ÜSözlük Jesse James

Konu sahibi son olarak 40 gün önce görüldü
Anaa Jesse James aslında Red miydi?
Vallahi yaşlandım ben ya :(

Arkandayim Reis.

Lucky ile bana ağır küfür etmişti banlatmıştım sasfsadf

olur tabii böyle şeyler ya özel mesajdan adres verseydim ? bak iyi ki reportlamışım, şuan da buraya yazabiliyorum.

Gurbetcilerin yüz aki:D

gurbetçilerin en çok memleket hasreti çekeni........ :D
Oggy teyze avatarın yakışmış.
Ben hiçbişeyin hasretini çekmem. Özlediğimin anında ya yanına giderim, ya yanıma alırım. Sen git bulaşık neyim yıka, yine boşta kalmışsın belli :28:

Lucky ile bana ağır küfür etmişti banlatmıştım sasfsadf

olur tabii böyle şeyler ya özel mesajdan adres verseydim ? bak iyi ki reportlamışım, şuan da buraya yazabiliyorum.

Yanlışın var birader. Ben forumlarda kimseye küfretmedim küfretmem. Kanıtlayamadığın her söz iftiradır. Çakallık yapma burda :28:
O küfürbazlar sizlerdiniz ve bu yüzden süresiz banlandınız. Geri banınızı nasıl açtırdınız bilmiyorum.

jesse bir kere de beni özlesen keşke...... aslında birbirimizi çok sevebiliriz ama yapamıyoruz biliyosun...... keşke yapabilseydik.....

Oggy teyze avatarın yakışmış.
Ben hiçbişeyin hasretini çekmem. Özlediğimin anında ya yanına giderim, ya yanıma alırım. Sen git bulaşık neyim yıka, yine boşta kalmışsın belli :28:

Yanlışın var birader. Ben forumlarda kimseye küfretmedim küfretmem. Kanıtlayamadığın her söz iftiradır. Çakallık yapma burda :28:
O küfürbazlar sizlerdiniz ve bu yüzden süresiz banlandınız. Geri banınızı nasıl açtırdınız bilmiyorum.

Babuş ssleri açtım şimdi UnLucky giydirmiş isim benzerliği :ash:

Western film sevmesi ile ortak bir nokta bulduğum üye. Siyasi konular da biraz fazla;

olsa da , siyasi konular dışında sakinliği ve insanlar ile olan iletişimi güzel bir üye.

Nihat benim 12 yıllık arkadaşımdır, sanal bir arkadaşlık da değil gepgerçeğinden (:
Burada karşılaşmak da varmış Nihatcım (:
Çok eğlencelidir, burada gerginlikler yaşamış olabilir ama çok cicidir .p
Vefalıdır bir de
Güzellikler seninle olsun, gönlünce olsun her şey @Kitai (:

Geri