Jei~ Avatar ve İmza çalışmalarım

Konu sahibi son olarak 3170 gün önce görüldü
hic birzaman senden vazgecmem
Anlamı bana zıtmış ama neyse :D Tekrardan çok teşekkür ederim , benim için uğraşmışsın yormuşsun kendini :cici: Kullanmaya başladım bile , hadi sana kolay gelsin :)

Gazel

gazel4.png

canim yeni imzami koymaya calistim :)) bu arada ozel istek yapiyormus gibi olacak ama kelebek hayatimdaki en onemli semboldur yukaridaki imzalarda kelebegi gorunce kiskandim :)

canim yeni imzami koymaya calistim :)) bu arada ozel istek yapiyormus gibi olacak ama kelebek hayatimdaki en onemli semboldur yukaridaki imzalarda kelebegi gorunce kiskandim :)

yaparim canim, imzayi koyarken linki alman daha basit dur ben sana kelbekli birseyler yapayim sonra imza eklemeyi beraber yapariz :)

kıza bak ya gitgide iyi imzalar yapmaya başladı maşallah devam devam :F gifli imza yapmayıda ögren bak Katre~ ögretsin eminim onda da acayip iyi olacaksındır :)

gifli imzayi sevmedigim icin girmedim hic ama düsünebilirim , cok tsk ederim canim :cici: :srl:

olsun sevmiyorsun ama geliştirmelisin kendini bu imzada bile kalsan simlisi var daha cafcaflısı var :) sana yakışır yaparsan güzel yapacagını düşünüyorum :)

mcx :*
[YOUTUBE]Kfu1IC88Vic[/YOUTUBE]
çok hislendim bu dansı yaptıgımı hayal et :D

TATLI ay bi insana nicki bukadarmi yakisir ya :zuha:

teşekkür ederim balım benim :D sanada nickin çok yakışıyor :) canımsın :D konu nerden nereye geldi yahu ben şey demeye gelmiştim :D en kısa sürede imza içinde kapını çalarım :D

Geri