Jei (Artena)

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Smyrna ımm fazlasıyla kültürlü.. Mükemmel bir anne.. Forumun güleç yüzlü biricik yöneticilerinden. Çokca samimi bulduğum her konuda güvenebileceğiniz ağzı mükemmel sıkı bir insandır kendisi. seviliyorsun yasemin :)

-İlk Geldiğim Zaman Beni Sıcacık Karşılamış Ve Sanki uzun Zamandır Tanıyormuş Gibi Yaklaşmıştır. İlk Günden İtibaren Kendini Sevdirmiştir.Her nekadar Tamolarak Konuşamasakta Sitenin Sevilen ve Gözdelerinden.

Tanıdığım en iyi insanlardan bir tanesi. Çok eğlenceli , neşeli ve sürekli gülebilen birisi. ^^

Çok cana yakın birisi .Photoshoptan çok iyi anlıyor , güzel güzel avatarlar imzalar yapıyor , sevdiğim modlardan birisi :)

Dırım dırım dırım :sleep:
Şimdi öncelikle bu güzel sayfada bana da yer ayırdığın için çok teşekkür ederim.
Aslında sen ayırmadın da işte ben yine de sana teşekkür ediyorum :D
Neyse efenim seni daha önceden tanımaz bilmezdim adını dahi bilmezdim.
Ancak bu Hera kim diye merak eder dururdum.
Bu foruma ilk geldiğim zamanlar adminlerin biri ile sohbetin oldu ama kimle hatırlamıyorum.
Benim eski forumumdan smyrna diye bir tanıdığım vardı ve o da izmirliydi.
Neyse ben seni o sanarak bunlara sordum.
Onlarda uzun zamandır girmediğini söylediler bende dedim ben bir tane smyrana tanıyorum dedim o olabilir mi acaba.
Şu anda başka forumda photoshop konusunda çok tecrübeli dedim hani buradaki smyrana ile çok fazla benzer yanları var dedim.
Neyse takıldığı forumu söyledim ama aradıkları aradığımız smyrana o değilmiş böyle bir anımız oldu ve senin kulaklarını biraz çınlattım :D
Aslında o smyranayı da hiç sevmezdim biliyormusun :D
Öyle böyle derken bir varmış bir yokmuş bir baktım ki sen geldin foruma.
Dedim bu Hera kim acaba merakta etmiyor değildim hani.
Birde Arantirin en sevdiği kişi olunca daha da çok merak ettim.
Seni henüz tanıyalı 1 hafta oldu ancak şu forumda gördüğüm belki de en dobra en sözünde duran insanların başında olduğunu anlamış bulunmaktayım.
Şahsın hakkındaki yorumlarıma gelecek olursak adını henüz daha geçen gün öğrendim.
11 yaşında bana benzeyen bir evladı varmış onu da öğrendim ayrıntılarını girmiyorum sen ne demek istediklerimi gayet iyi anladın :D
Hani yaşımı gösteriyormuyum diye soracak olursan yanından bile geçmiyor.
Dünki ettiğimiz muhabbet ise hala aklımdan çıkmadı aklıma geldikçe kahkaha bile atıyorum :D
Öyle işte özü sözü bir karakteri oturmuş ve nerde ne yapması gerektiğini bilen benim gözümde tam not almış bir süper modumsun benim :D
Ha bu arada sana turuncu hiç yakışmıyor biliyormusun :D
Böyle cırtlak cırtlak duruyor sana böyle bir siyah renk verseler uffff tozu dumana katarsın varya :D
Neyse ben daha yazarım da şimdi o okuyacak gözlerine yazık onları düşündüğümden daha fazla sürdürmüyorum.
Benim güzel kardeşime çok selamlar onu da öp benim için.
Yunus abisi onunla tanışmak istiyor belki bir birimize anlatıcak şeylerimiz vardır onun benden benim ondan alacaklarım olabilir bu süreyi fazla uzatmayalım diyorum annesine ve konumu burada sonlandırıyorum.
Sayfa beyazdı artık kapkara oldu kusura bakmazsın umarım kirletmeyi çok seviyorum da :D
Yazacaklarım olduğu zaman tekrar kendime yeni bir beyaz sayfa açarım ben şimdilik bu kısa yazıyla idare et başka zaman senin için hikayede yazarım :D
Hadi kalın sağlıcakla çav çav :sleep:

Valla Herayi gordugum zaman hep call of geliyor aklima :p
Deli dolu birisi :p

Ola la Hera ; Hatun taş :dyg:
Beni hemen çözdü tecrübe konuşuyor işte .
Gülmeyi eğlenmeyi biliyor bu özelliği çok hoşuma gidiyor.
Temizlik işlerimi yaptırıyorum güzel temizlik yapıyor her profile öneririm :haha:
Neyse ne diyordum ben Hera ya işte neşeli , sempatik , çocuk ruhlu
Tarafımdan beğeniyle takip edilir :srl:

canım arkadaşım seviyorum bu kızı tanımaya deger biraz insanlara çabuk güveniyor bu yüzden de onu güvendigi insanlar farklı lanse ediyor olsada tanınmaya deger biri ...

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış ya sen hep dosdoğru , dimdik kal onuncu köyler sana hep açık..Neşelisin, olgunsun, KENDİN'sin. İnş daha fazla tanırım seni zamanla..
Herşey gönlünce olsun.

Onunda dediği gibi yeni tanıştık.=) sıcakkanlı,pozitif,yardımsever biri.kendini kasmıyor doğal ; ) bana diyor ama benden daha inatçı =)

Çok muhabbetim olmasada takip ettiğim biri.
Siyah olmak yakışmış ona. (:

Yasom :o Biz aslında birbirimizi çok eskiden tanıyormuşuz da haberimiz yokmuş :D O zamanda çok severdim kendisini.. Lafını hiç esirgemeyen direk söyleyen biri. Bende lafımı hiç esirgemiyorum ondan çünkü işine geldiği gibi değil eğriliğini doğruluğunu tartıyor. Sözünün arkasında sapasağlam duruyor. Şen kahkahalarını seviyorum ve özledimde açıkcası :o Bu aralar denk gelemiyoruz pek yada nenem gibi erkenden uyuyoruz :D E kafa ve vicdan rahat mutluda olunca uyumaya engel kalmıyor :) Polly e bayılıyorum :D miskin ya :D Telefondan şimdi bu kadar yazabiliyorum eklemeler yapıcam daha çokca seviliyorsun Yasom :kiss:

+

İnşallah birgün beraber yürürüz o koruda. Beraber sinemaya gider, alışveriş yaparız. Yemekler yaparız yan yana eğleniriz. Kim ne derse desin doğru bildiğinden şaşmayan, sevdiklerine dünya iyisi sevmediklerine ona kazık atanlara cadının önde gideni :D Çok hamarat ve beceriklidir ayrıca. Enfes yemek tarifleri var. :D Güncellerim daha :p :kiss:

Oğlunu ve oğlu ile ilişkisini kıskanıyorum.
Onun dışında tam net olarak tanıdıgım söylenemez.
Zira rahat,kasmayan,umursamaz hayatın çok fazla ciddiye alınmaması gerektiğini öğrenmiş birisi.
Ayrıca boyna koşuyor ve bildiğin kalas hani ciddi kalas.

Yasommmmmmmmmmmm diye sesleniyorum ona bir kez bütün neşesini güzelliğini aktarıyor bana.
Sevinci sevinç katıyor, güzel kahkahası mutluluk.
Sabahlara kadar muhabbet ettiğimiz günleri karşılıklı kahve höpürdertmelerimizi ve püskürtmelerimizi çok özledim.
Forumun bana kazandırdığı en güzel şey demiştim onun için hala da öyle..
Forumdan ap ayrı bir bağımız var onunla. Hiç kopmadı kopmasın da.
O iyi ki var. İyi ki yanımda..
Her şeyimi paylaşabilirim onunla. Yargılamadan yadırgamadan dinler beni.
Derdime de sevincime de ortak olur.
Teee Alamanyalardan arar hayatıma renk katar.
Hayatımdan hiç eksik olmaman dileğiyle Yasom.
Allah yüzünden gülümsemeni eksik etmesin hep iyi insanlarla karşılaştırsın seni ve çapkın oğluşunu. :D
Öperim güzel yanaklarından yumuşak yumuşak. :oy:

Jei'de Kei'nin yavuklusudur. Cok sempatik cana yakin samimi bi durusu var tarafimca sevilir sayilir :oy:

Evinin kadını mi olmaya karar verdin sen laaa? Sesin çıkmıyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri