jahrein'in inanç anketi

Konu sahibi son olarak 38 gün önce görüldü
enteresan sonuçları vardır. ya da enteresan değildir. kim bilir?

göremeyenler için..
1652541589936.jpeg

Bu adam çok çıkıyor karşıma ama hiç araştırmadım kimdir nedir. Pek muteber bir adam gibi gelmedi bana. Bunun takipçisi kimdir ki kimler oylamaya katılır bilmem. Ateist bir takipci kitlesi varsa ve sonuc böyleyse normal.

Biz belli bir inanç kesimi ne kadar kalabalık ilgilenmiyoruz. %99.9 unun müslüman olması da farketmez benim için 0.1 olması da. Biz halkların inancı ne olursa olsun devletlerin dinsiz olması gerektiğini söylüyor, savunuyoruz.

Aksi halde burnunuzun nasıl boktan kurtulmayacagini gördünüz denediniz.

%99 deilki zaten .s
ayrıca herkesin inancına saygı duyarım isterse %0.1 olsun

%99 deilki zaten .s
ayrıca herkesin inancına saygı duyarım isterse %0.1 olsun
Bırak şu zırvayı. Adam uçan makarna canavarına inanıyor yada ineği kutsuyor. Nesine saygı duyacam ben bunun. İnanç ve vicdan hürriyeti başka mesele, başkasının mitolojik saçmaliklarina saygı duymak başka. Yani pazar günü mum dikmen gerekirse dikersin. Söndürmem. O kadar.

eyyy climax, pastafaryanları yedirmeyiz.
Pastafaryan için düşündüklerim Arap mitolojisi için de geçerli. Farketmez.

Ne demiş Pentagram;

Ateş, toprak, hava olmuş, yağmur olmuş hayat vermiş sana
Kalbin olmuş, ruhun olmuş, aklın olmuş yol göstermiş sana
Bir ömürlük maceranda hikayeni anlat bana
Ne anlam verdin sen buna, ruhunda neler var senin?

Korkma ondan bundan, ne ölümden ne hayattan..
Bu dünyada gördüklerinin hepsi bir, hepsi HAK'tan..

kabul etmioyurm ki bu anketi 12 yaşında kişiler kullanmış geçersiz.

Ülkede Müslüman oranı hiçbir zaman %99 olmadı ve bu gerçeği bilmek için anket açmaya gerek yok ki.
Ateist, deist ve agnostik sayısı oldukça yüksek.

jahrein iyi güzel hoş konulara değiniyor fakat bazen çok sapıtıyor.

Juju benim için neden üzücü olsun onu anlamadım?
12 yaş kitlesi olan adam ben cihadciyim dese anketi IŞİD bayrakları ile donatip 99% müslüman çıkacak. Yaran mı var kuzum?
Hayır senin gibi dine önem veren insanlar için, 30-40 yıl sonra islam dinine inanan insanların sayısının düşecek olduğunu görmek daha üzücü olur diye düşünmüştüm. niye yaram olsun ki? tartışmayı unuttuğunuzu farketmiştim de konuşmayı da unuttuğunuzu ben görememişim. sorry..

Hatem dine önem veren biriyse benden koyu Erdoğan fanatiği yoktur djdjjd

Geri