Jei~ Avatar ve İmza çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3171 gün önce görüldü
süpperr ama yarışmaya katılacaksan burada yayınlamamalısın çünkü isim kullanmıcaz oylama yapılırken :D başarılarının devamını diliyorum cnm :D

süpperr ama yarışmaya katılacaksan burada yayınlamamalısın çünkü isim kullanmıcaz oylama yapılırken :D başarılarının devamını diliyorum cnm :D

hayatim logolari buraya atmadim herkesi deli ettim onlarla :D sanirim suann 3 tane var hangisini yolluyacagima karar vermedim henüz bu sadece senin icindi sözümü tuttugumu göstermek icin :p

Gülümse :cici:

gulumse.gif

iyimiş becerikliymişin valla devamını bekleriz :D

olur bana uyar ama shakira falan ne bilim ya inna falan zaten benim peşimdeki insanlar bunlar farklı birşeyler yap bence :D

Teşekkürler KumSaL Bekliyorum ilk yaptığın heyecanlandırdı çok değişik şeyler çıkacak eminim :D

canım gerçekten çok güzel olmuş :) ayrı ayrı sandım meğer birmiş ondan kullanmadım. Nefertiti yazısı çok güzel olmuş. tek sanım ekledim kocaman bişey oldu :D yoksa beğendiğimi düşünme :) hatta ayırabilirsen kullanırım :D

bide bi yazıyı imza yapabilirmisin desem boş bi vaktinde :p

Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver,
Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur...

yazısı :)

canım gerçekten çok güzel olmuş :) ayrı ayrı sandım meğer birmiş ondan kullanmadım. Nefertiti yazısı çok güzel olmuş. tek sanım ekledim kocaman bişey oldu :D yoksa beğendiğimi düşünme :) hatta ayırabilirsen kullanırım :D

bide bi yazıyı imza yapabilirmisin desem boş bi vaktinde :p

Sen çiçek olup etrafa gülücükler saçmaya söz ver,
Toprak olup seni başının üstünde taşıyan bulunur...

yazısı :)

tatlim ben oyalaniyorum hem kendimi gelistiriyorum kullanmazsan asla darilmam :cici: yaparim tabiiki özel resim falan istegin varmi yoksa düz sade yazimi olsun ? :cici:

Geri