İzmirli bir vatandasımız, Helal olsun!

• Kullanıcı Onue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4380 gün önce görüldü
Uzun uzun yazmayım aşağıdaki söz herşeyi özetliyor güzel kardeşim.

Bu millet sahte dinciler, sahte Atatürkçüler ve kuru sıkı milliyetçilerden kendisini kurtaramadığı sürece, siyasi ve ekonomik düzlüğe çıkamayacaktır. Osman PAMUKOĞLU

bende sana karsılık vereyım o zaman..

Arkadaşlar, efendiler ve ey millet, iyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. En doğru, en hakiki tarikat, medeniyet tarikatıdır.

Mustafa Kemal ATATÜRK

Onue Plesk'e haksızlık ediyorsun o akepe'li değil ..

Hocam bunun Akp'lisi Chp'lisi Mhp'lisi falan filan yok, aa sen şu partiye mi oyunu veriyorsun sen vatan hainisin, ha sen şu partiye mi oy veriyorsun sen dinsizsin, bu tarz düşünen insanlara üzülüyorum, sonuçta biz partileri eleştireceğiz, partilere oy veren insanları değil..

Hocam bunun Akp'lisi Chp'lisi Mhp'lisi falan filan yok, aa sen şu partiye mi oyunu veriyorsun sen vatan hainisin, ha sen şu partiye mi oy veriyorsun sen dinsizsin, bu tarz düşünen insanlara üzülüyorum, sonuçta biz partileri eleştireceğiz, partilere oy veren insanları değil..

Kardeşim gelmış burada yok soyle yok boyle mevzuları acıyosun. ATATÜRK'ü unutturmaya calısan bı şahıs var bu ülkede! Siz daha gelmıs neler dıyosunuz! Kusura bakmada bu partı de AKP , gelmıs burada partı meselesı degıl dıyosun. MHP mı ATATÜRK'ü unutturmaya calısıyor ? CHP mı ATATÜRK'ü unutturmaya calısıyor ?

Laikliği kim istiyor kim istemıyor git ogren gel.

Kardeşim gelmış burada yok soyle yok boyle mevzuları acıyosun. ATATÜRK'ü unutturmaya calısan bı şahıs var bu ülkede! Siz daha gelmıs neler dıyosunuz! Kusura bakmada bu partı de AKP , gelmıs burada partı meselesı degıl dıyosun. MHP mı ATATÜRK'ü unutturmaya calısıyor ? CHP mı ATATÜRK'ü unutturmaya calısıyor ?

Hepsi unutturmaya çalışıyor.Bana 11 Kasım 1938'den bu yana gerçekten Başbuğ ATATÜRK'ÜN izinden giden bir lider gösterebilirmisin?Hangisi gerçekten onun izinde.Eğer bir kişi dahi onun izinde olsa idi ülke bu hald eolmazdı.O yüzdne tüm partilerin''CANI CEHENNEME''

Artık bırakın şu partizanlığı.Bu ülkeyi partizanlık ya da partiler değil,Türk Milletinin özüne dönmesi kurtarır sadece.

unutturmaya çali$iyolar diye okudum,
bi insani gercek seven kim ne yaparsa yapsin unutmaz,
helede ataturk'ten bahsediyosak,
insan unutup unutmamayi kendi secer ^^

TGB üyesiyim ben kardeşim. Bu işler içindeyim, bana boş laflarla gelmeyın. benim kabullenemedıgım ulkenın basına bir mahluk gelıyor ve o mahluk Atamızı, ATATÜRK'ü ve yaptıklarını unutturmaya calısıyor. Bir sürü insan sucsuz yere hapıs yatıyor bu ulkede. Yenı yenı çıkartıyorlar SEBEB ? bellı degil..

Erdogan kım olurda T.C kaldırır ? Erdogan kım olurda andımızı kaldırır ?

Bak sana son kez söylüyorum ben Atatürkçü,milliyetçi bir insanım, ak parti'den de zerre kadar hoşlanmam, fakat yiğidi öldürüp hakkını veririm güzel kardeşim, adamlar iyi kötü bu ülkeyi yönetti aynı zamanda ağzına s.tı. artık değişim zamanı geldiğine inanıyorum, ha şu an ki durumdan bizi chp ya da mhp yüzde yüz kurtarır eski milli devletimize kavuşuruz falan diye düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun, senaryo yazılmış güzel kardeşim ben genel seçimlerde chp'nin başa geçeceğine inanıyorum fakat chp eski chp mi orası tartışılır.

Hepsi unutturmaya çalışıyor.Bana 11 Kasım 1938'den bu yana gerçekten Başbuğ ATATÜRK2ÜN izinden giden bir lider gösterebilirmisin?Hangisi gerçekten onun izinde.Eğer bir kişi dahi onun izinde olsa idi ülke bu hald eolmazdı.O yüzdne tüm partilerin''CANI CEHENNEME''

Artık bırakın şu partizanlığı.Bu ülkeyi partizanlık ya da partiler değil,Türk Milletinin özüne dönmesi kurtarır sadece.

Kimsenın partizan oldugu falan yok. Ben ne chpliyim ne mhlıyım

Kimsenın partizan oldugu falan yok. Ben ne chpliyim ne mhlıyım
Ben genel anlamda söyledim bunu.Kaldı ki sadece o bölüme cevap vermişsiniz,diğerlerine cevabınız yok sanırım.Neyse tartışmayayım ben.Kolay gelsin size.Zaten pek anlamam siyasetten!

Bak sana son kez söylüyorum ben Atatürkçü,milliyetçi bir insanım, ak parti'den de zerre kadar hoşlanmam, fakat yiğidi öldürüp hakkını veririm güzel kardeşim, adamlar iyi kötü bu ülkeyi yönetti aynı zamanda ağzına s.tı. artık değişim zamanı geldiğine inanıyorum, ha şu an ki durumdan bizi chp ya da mhp yüzde yüz kurtarır eski milli devletimize kavuşuruz falan diye düşünüyorsan çok yanlış düşünüyorsun, senaryo yazılmış güzel kardeşim ben genel seçimlerde chp'nin başa geçeceğine inanıyorum fakat chp eski chp mi orası tartışılır.

Kardeşım sende sunu kafana ıyıce bı yerlestır. Ben de mhp veya chp gelsın demıyorum saten. yeterkı su yobaz insın o mevkıden yeter!

adam 800 tl maaş alır 15 saat eşşek gıbı amele gıbı calısır.
gelır burda hala akpyi över beyniniz yok kabul edin artık..(:

[T.T];1478450' Alıntı:
adam 800 tl maaş alır 15 saat eşşek gıbı amele gıbı calısır.
gelır burda hala akpyi över beyniniz yok kabul edin artık..(:

Varmış demekki koskoca forumda bişeylerin farkında olan bazı kişiler.

akp'yi destekleyip ovenlere beyniniz yok demek cok yanli$,
ayni zamanda desteklemeyen, ovmeyenlerede tepki gostermek yanli$,
sen ovmezsin o over, bu tur a$agilamalara ba$vurmaniz cok tuhaf.

Fotoğrafta kim ATATÜRK'ün elini öpmek için eğiliyor soylememe gerek yok. Bilmeyenler arastırsın ogrensın.

xApdrQ.jpg

akp'yi destekleyip ovenlere beyniniz yok demek cok yanli$,
ayni zamanda desteklemeyen, ovmeyenlerede tepki gostermek yanli$,
sen ovmezsin o over, bu tur a$agilamalara ba$vurmaniz cok tuhaf.

Hocam mevzu akp degil mevzu akpnin izlediği yol ve yaptıkları.

Hocam mevzu akp degil mevzu akpnin izlediği yol ve yaptıkları.

oyle oldugunu anlamami$tim postlarinizdan,
ama yol ve yaptiklari dahi olsa, onu ovenlere bi a$agilama var,
ben ondan bahsettim ^^

Bizim evede geliyorlar teşekkür edip gönderiyoruz eger senın kapına tayyip geliyorsa hırsız diye bagır cagır şahsına ama sen gelen kişiye hırsız demek yanlıştır bence hayvanlıgın luzmu yok youtubeye atmak ıcın video cekmiş hanfendi başarilida olmus

Bizim evede geliyorlar teşekkür edip gönderiyoruz eger senın kapına tayyip geliyorsa hırsız diye bagır cagır şahsına ama sen gelen kişiye hırsız demek yanlıştır bence hayvanlıgın luzmu yok youtubeye atmak ıcın video cekmiş hanfendi başarilida olmus

Gelen insanlarda para ile yapıyor bunları saten dostum. Keyfı kımse sokak sokak dolasmaz bil istedim :D

Gelen insanlarda para ile yapıyor bunları saten dostum. Keyfı kımse sokak sokak dolasmaz bil istedim :D

adımın paraya ihtiyaci vardir çalişmak zorundadır yapıyodur herkez sevdigi işi yapmıyor gecinmek icin görevi neyse onu yapıyor onun Nasibide budur belki dostum?

Geri