ÜSözlük Jayus

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Yan mahallede tanışıp kaynaştık biz. Çok tatlı hem kendisi hem muhabbeti hem kalbi. Gülbeşekerim o benim. :*
sende bıraktığım iz neydi cidden ben hiç ayıkamadım da jfjfjjf
Yaşına göre çok çok olgun bir duruşu, karakteri var.
çok seviyorum. Sakın kaybolma. @Jayus :kalp:

Benim canımdır kendisi. Fero'm. Her şeyimi bilen birkaç kişiden biridir. Benim ses tonumdan, yazılarımdaki duygulara kadar ruh halimi bilen tek kişi. Ben de öyle. Şu sanal alemde en sevdiğim, en değerlim olan kişidir. Yüreği tertemiz, zerre kötülük barındırmaz. Kız kardeşim var İnci, ondan farkı yok benim için.

Sevdiği insan için her şeyi feda eder düşünmez. Uzun süre yazmasam gelir triplenir ahaha. Hiçbir zaman birilerini kırmak için konuşmaz özü sözü bir güzel yüreklim. Seviliyorsun.

Hem güzel hem sempatik foruma da hızlı uyum sağladı daha ne olsun

Yan mahallede tanışıp kaynaştık biz. Çok tatlı hem kendisi hem muhabbeti hem kalbi. Gülbeşekerim o benim. :*
sende bıraktığım iz neydi cidden ben hiç ayıkamadım da jfjfjjf
Yaşına göre çok çok olgun bir duruşu, karakteri var.
çok seviyorum. Sakın kaybolma. @Jayus :kalp:
Aysem ya biriciğim..🫂
Ajshdhdh söylerim ne olduğunu ;d

Aman da aman hemen kızdım sanmış. Yerim seni. :*
Şakasına yaptım yaaaaa
Ponçik kalbini severim tatlı çalıkuşum benim :emoji_purple_heart:

İkizimm :emoji_revolving_hearts: Min ile yeni kankamız ama ben daha çok seviyorumm....
Tatlışım hep mutlu ol daha ne diyebilirimm kiii :*

Aman da aman hemen kızdım sanmış. Yerim seni. :*
Şakasına yaptım yaaaaa
Ponçik kalbini severim tatlı çalıkuşum benim :emoji_purple_heart:
Kalbime iniyordu az daha yapılır mı bu bana, reva mııı? ;d
Beni kendinle sınama tşk. jdhdjdhdj 🫂

İkizimm :emoji_revolving_hearts: Min ile yeni kankamız ama ben daha çok seviyorumm....
Tatlışım hep mutlu ol daha ne diyebilirimm kiii :*
İkizim! Yıllar sonra bulduğum kayıp ikizim ya.
Siz bahsedince bu kadar benzerlik beklemiyordum ben, gözlüksüz olunca aynıyız resmen xjxhxbxnx
Hep beraber güzelim.🌸

yıllarca o kadar ortak platformlar da bulunduk, ama hiç aynı çatı altında birleşme fırsatımız olmamıştı.. hiç bir şekilde birbirimizi kırmadık, incitmedik, o doğal oluşun ayrı bir hava katıyor sana.. çiçeğim senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olsun. değer verdiğim bir dostumsun seviliyorsun çikolatamm @Jayus 💜

Azerbaycan kızları güzeldir ama Jayus 'un ayrı bir güzelliği mevcut. Ara sıra paylaştığı resimlerinden görüyoruz bunu. Çok sevimlidir ayrıca. Neşelidir. Eğlenmeyi bilir. Gülmek ve neşeli olmak ona çok yakışır. Kalbi de çok güzeldir. Kimseyi kırdığını ve üzdüğünü görmedim. Zararsız, narin, sevimli bir hanfendidir.

yıllarca o kadar ortak platformlar da bulunduk, ama hiç aynı çatı altında birleşme fırsatımız olmamıştı.. hiç bir şekilde birbirimizi kırmadık, incitmedik, o doğal oluşun ayrı bir hava katıyor sana.. çiçeğim senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olsun. değer verdiğim bir dostumsun seviliyorsun çikolatamm @Jayus 💜
Canım Canan'ım sen de çokca seviliyorsun, bende yerin ayrı.🫂
Azerbaycan kızları güzeldir ama Jayus 'un ayrı bir güzelliği mevcut. Ara sıra paylaştığı resimlerinden görüyoruz bunu. Çok sevimlidir ayrıca. Neşelidir. Eğlenmeyi bilir. Gülmek ve neşeli olmak ona çok yakışır. Kalbi de çok güzeldir. Kimseyi kırdığını ve üzdüğünü görmedim. Zararsız, narin, sevimli bir hanfendidir.
Yaa teşekkür ederim şımardım bunları okuyunca bak, bir kaç gün ortalıkta ben çok güzelim diye gezerim artık xjxhxbxn ;d
Ay benim fıstığım nerede...🐣
İkizimm, özleştik evet. Yoğunum ama unutmadım sizi tabii ki!💋

Hanimişşşş benim çalıkuşummmm ya
Yoksa bir Kamuran mı buldun? Idjfjfj

Hanimişşşş benim çalıkuşummmm ya
Yoksa bir Kamuran mı buldun? Idjfjfj
Ayşemm, biliyorsun ki bir Kamuran bulmuş olsam haberin olurdu ;d
Çalıkuşun yoğun çalışma ve taşınma sürecinde hepsi birden üstüme yığıldı, keşke aşktan kaybolsak xjxhxbxnfh

Hanım hanımcık ve enerjik. Güzel vibe veriyor foruma.

benim gözümde en öne çıkan özelliği uyumlu olması. iletişim dili güzel ve güçlü. yaşı genç ama davranışları olgun. kendisi de pek güzel; hoş gelmiş, sefalar getirmiş.

benim gözümde en öne çıkan özelliği uyumlu olması. iletişim dili güzel ve güçlü. yaşı genç ama davranışları olgun. kendisi de pek güzel; hoş gelmiş, sefalar getirmiş.
Teşekkür ederim Dilek'cim çok güzel anlatmışsın şımardım bak yine, bugün benim şımarma günüm galiba. Ayrıca o senin güzelliğin, çiçeklerin ardından bile belli oluyor saklayamazsın güzelliğini..
I Love You Hug GIF by BEARISH

Geri