ÜSözlük Jesse James

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
@Jack Sparrow karayıp korsanımız:p korsanlığı ona çok yakıştırıyorum:p
Güçlü tek başına muhalefet yapan düşündüğünü direk söyleyebilen en önemliside saygısını aşmadan tartışabilen yegane insandır bu uslubunu hiç bozmamasını dilerim allah yolunu açık etsin:cici:

Kaç yıl oldu 4 yil olmuştur herhalde tanisali:p

Admin olsam banlardim; benim admin olmam onun başbakan olmasından cok daha masum birsey olurdu.

Bana provokatör dediği andan itibaren kendisinin forum da yaptı tüm propaganlarin seceresini tutacağım dan şüphesi olmasın.

Açık insanım Ben yanar dönerlikte isim olmaz;)

28.04.2014
Amma alıngan çıktın Hayır bana hem fake hem Provakator diyen sensin ama valla gram alinmadim yapma böyle şeyler nihaaaatttt:p

cevabımı editleyecek kadar ergenlik eşiğinde olmadığımı bildiğini düşünüyordum. HeavenLy kişisi birlestirmis napalim:p

28.04.2014
Şu dialogu yazmam lazım

Jack: nerdesin? Işte misin?
Ben: evet beni görmeye mi gelicen?

Hahaha
Bir de 3 saatte bir yazıyor ne meşgul yarabiii

aynen akp'li olmasa çok iyi biri :D:D

27.05.2014

ileride torun torba sahibi olduğumda forumlardan elimi kolumu çektiğimde unutmayacağım tek kişi sensin jack, kıymetimi bil..

''ama kılıçdaroğlu da ssk, 4 kişi biliyorum 4!! 4!!'' :) şaka bir yana severim jack hocamı. Karşıt görüşte olsakta az çok anlaşıyoruz.

Avatarını ısrar ve inatla degişmiyor :p

Neşeli , eğlenceli komik biri , düşüncelerini seviyorum

Herşey gönlünce olsun :)

Jack Sparrow

Gıcığın teki
Delidoludurda.
Biraz gizemli, biraz kıskanç.
Daha da yakından tanışırız inşallah.
Söyleyeceklerim bu kadar :hih:

Adı Nihatmıymış:?:D
Bidaha banlanırsa döverim!

Candır O. Merhametli ,adaletli ,vicdanlı, dürüst, güvenilir daha ne olsun.İyiki tanımışım onu .

essiz'e ilk uye oldugum gun bi tartisma icerisindeydi, ilgimi cekti. haberi yoktur ama uye olmamda etkisi buyuk : )
sonra da cok muhabbetlerimiz oldu, bikac farkli sitede karsilastik yine. simdi selami sabahi kesse de nihat farkli bi renk, olmasa tekduze olurdu buralar diye dusunuyorum : )

Jack Sparrow

Ya ben genelde diger taraftan bildiklerimle hep burda tanisiyorum :d
Nihatda onlardan biri, ici disi bir valla lafini esirgemez
bazen iyi bazen kotu oluyor bu onun icin, severim ki ben onu
Iyiki tanismisim dediklerimden, hersey gonlunce olsun yuzunde gonlunde solmasin Arkadasim :)

Kendisiyle tanışmadım sohbetimde yok..
Normalde üye sözlüğüne çok yorum yapan birisi değilim. Fakat hoşuma giden bir şeyi söylemeden geçemedim.
Yorumları gerçekten çok hoşuma gitti ve işin güzel yanı ise tartışırken bile konuya espiri ile yaklaşıp karşısındakini kırmadan yinede söyleyeceğini pat diye söylemesi herkeste bulunmayan bir özellik bana göre ..
Özellikle sanalda millet ahkam kesip sırf tartısılıyor diye saçma sapan yorumlarda bulunup sözde laf söyledim sanarken bu arkadas hem yorumlarında sağlam hemde insanlara saygılı

Eşsizden tanıyor herkes, ben neden hatırlayamadım :/
Kafalarımız çok farklı, benimki daha güzel :p

nuh der noah demez

koy akp den cumhurbaşkanı adayı,seçilmezse adam değilim.

Pek konuşmadık ama yorumlarına bitiyorum :)

Jack Sparrow

İlk başta üye resimleri konusuna attığı sansürsüz resim ve yazdığı "üzerine alınan alınsın" açıklaması ile ardından siyasi konulara "samimiyetten" bahsetmesiyle kendisiyle anlaşamayacağımızı anlamıştım. Hiç sohbetimiz olmadı lakin siyasi konularda ki fanatikliği ile adından söz ettirmektedir. Zaman zaman komik ve agresiftir. Ayrıca mağdura yatmayı sever. Bir de ekibi vardı Ahmet Kayanın biz üç kişiyiz adlı şarkısını kendi marşları ilan etmişlerdi. Sanırım kendisi de bu ekibin lideriydi. :)

forumun en komik üyesi.

01.06.2014

nickini yazarken fazladan j ile c harflerine basmış yanlışlıkla :)

sen elmayı seviyorsun diye kimseyi elma'yı sevmek zorunda degildir.
seveninde cok sevmeyenin var olm jack cok yavaşksın :D
Ama Bu İyi Bişey Boşver Polyanyacılık oynamıyorsun
Netsin Dürüstsün Düşündügünü Söylüyorsun Yapmacık Deil
x gruplu arkadasların 1 i seni sevmiyorsa hepsi seni sevmiyodur
koyun diyorlarya sana asıl koyun kendileri :D
neyse kardesım sefom seni hep böyle kal.

Romeo sana katılmıyorum kamkim.
Ben de Jack i hz etmiyorum ama onun gibi düşünen diğer arkadaşlarla gayet iyi anlaşıyoruz.
Mesele uslup.

Jack bu ortamda da sevilen birisi, düşünceleri dışında. Ben ısınamadım. Çok saygısız . Gerisi çok ta umrumda değil zaten.
Özünde nasıl biri bilmiyorum, hayatında başarılar.
Bana kalbin kadar temiz sayfayı ayırdığın için teşekkürler.

Geri