Jei (Artena)

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Artena çoook eglenceli sevecen neşe kaynagı bir arkadaşımız :cici:

Seviyeli dürüst birisi. Tanıdığıma memnun kaldığım insanlardan. Muhabbeti de hoş dur.

11 Ekim 2012 16:20
eger çakıllar ve taşlarla kaplı değilse ve hele ki el değişmemiş ve sıcacıksa tam bir keyif örneğidir ayrıca kemikler içinde gayet yararlıdır.

26 Ocak 2013 15:22
smyrna kelimelerle anlatılmayacak kadar kalbi temiz biridir kısacası anlatılmaz LoLatılır.

Forumun en neşeli insanı o :) Sıcak kanlı herkesle arası iyidri

forumun neşe küpü gerçek bir eğlence insanı olduğu kadar dostluğu arkadaşlığı ve kişiliğiyle tam bir hanım efendi

sırdaşım arkadaşım sen bitanesin ya seni sevmeyen ölsün çünkü insan sevmeyi unutmuştur o yer işgal etmesin dünyada :cici:

uzun uzun yazmama gerek yok sanırım o biliyo bende ki yerini :) umarım görüsme sansımız olur Cok Seviliyosun ;)

yemek konusunda 9 köyün bile doyuramadığı zati muhterem insan :D

Gumsalım düşüncedaşım benim. Forumda yakın oldugum ender insanlardan. yoğun oldugum için pek görüşemiyoruz ama her girdiğimde profilini ziyaret etmeden gitmem canımmsın :*

*Soğuk kış günlerinde nickiyle içimizi ısıtacak olan forumun çokça sevilen isimlerinden. :)

Bazen diyorum Bu kızgibi güleç Olabilsem:) Okadar eğlencelisin ki.Forumun adeta neşe Kaynağı Oldun.Forumun Olmazsa Olmazlarında.Gerçek Hayattada hep mutlu olman dileğiyle.

Çok neşelisin. çok tatlısın şekercimi baban senin :p :D
Konuşma fırsatımız olmadı ama forumdaki duruşuyla beğeni toplamış biri :)

normalde onunla çok iyi anlaşmamız gerekirken bilmiyorum neden anlaşamıyoruz onla bi türlü aramız kapanmadı gitti hep acık aramız :D

Hiçbir dalganın kalbine kazınmış beyaz duyguları süpürmesine izin verme...

03 Ocak 2013 22:59
Ya ben bu kızı çok seviyorum ve seviliyorda:srl:Canım ya hiç çekinmeden arzularımızı ilete biliyoruz ister avatar ister İmzalarımız için ve hiç goncunmadan ıhh mıhh demeden herkesin isteğine koşuyor çok becerikli maşallah çok taktir ediyorum İzmirlimi:) çok seviliyorsun balımm:kiss:

31 Aralık 2013 03:34
@Artena İZMİRLİM...Ne olursa olsun neşesini hiç kaybetmeyen eğlenerek sinirini yatıştıran yegane İNSAN,herşeye positif karşılık veren,ama hata yapanında önünde durabilen ve yüzüne vurabilen cesur kız nede olsa burçdaşım Aramızda küslük dargınlık olmaz dediğin gibi biz İZMİRİYİZ,kim nederse desin seviyorum ben bu kızı daha doğrusu mikropu

bu hatunla benim yakınlaşmam greg sayesinde oldu üç noktada tanıştık dibinde dostluğumuzu pekiştirdik :D:D:D bayılıyorum kendisine :D:D bir kurbağayı öper gibi öpesim geliyor yaseminden ali nasıl olur bilmem ama öpesim geliyor işte :D:D:D canım hatunum iyiki varsın senin neşenle büyüyor benim neşemde seni çok seviyorum :srl:

henüz Tanışmadık ama çalışmalarını çok begendigim biri :)

Smyrna ya nasıl anlatıyım süper biri ya bu kız :D anlatılacak kelime yok ki hem tatlı hem neşeli hem kafadar çok iyi anlaştığım nadir SARI lar dan :D Daha çok şey yazılır ama bence tanışmak ve onun arkadaşlığını yaşamak çok daha iyi :D

Baldır o ya ballll. İlk geldiği andna itibaren çok fazla sevdiğim ve güler yüzlülüğünden hiçbir zaman ödünç vermeyen hiçbir zaman bozulmasına izin vermeyen moderatörüm :* Seviyorum seni balımmm

Oy benim biriciğimSmyrna`m jasminimm,çok seviyorum kendisini nasıl anlatayım onu anlatılmaz yaşanır o ya .(:
Harika biri,yüreğinin güzelliği dışına yansımış.İlk geldiğim de dikkatimi çeken biri oldu .(:
Hatunum benim çok ama çok seviliyor .Nasıl anlatayım,yüreği okadr sıcakki oraya ulaşan sıcacık oluyor.Hatunumun dibi o :D Yii,bu kızı yiiiii .(:
Rabbim hep onun gönlüne göre versin inşAllah .:kiss:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri