirsekte eğlenceli oluyor. Burada görmekten memnun olduğum biridir.
Abimizdir, saygısızlık etmeyiz (:

Bazı konularda aynı fikirde olmamıza karşın temel bazı noktalarda çok uç noktalardayız. Hem güldürüp hem düşündüren bazen de insanı çileden çıkaran tiplerdensin kabul et :o

Bazen çok acımasız yorumları olmuyor değil. Yazdığı bazı şeylere acayip gülüyorum. İnandığının arkasında durabilen, kendini ifade edebilen insanları seviyorum. Sempatik bir şey o yüzden. Bugün doğum günü. Hayatta unutmam dedim, bunu birkaç kere dile getirip bilinçaltıma yerleştirmem lazım :o

He zeki bir birey olduğunu da unutmamak lazım. Açık sözlü de. Neşesini hiç kaybetmemesini dilerim. Çiğ köftesi bol yeşilli, acılı olsun, hiç eksik olmasın.

Bana cok yardimci olur cogu zaman :) vefalidir da unutmaz hal hatir sorar :)
Yardimsever,ve cogu zaman yüzü gülen ,Komik bir arkadasim..
Üstelik komsum sayilir..kendi halinde..zararsiz biri bana göre :)
Iyiki var (:

Baştan beri samimi gelmiyordu bana
Yetkili olduktan sonra da beni şaşırtmadı :)
Siyasi tartışmalarda ben dindarım ben en iyisiyim moduna girip saygı bekleyen insan
Actığı konularda insanları rencide edip bir de geyik konusu yapıyor :)
Özellikle bayanları hedef alıyor bu konularında
Umarım bir gün saygı duymayı öğrenirsin sevgili Jesse

Hic arkadasligimiz muhabbetimiz olmadigi halde uzaktan uzaga begenirim forumda
sergiledigi karakterini. Hic bir saygisizligini gormedim. Hakkinda hic bir sey bilmiyorum
da. Bildigim tek sey burnunu bazilari gibi her seye sokmuyo, bazilari gibi ezip gecmiyo,
moderligini kotuye kullanarak rencide etmiyo birilerini.En azindan ben boyle biri olarak
tanidim. Ve yetkinin (moderliğin) hep bunun gibi adamlarda olmasini isterim :tatlı:
yine bi sey ogrenirsem yine yazarim :tatlı:

Jesse çok değerlidir. Forumda ki bir çok konuda cesaretini ve yüreğini ortaya koymuştur.Haksızlık karşısında durmuştur.En beğendigim moderatörlerdendir. Bu aralar görünmüyor yüreği güzel insan tekrar buluşmak dileğiyle.

sevgili @lucky benim erkek versiyonum bence. ilk zamanlar vardi..sonra bir sessizlige burundu sonra troller cogaldi VICDANI EL vermedi YETER ULAN DEDI HEYTTTTT

Herzaman burda olmalisin.. Sevgiler

nekadarda kibarim. bakiniz adamina gore.

Sezennnnnnn.

Seviyorum lan seni :D :D
delisin divanesin pek komiksin pek gıcıksın,sen sevmesen de beni.
arada sırada böyle fingir fingir laf atmak hosuma gidiyor .d
zıt olsakta cogu konuda(konuları suan bilmiyorum ama vardır bişeyler) :D iyisin adamsın
dur senin deyiminlee ''senssiiiiinnnn'' diyeyim

Nihat için son zamanlarda yazan olmamış.
Ben onu uzun zamandır tanıyorum ama ilk nereden tanıştığımızı şu an hatırlayamadım.

Biraz ağzının bozuk olduğunu, sorsanız kendisi de söyler zaten. Bazı düşüncelere karşı çok sinirlenir. Ona göre bir noktadan sonraki ideolojiler sapkınlık veya desteklenmemesi gereken ideolojiler sınıfına giriyor. Ama tabi bu onun fikri.

Özünde iyi bir insan, iyi bir ağabeyimiz.

Eskisi kadar cok goremiyorum onu. Belki benim pek buralarda olmadigimdandir .p ama zaman icinde cok gezdik tozduk forumlarda, severim kendisini :)

Görüşlerini delikanlı gibi çekinmeden belirten, savunduğu şeyin sonuna kadar arkasında duran bir adam. Ve sadece bir görüşü savunduğu için bazı kişiler tarafından sevilmez. Çokta umurunda olduğunu sanmıyorum zaten.

Lakin tartışmalarda biraz sakin kalması ve acilen küfürü bırakması gerekiyor :D Sakin kal kardeşim.

Geri