angie
Elmas Üye
-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aysem ya biriciğim..🫂Yan mahallede tanışıp kaynaştık biz. Çok tatlı hem kendisi hem muhabbeti hem kalbi. Gülbeşekerim o benim.
sende bıraktığım iz neydi cidden ben hiç ayıkamadım da jfjfjjf
Yaşına göre çok çok olgun bir duruşu, karakteri var.
çok seviyorum. Sakın kaybolma. @Jayus![]()
Kalbime iniyordu az daha yapılır mı bu bana, reva mııı? ;dAman da aman hemen kızdım sanmış. Yerim seni.
Şakasına yaptım yaaaaa
Ponçik kalbini severim tatlı çalıkuşum benim![]()
İkizim! Yıllar sonra bulduğum kayıp ikizim ya.İkizimmMin ile yeni kankamız ama ben daha çok seviyorumm....
Tatlışım hep mutlu ol daha ne diyebilirimm kiii![]()
Canım Canan'ım sen de çokca seviliyorsun, bende yerin ayrı.🫂yıllarca o kadar ortak platformlar da bulunduk, ama hiç aynı çatı altında birleşme fırsatımız olmamıştı.. hiç bir şekilde birbirimizi kırmadık, incitmedik, o doğal oluşun ayrı bir hava katıyor sana.. çiçeğim senin için en güzeli en hayırlısı neyse o olsun. değer verdiğim bir dostumsun seviliyorsun çikolatamm @Jayus 💜
Yaa teşekkür ederim şımardım bunları okuyunca bak, bir kaç gün ortalıkta ben çok güzelim diye gezerim artık xjxhxbxn ;dAzerbaycan kızları güzeldir ama Jayus 'un ayrı bir güzelliği mevcut. Ara sıra paylaştığı resimlerinden görüyoruz bunu. Çok sevimlidir ayrıca. Neşelidir. Eğlenmeyi bilir. Gülmek ve neşeli olmak ona çok yakışır. Kalbi de çok güzeldir. Kimseyi kırdığını ve üzdüğünü görmedim. Zararsız, narin, sevimli bir hanfendidir.
İkizimm, özleştik evet. Yoğunum ama unutmadım sizi tabii ki!💋Ay benim fıstığım nerede...🐣
Ayşemm, biliyorsun ki bir Kamuran bulmuş olsam haberin olurdu ;dHanimişşşş benim çalıkuşummmm ya
Yoksa bir Kamuran mı buldun? Idjfjfj
Teşekkür ederim güzel düşünceleriniz içinn.Hanım hanımcık ve enerjik. Güzel vibe veriyor foruma.
Sülo'm teşekkür ederim kötü düşüncelerin için jfbfkfndkjfbeni sattı marlayla kanka oldular ikisinden de nefret ediyorum
Teşekkür ederim Dilek'cim çok güzel anlatmışsın şımardım bak yine, bugün benim şımarma günüm galiba. Ayrıca o senin güzelliğin, çiçeklerin ardından bile belli oluyor saklayamazsın güzelliğini..benim gözümde en öne çıkan özelliği uyumlu olması. iletişim dili güzel ve güçlü. yaşı genç ama davranışları olgun. kendisi de pek güzel; hoş gelmiş, sefalar getirmiş.