jahrein'in imamoğlu'na hakaret etmesi

Konu sahibi son olarak 39 gün önce görüldü
bu adam neden kendini kanaat önderi olarak görüyor o kısmı hala çözemedim. kimse buna sen kimsin ... demiyor mu?

yoo ordan almadım.. twitterdan gördüm. onlar her şeyin başlığını açıyor. o zaman her şeyi ordan mı açacağız? yine nasıl derseniz bana fark etmez..
Başlık aynı olduğu için alıntı yaptığımız düşünülebilir.

Bu adamı ne kadar sevmesem de objektif yönünü seviyorum. Sıradan çinko karbon muhalifler gibi değil.

"ben bu ülkeden giderim" kısmını imamoğlu'nun aday olup seçilme ihtimaline istinaden söylemiş herhalde, on beş yıldır bifiil tek adamlıkla yönetilen ülkeden gitmemiş de imamoğlu seçilirse gidecekmiş, çünkü o zaman burası yaşanacak bir ülke değil demek oluyormuş ahaha. bu adama yorum yapmaktan hep geri durdum ama siz kendinizi ne sanıyorsunuz harbiden ya? sizin eleştirilerinize, arzularınıza göre mi yön alacak, politika belirleyecek koca koca partiler? ülkenin muhalifi bile muhalefete muhaliflikte aslan kaplan kesiliyor anasını satayım. pasaport yenilemeni ben yapayım, vize ücretini de aeg ödesin, tatava yapmadan ilerle.

Her b*ka maydanoz birisi.
Her şeye karışıyor, tamam ülke gündemine bi vatandaş olarak yorumunu belirtirsin filan ama sanki gümdemde olmak için konuşuyor bazen.

Bi kerede kendisi az izleniyor, başka bi yayıncı bunun 5 katı fazla izleniyor diye çamur atıyordu.

Şimdi de parti mi ne kurup seçimlere katılacakmış :D

Bayağı 360 derece dönmüş var olan durumdan şikayetçi olmayıp " meteor düşse CeHaPeden bilecekler " geyiğinin can bulmuş hali

sırf bize karşı olsun diye @Hatem şimdi gelir jahreini savunur.
Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik "ama beni temsil edecek kimse yok" snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.

Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik ama beni temsil edecek kimse yok snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.
Katılıyorum hocam sorsan akp li değil chp li değil mhp li değil hdp li zaten değil. görüşü belli değil. anca bi bunların hepsi aynı. hepiniz yobazsınız. bu kadar.

Bin senedir Hatemin ne bok savunduğunu anlamadım. Şu forumda kimse de anlamış değil. Klasik hem nalına hem mıhına siyaseti özentisi. Klasik "ama beni temsil edecek kimse yok" snopluğu. Ama koy önüne pusulayı ampule basıp geçer. Tereddüt etmez.
İtiraf ediyorum! (Hayır Juju itiraz değil, itiraf. F ile) Hatem'in tek derdi zevki muhaliflik. Sen siyah dersen o siyah olduğunu bilse ve dışarda siyahı savunsa bile senin olduğun ortamda o lanet şeyin beyaz olduğunu söyler ve bunu ölümüne savunur. Adam bi de arsız, argüman falan üretiyor. Tartışmayı seviyor. Bu bi şizofreni başlangıcı değil midir hocam?

@Raijin ohoo Hatem yine iyi. Bunun bir üst paket versiyonu vardı prodesmotes diye. O coğacayip bir tipti. Herif sırf kendine küfür ettirmek için yazardı. Hatem onun yanında sevimli. Ama tabi yol aynı yol. Sonu şizofreni.

Geri