İzleyen Kişilerin Tamamında Bir Gram Bile Akıl Sağlığı Bırakmayan 21 Sayko Film

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
srpki filmi izledkten sonra hıc bırı bana sayko gelmıyor

Aaa mesajını şimdi gördüm kusura bakma.
Ben açıkçası iğrenç ötesi filmleri severim nedense.
Salo ya da Sodom'un 120 Günü filmini yaklaşık bir ay önce falan izlemiştim.
Ne zamandır erteliyordum izlemeyi ama [ARGO]bok yedikleri sahne ahahahah[/ARGO] efsaneydi.
Bir de şey filmi var,the human centipede filmi üç seri olarak film.
Birincisini gerçekten çok beğenmiştim bir bilim adamının üç insandan kırkayak yapması diyebilirim kısaca.
Baya güzeldi,-bana göre tabi-
İkincisini izledim sonrasında,ikincisinde de bir adamın 10 15 kişi miydi neydi o kadar kişiyi bir yere bağlayıp onlardan kırkayak yapmasıydı.
Çok ayrıntı veremiyorum fragmanları izleyebilirsin :d
Üçüncü filmi izlemedim o da hapishanede geçiyor bir ton insanı köpek pozisyonunda birbirine dikilmesi diyeyim sen anla ahahaha
Onu izlemeyi nedense o sıra midem kaldırmadı ama belki izlerim bugün yarın bakalım.
İlk aklıma gelenler bunlar bir tane daha vardı da ismini unuttum filmin aratmaya da üşendim baya değişik konusu vardı saçma iğrenç bir şeydi o da ahahah

Ay neler önermişsin izlemem bunları :)))
Demek istediğim Psikolojik gerilim di
Litfen bunları görmemiş olayım hjkl
Ben bir film izlemiştim birini odaya kapatıp çiğ et koyuyorlardı önüne o kurtlanıyordu mecbur acıkıp yemişti onu. Hatırlamıyorum filmin ismini.
O günden beri izlemem öyle şeyler.
Bir de Saw tabi ki adamı domuz kıyma makinasına atıyordu öykkk :( Gerçi her filmi berbat ötesi!
Benim midem almıyor ya böyle filmleri.

Girmez olaydim tekim ben bu saatte ürperdim ruh muh gorunce :/

Ay neler önermişsin izlemem bunları :)))
Demek istediğim Psikolojik gerilim di
Litfen bunları görmemiş olayım hjkl
Ben bir film izlemiştim birini odaya kapatıp çiğ et koyuyorlardı önüne o kurtlanıyordu mecbur acıkıp yemişti onu. Hatırlamıyorum filmin ismini.
O günden beri izlemem öyle şeyler.
Bir de Saw tabi ki adamı domuz kıyma makinasına atıyordu öykkk :( Gerçi her filmi berbat ötesi!
Benim midem almıyor ya böyle filmleri.

Ilk kez benim begendigim filmleri seven biri var sandim sanırım ehe.
Neyse dedigin tarzda da müsait olunca aklıma gelen filmleri yazarim

Geri