İzmirli bir vatandasımız, Helal olsun!

• Kullanıcı Onue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü

adımın paraya ihtiyaci vardir çalişmak zorundadır yapıyodur herkez sevdigi işi yapmıyor gecinmek icin görevi neyse onu yapıyor onun Nasibide budur belki dostum?

Dostum mevzu o degil, anlamadın sen. ÜLKÜ ocaklarından biliyorum bu mevzuyu. Bellı bır mevkıye gelmek ısteyenler ufaktan boyle ıslerle baslıyor anlatabıldım mı ? daha sonra secımler bıttımı baskana gıdıp '' ne oldu bızım ıs '' diyebilmek için ;)

benım burda taktıgım nokta ne olursa olsun kapına gelen birine ters cıkışmaktır ve bunu videoya cekip makara yapmaktır :) yoksa gelen niye gelmiş neden gelmiş onemli deil kibar bi dille göndermek var bide bunlar gibi bi bok yaptıgını sanıp videoya cekip hit yapmak isteyen insanlar var buydu anlatmak istedigim. :)

Fotoğrafta kim ATATÜRK'ün elini öpmek için eğiliyor soylememe gerek yok. Bilmeyenler arastırsın ogrensın.

xApdrQ.jpg

Cevap vermek istemiyorum fakat böyle yalan yanlış bilgiler sunma millete, bu yaptığınla Atatürk'ün değerini düşürüyorsun..

Fotoğrafın çekim tarihini, renklendiren kişiyi araştır İngiliz Kralımı değil mi öğren..

Şu an maç izlemeye gidiyorum kal sağlıcakla..

Yazmıyayım diyorum, boş ver diyorum, gül geç diyorum ama dediğimi dinlemedikten sonra :) Şimdi konuyu açan kardeş biz konu üzerinden gidelim. Son ayda bütün siyasi partiler kendi propagandalarını yapıyor. A parti B parti farketmiyor. Etrafta bir sürü gereksiz afiş, bir sürü gereksiz görüntü kirliliği, bunların bir çoğu yasak alanlara yapıştırılmış veya asılmış görseller. Ellerinden gelse kçımıza bile yapıştıracaklar. Bu gün başımdan geçen kısa bir olayı da anlatayım. Tam kapıyı açtım teyzenin bir tanesi kapıma CHP reklam afişlerini sıkıştırıyordu. Yere düştü hemen eğildim aldım. Desteğinizi bekliyoruz dedi, teşekkür ettik karşılıklı ve gitti. Şimdi hangisi doğru? Bu adamların hangisinin alnı ak? Bunları sorgulamak lazım. Kimse kimsenin dinini, lider olgusunu, örf adetini unutturamaz, kişi unutmak istemedikçe. Yani adam istediği kadar çarşafını yırtsın boş. Böyle 10 milyon puntoyla yazarım, üstüne italik yaparım birde altı çizgili yaptımmı olay tamamdır diye görme büyük resmi.

[T.T];1478450' Alıntı:
adam 800 tl maaş alır 15 saat eşşek gıbı amele gıbı calısır.
gelır burda hala akpyi över beyniniz yok kabul edin artık..(:

Bu arkadaşa da ithafen, kardeş sen bunların haricinde buraya gelip amuda kalkarak mı övgü yazıyorsun ? Yanlış anlama sakın ya da anlayadabilirsin merakımdan soruyorum.

Öpücük Kalp Öpücük Kalp XOXO

Cevap vermek istemiyorum fakat böyle yalan yanlış bilgiler sunma millete, bu yaptığınla Atatürk'ün değerini düşürüyorsun..

Fotoğrafın çekim tarihini, renklendiren kişiyi araştır İngiliz Kralımı değil mi öğren..

Şu an maç izlemeye gidiyorum kal sağlıcakla..

Kral veya degil onu geç sen :D Tayyip'in elini open birini gormedım ben daha :D İngilizler fransızlar bu ADAMdan korkuyordu korkuyor!!

Paylaştığın foto da ki İngiliz kralı felan değil .. Hatta herhangi önemli bir ateşe filan da değil .. M.Kemal'i de iki de bir tayyip ile kıyaslayıp değerini düşürme kardeş ..

Paylaştığın foto da ki İngiliz kralı felan değil .. Hatta herhangi önemli bir ateşe filan da değil .. M.Kemal'i de iki de bir tayyip ile kıyaslayıp değerini düşürme kardeş ..

Kıyaslanamaz saten kardeşş ..

Kapılara seçim vaatlerinin bulunduğu broşürler felan bırakılır fakat;böyle hediye paketleri,kolileri bırakılması hiç etik değil ! Bunu kameraya çekip şovunu yapıp yayınlamak da etik değil...

Ulan adamlar hâlâ akıllanmadı size kaç defa söylememiz lazım?

İzmir'i ALAMAZSINIZ kardeşim bu kadar basit! Defolun gidin!

Ulan adamlar hâlâ akıllanmadı size kaç defa söylememiz lazım?

İzmir'i ALAMAZSINIZ kardeşim bu kadar basit! Defolun gidin!

ANLAYAMAZLAR işte kardeşim, anca mitinge kayserıden adam getırtırler oda denızın fotografını ceker :D sonucta denız her zaman gormuyor :D

Dostum mevzu o degil, anlamadın sen. ÜLKÜ ocaklarından biliyorum bu mevzuyu. Bellı bır mevkıye gelmek ısteyenler ufaktan boyle ıslerle baslıyor anlatabıldım mı ? daha sonra secımler bıttımı baskana gıdıp '' ne oldu bızım ıs '' diyebilmek için ;)

Şu mevzuyu tam anlamadım bi açsana , ülkü ocakları'ndan bildiğin mevzu nedir ? Belli makam mevki sahibi olmak isteyen kişiler ülkü ocaklarına mı gidiyormuş ? Bunu mu demek istediniz ben mi yanlış anladım yoksa ?

Şu mevzuyu tam anlamadım bi açsana , ülkü ocakları'ndan bildiğin mevzu nedir ? Belli makam mevki sahibi olmak isteyen kişiler ülkü ocaklarına mı gidiyormuş ? Bunu mu demek istediniz ben mi yanlış anladım yoksa ?

Hepsi için geçerli degil, evet dogru anlamıssınız.

Geri