İzmirli bir vatandasımız, Helal olsun!

• Kullanıcı Onue
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 4377 gün önce görüldü
İzmirde akp oy satın almak ıcın bir ATATÜRKÇÜ ablamızın kapısına gıder ve oyunu satması ıcın bır poset bırakır. ATATÜRKÇÜ ablamız ise kapıyı acar , once posetı bırakan kadına ve onun yardakcısına agzına gelenı soyler!

Helal olsun!

[YOUTUBE]2ehICkaAMNE[/YOUTUBE]

Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=2ehICkaAMNE

İzmirde akp oy satın almak ıcın bir ATATÜRKÇÜ ablamızın kapısına gıder ve oyunu satması ıcın bır poset bırakır. ATATÜRKÇÜ ablamız ise kapıyı acar , once posetı bırakan kadına ve onun yardakcısına agzına gelenı soyler!

Helal olsun!

[YOUTUBE]https://www.youtube.com/watch?v=2ehICkaAMNE[/YOUTUBE]

Video linki : https://www.youtube.com/watch?v=2ehICkaAMNE

Videonun forumda gözükmesi için youtube kodlarının arasına sadece 2ehICkaAMNE kodunu koy.linki koyduğun için görünmüyor.

Kadın dolmuş bayağı .. Bu kahvelerden bizim evde de gelmiş .. Gördüm hemen çöpe attım .. Neme lazım boğazımızdan haram geçmesin ..

Benim gözümde kapıya gelenler ne kadar suçluysa kendini Atatürkçü sanan ev sahibi de o kadar suçlu...

Böyle tiplere ne yardim ediyorsunuz, birakin acliktan ölsün pilsik kadin !

Ben olsam hemen Polis cagirip o Terbiyesiz kadini mahkemeye verirdim. Hirsiz dedigi icin.

Serefsiz !

Böyle tiplere ne yardim ediyorsunuz, birakin acliktan ölsün pilsik kadin !

Ben olsam hemen Polis cagirip o Terbiyesiz kadini mahkemeye verirdim. Hirsiz dedigi icin.

Serefsiz !

sen ne dedıgının farkındamısın dostum ? OY alabilmek ıcın boyle yollara basvurmak normalde kadınn verdıgı tepkı mı yanlıs ? Bu kadar da YOBAZ olunmaz harbıden. Ne dıyım kı size ALLAH akıl fikir versın..

Bırak edebıyat yapmayı sımdı.Size göre SERİAT sistemi getirilmeli ülkeye saten dimi :D

Ben söylemekten bıktım siz hala anlamıyorsunuz be kardeşim, beni burda tanıyan tanır benim siyasi görüşümüde bilen bilir, insanlara bir takım etiketler yapıştırmayı bırakın artık..

Gerçek Atatürkçü,milliyetçi bir insan şu olayı savunmaz. Savunulacak bir tarafı yok öncelikle. Kapı kapı dolaşıyorlar her belediye başkan adayı, her muhtar adayı kapı kapı dolaşıp bir takım hediyeler verir, alırsın almazsın o sana kalmış.. Böyle kameraya çekipte aaa Akp (şeriatçılar) kapı kapı dolaşıp kahve dağıtıyor onu yapıyor bunu yapıyor bunları geçin be güzel kardeşim, kadının şov yaptığı her yerinden belli oluyor.

Birde şunu anlamadım Atatürkçü diye büyük puntolarla kırmızı renkle neden belirttin?

Ben söylemekten bıkmadım siz hala anlamıyorsunuz be kardeşim, beni burda tanıyan tanır benim siyasi görüşümüde bilen bilir, insanlara bir takım etiketler yapıştırmayı bırakın artık..

Gerçek Atatürkçü,milliyetçi bir insan şu olayı savunmaz. Savunulacak bir tarafı yok öncelikle. Kapı kapı dolaşıyorlar her belediye başkan adayı, her muhtar adayı kapı kapı dolaşıp bir takım hediyeler verir, alırsın almazsın o sana kalmış.. Böyle kameraya çekipte aaa Akp (şeriatçılar) kapı kapı dolaşıp kahve dağıtıyor onu yapıyor bunu yapıyor bunları geçin be güzel kardeşim, kadının şov yaptığı her yerinden belli oluyor.

Birde şunu anlamadım Atatürkçü diye büyük puntolarla kırmızı renkle neden belirttin?

En son sorundan baslım canım kardeşim. ATATÜRK ismini boyut olarak 1000 de yaparım 10000000000 de yaparım bu kımseyı ılgılendırmez ayrıca uzerınde konusamazda. Lider dediğin ATATÜRK gibi olmalı tayyip gibi degil anladın ? Okul okuyan kitap tutan adamlarsınız gidin tarıhı arastırın sonrada tayyıpın hayatını, cemaatle baglantısnı arastırın gelın burada sagda solda gorup duydgunuz seylerle ahkam kesmeyın.

Ablamızın HIRSIZ demesının sebebını bılıyosunuz haa bılmıyorum dıyosanızda bu sızın vicdanınıza ve olaylara bakıs acınıza kalmıs bısey..

sen ne dedıgının farkındamısın dostum ? OY alabilmek ıcın boyle yollara basvurmak normalde kadınn verdıgı tepkı mı yanlıs ? Bu kadar da YOBAZ olunmaz harbıden. Ne dıyım kı size ALLAH akıl fikir versın..

Bir konu actin diye, her yorum yapana saldirmak zorundamisin ÖZ ATATÜRKCÜ kardes ?

Bugün muhtar secimlerinde bile Muhtarlar Tükenmez kalem, Seker , lokum dagitiyor oy alabilmek icin, Türkiyenin En Büyük partisi kahve dagitmis cok mu degisiginize gitti ?

Sow yapmayin, kari almis eline kamerayi videoya cekiyor, ve bunu Youtube a yüklüyor.
Utanmazlar.
Hani bir Adam bir kizi elliyordu ya, kiz da kameraya cekip YouTube a koymustu.

Bu Terbiyesiz kadinin ondan farki yok.

Kanunen seçim için hediye gibi şeyler dağıtmak yasak değil mi?Ben mi yanlış biliyorum?

En son sorundan baslım canım kardeşim. ATATÜRK ismini boyut olarak 1000 de yaparım 10000000000 de yaparım bu kımseyı ılgılendırmez ayrıca uzerınde konusamazda. Lider dediğin ATATÜRK gibi olmalı tayyip gibi degil anladın ? Okul okuyan kitap tutan adamlarsınız gidin tarıhı arastırın sonrada tayyıpın hayatını, cemaatle baglantısnı arastırın gelın burada sagda solda gorup duydgunuz seylerle ahkam kesmeyın.

Ablamızın HIRSIZ demesının sebebını bılıyosunuz haa bılmıyorum dıyosanızda bu sızın vicdanınıza ve olaylara bakıs acınıza kalmıs bısey..

Uzun uzun yazmayım aşağıdaki söz herşeyi özetliyor güzel kardeşim.

Bu millet sahte dinciler, sahte Atatürkçüler ve kuru sıkı milliyetçilerden kendisini kurtaramadığı sürece, siyasi ve ekonomik düzlüğe çıkamayacaktır. Osman PAMUKOĞLU

Onue Plesk'e haksızlık ediyorsun o akepe'li değil ..

Bir konu actin diye, her yorum yapana saldirmak zorundamisin ÖZ ATATÜRKCÜ kardes ?

Bugün muhtar secimlerinde bile Muhtarlar Tükenmez kalem, Seker , lokum dagitiyor oy alabilmek icin, Türkiyenin En Büyük partisi kahve dagitmis cok mu degisiginize gitti ?

Sow yapmayin, kari almis eline kamerayi videoya cekiyor, ve bunu Youtube a yüklüyor.
Utanmazlar.
Hani bir Adam bir kizi elliyordu ya, kiz da kameraya cekip YouTube a koymustu.

Bu Terbiyesiz kadinin ondan farki yok.

kardeş laylaylom bunlar geç sen onları gelmıs bıde turkıyenın en buyuk partısı dıyor :D Once git yazı yazmayı ogren sonra gel benle sıyaset konus. ATATÜRKÇÜ'yüm zoruna mı gıttı kardeşim merak etme benden daha milyonlarca var.

Yazık harbıden yazık. ÇANAKKALE'de binlerce yüzlerce sehıt ınsanlarımızdan bu lafları duymak ıcın mı canlarını feda ettıler.

Geri