İzleyen Kişilerin Tamamında Bir Gram Bile Akıl Sağlığı Bırakmayan 21 Sayko Film

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Çok teşekkür ediyorum Aze hanım :) merak içinde kalıp biran önce evime dönüp izlemek istiyorum açıkçası. Severim böyle konuları tam benlik diyormuşum:p

Umarım beğenirsiniz. Beğenmezseniz bile yazarsınız burada izlediğiniz zaman, çünkü sizin düşüncenizi de merak ettim.

Listedekilerin 7-8 tanesini izlemisim sadece ve Siyah Kuğu son izlediğim. Verdigi his başlık kadar abartılı olmasa da filmdeki gerilim tuylerimi diken diken etmişti.
Kevin Hakkinda Konusmaliyiz filmi de hayli garipti. Son sahnesinde duygulanmistim.

Listedekilerin 7-8 tanesini izlemisim sadece ve Siyah Kuğu son izlediğim. Verdigi his başlık kadar abartılı olmasa da filmdeki gerilim tuylerimi diken diken etmişti.
Kevin Hakkinda Konusmaliyiz filmi de hayli garipti. Son sahnesinde duygulanmistim.

Ben siyah kuğu'yu pek sevemedim fazla abartılmış bir film gibi geldi gözüme. Elbette beğendiğim yerler vardı ama genel olarak bakınca bana göre hüsrandı.

Ben siyah kuğu'yu pek sevemedim fazla abartılmış bir film gibi geldi gözüme. Elbette beğendiğim yerler vardı ama genel olarak bakınca bana göre hüsrandı.
Zevkler degisir tabii belki de cok pohpohlanmis olmasi sizi irite etmis ve izlerken bu yonde olumsuz etkiye sebep olmus olabilir. Bazen bana da cok populer film ve sarkilarda ayni sey oluyor çünkü.
Filmi cidden cok begendim ben. Filmin begenildigini biliyordum ama izlemeden once fragmanini izlemedim konusunu, yorumlari vs hicbir sey okumadim ve etkilendim filmden. Aklimda kalan sey kadinin ruhsal gelgitlerini cok iyi hissettiğim. Başlarda o ağlarken ben de duygulandim, sonlara dogru ise tüylerim urpermisti.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Bir 'Serbain' olamaz hiç biri .
O kadar film izledim , çokca snuff.Ciddi manada kusma hissi duyduğum tek film .

İzleyeyim de kalanının dibi de sıyrılsın.
Teşekkürler.

• Beğen
Yani önce sayko kelimesi anlam olarak bizde ne canlandırıyor onu düşünmek lazım. Bana göre kişiden kişiye değişen bir anlam içeriyor. Benim sayko tanımlamama göre üç beş sayko film listeyecek olsam bunlar; Oldboy, Enter the void, irreversible, mullholland dr diyebilirim. Srpski filme gelince valla cesaret edemedim izlemeye.

• Beğen
Varsa liste de olmayan paylaşın litfen.
Aralarından sadece iki tanesini izlemişim. Siyah Kuğu çok vasattı.
Diğeri de idare ederdi . Kalanların içerisinden seçtim izleyeceğim.
Sizin de var ise aklınızda olanlar paylaşın .

çoğunu ızledım şu sıyah beyazlar hariç

cinayet filmlerını daha cok sevıyorum

bazen gerılım fılmlerı umduğum kadar germıyor

Varsa liste de olmayan paylaşın litfen.
Aralarından sadece iki tanesini izlemişim. Siyah Kuğu çok vasattı.
Diğeri de idare ederdi . Kalanların içerisinden seçtim izleyeceğim.
Sizin de var ise aklınızda olanlar paylaşın .

Aaa mesajını şimdi gördüm kusura bakma.
Ben açıkçası iğrenç ötesi filmleri severim nedense.
Salo ya da Sodom'un 120 Günü filmini yaklaşık bir ay önce falan izlemiştim.
Ne zamandır erteliyordum izlemeyi ama [ARGO]bok yedikleri sahne ahahahah[/ARGO] efsaneydi.
Bir de şey filmi var,the human centipede filmi üç seri olarak film.
Birincisini gerçekten çok beğenmiştim bir bilim adamının üç insandan kırkayak yapması diyebilirim kısaca.
Baya güzeldi,-bana göre tabi-
İkincisini izledim sonrasında,ikincisinde de bir adamın 10 15 kişi miydi neydi o kadar kişiyi bir yere bağlayıp onlardan kırkayak yapmasıydı.
Çok ayrıntı veremiyorum fragmanları izleyebilirsin :d
Üçüncü filmi izlemedim o da hapishanede geçiyor bir ton insanı köpek pozisyonunda birbirine dikilmesi diyeyim sen anla ahahaha
Onu izlemeyi nedense o sıra midem kaldırmadı ama belki izlerim bugün yarın bakalım.
İlk aklıma gelenler bunlar bir tane daha vardı da ismini unuttum filmin aratmaya da üşendim baya değişik konusu vardı saçma iğrenç bir şeydi o da ahahah

Listede bir sırp filmi var mı diye baktım fecii film idi..

Geri