jack rabbit slims

Konu sahibi son olarak 2510 gün önce görüldü
[YOUTUBE]Kjo5pj2PnWk[/YOUTUBE]

güzel kadınların eksikliğini, güzel şarkılar doldururmuş; bazen de güzel şaraplar..
yaşamımın büyük döneminde güzel kadınlardan eksik kaldım; ama hiç güzel kadın aramadım.
zira çoğu zaman ya güzel şarkılara ya da güzel şaraplara denk geldim..
gün yine güzel kadınların eksikliğini hissettirdiği gün; ama şarkılarım benimle!
-hem yaşasın çirkin kadınlar, hem yaşasın güzel şarkılar!-

Yine birçok şeyden eksik bir akşam..
Sanırım artık birçok şeyden eksik yaşamaya iyice alıştım. İyice de hafif meşrep bir adam oluverdim. Oturaklı heriften eser yok. Eksiklik var olanı da götürüyor desenize. Çok değil, üç beş sene önce bu şeyler bana eridiğimi düşündürürdü. Şu aralar daha yalın bir hal aldığımı düşündürüyor.
Saflaşıyorum.

-kafanızı şişirmemek için kısa kesiyorum-
dinleyin

[YouTube]GzKFEx-wsJo[/YOUTUBE]

aslında hüzünlü bir mizacım var.
son günlerin nedeni bilinmez melankolisini ve 'ölecez lan' gerçeğini hiçbir kudret değiştiremiyor..
ha bir de; kötü bir şeyler olacağı hissi: en belirgin ve korkunç olanı da bu.
-ben böyle yaşamak istemiyorum-

[YOUTUBE]qu577tNp1hA[/YOUTUBE]

Ben buna, yarım doğmayı bertaraf etme çabası diyorum
ya da doymak
doymaya çalışmak

[YouTube]csvLnE7AQmU[/YouTube]

[YOUTUBE]xqdYqIYNiZM[/YOUTUBE]

Bande a part.

Bugün dans edesim var, üstelik bir Nazan Öncel kadar olmazsa da canım sevişmek de ister.

Bir önceki posta like atmanın sevişmek anlamına geldiğini düşünenler ile bunca nimete, duyguya rağmen kendini sınırlayan insanlar aynı kefeden çıkmışlar. Neden doğa size karşı bu kadar çömertken götüm götüm yaşıyorsunuz ki? Bence en büyük şirk budur. İsraf edilen her değer de bir günah değil midir?
Sevmiyorum sizleri, hayatı ucundan yaşayanları, az ile yetinenleri, doyumun ne olduğunu bilmeyenleri, ay bir şey olcak korkusuyla yaşayanları sevmiyorum. Bence bir meşenin sizler için ürettiği oksijenin hakkını vermiyorsunuz.
Düzeltme: Herkes sizin gibi düşünmek zorunda mı diyen gergedan ağızlıları da sevmiyorum.

[YOUTUBE]FeTwoGxP6fo[/YOUTUBE]

bunu buraya bırakıyorum, kim ne alırsa..

Geri