bu adam neden kendini kanaat önderi olarak görüyor o kısmı hala çözemedim. kimse buna sen kimsin ... demiyor mu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
yoo ordan almadım.. twitterdan gördüm. onlar her şeyin başlığını açıyor. o zaman her şeyi ordan mı açacağız? yine nasıl derseniz bana fark etmez..@juju cuğum aynı konu Ekşi Sözlük'te de olduğu için link ekliyor ve Ekşi Alıntı klasörüne taşıyorum.
Ekşi'den alıntı olursa lütfen link verip bu klasöre açalım.
jahrein'in ekrem imamoğlu'na hakareti
Başlık aynı olduğu için alıntı yaptığımız düşünülebilir.yoo ordan almadım.. twitterdan gördüm. onlar her şeyin başlığını açıyor. o zaman her şeyi ordan mı açacağız? yine nasıl derseniz bana fark etmez..
Sen climaxi muhalif mi sanıyorsun?sıradan çinko karbon muhalif dediği @climax ve ben sanırım..
SEN HOCAMI KENDİNLE KARIŞTIRMA.Adam her seçim akp ye oy atıyor.
Bu söylem kavga çıkartır...SEN HOCAMI KENDİNLE KARIŞTIRMA.
Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik "ama beni temsil edecek kimse yok" snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.sırf bize karşı olsun diye @Hatem şimdi gelir jahreini savunur.
Katılıyorum hocam sorsan akp li değil chp li değil mhp li değil hdp li zaten değil. görüşü belli değil. anca bi bunların hepsi aynı. hepiniz yobazsınız. bu kadar.Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik ama beni temsil edecek kimse yok snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.
İtiraf ediyorum! (Hayır Juju itiraz değil, itiraf. F ile) Hatem'in tek derdi zevki muhaliflik. Sen siyah dersen o siyah olduğunu bilse ve dışarda siyahı savunsa bile senin olduğun ortamda o lanet şeyin beyaz olduğunu söyler ve bunu ölümüne savunur. Adam bi de arsız, argüman falan üretiyor. Tartışmayı seviyor. Bu bi şizofreni başlangıcı değil midir hocam?Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik "ama beni temsil edecek kimse yok" snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.