Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yok kullanmadım kanka.@juju kanka sen oy kullandın mı
Bırak şu zırvayı. Adam uçan makarna canavarına inanıyor yada ineği kutsuyor. Nesine saygı duyacam ben bunun. İnanç ve vicdan hürriyeti başka mesele, başkasının mitolojik saçmaliklarina saygı duymak başka. Yani pazar günü mum dikmen gerekirse dikersin. Söndürmem. O kadar.%99 deilki zaten .s
ayrıca herkesin inancına saygı duyarım isterse %0.1 olsun
eyyy climax, pastafaryanları yedirmeyiz.Bırak şu zırvayı. Adam uçan makarna canavarına inanıyor yada ineği kutsuyor. Nesine saygı duyacam ben bunun.
Pastafaryan için düşündüklerim Arap mitolojisi için de geçerli. Farketmez.eyyy climax, pastafaryanları yedirmeyiz.
bu sizin için daha üzücü değil mi?Ankete oy verenlerin yaş ortalaması 10-12
Juju benim için neden üzücü olsun onu anlamadım?bu sizin için daha üzücü değil mi?
Hayır senin gibi dine önem veren insanlar için, 30-40 yıl sonra islam dinine inanan insanların sayısının düşecek olduğunu görmek daha üzücü olur diye düşünmüştüm. niye yaram olsun ki? tartışmayı unuttuğunuzu farketmiştim de konuşmayı da unuttuğunuzu ben görememişim. sorry..Juju benim için neden üzücü olsun onu anlamadım?
12 yaş kitlesi olan adam ben cihadciyim dese anketi IŞİD bayrakları ile donatip 99% müslüman çıkacak. Yaran mı var kuzum?