İzlerken kanınızın donacağı bir olay!

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Dün kü Mevzu nedir bilinmez ama iki gencin öldürüldüğü olaydaki acımasızlığı kemiklerinize kadar hissedeceksiniz! İnsan hayatı bu kadar ucuz olmamalı..

Son zamanlarda neredeyse her gün silahlı şiddet videoları görüyoruz.
En ufak tartışmada insan öldürmek normalleştiriliyor sanki.
Tabii polis nerde diye soruyoruz. Onun da cevabı: Akbelen’ de köylü dövüyolar

Biz lise zamanlarında kavga mavga olduğunda millet birbirine vurmamak için bahane arardı. Kavga çıktığında iki yumruklaşır küfürleşir dağılınırdı. Cepteki emanetler korkutmak amaçlıydı. Sopadır şudur budur bacağa çalışırdı. Okulda her gün topallayan birilerini kesin görürdük. Arada çıkıyordu hayatsız, yarınsızlar ama “arada” işte. Şimdi ne tahammül, ne vicdan, ne insanlık… Hiçbir şey kalmadı insanlarda. Trafikte önüme kırdı diye çekip adam vuruyorlar. Sokakta dik dik baktı diye birbirlerini bıçaklıyorlar. Arabayı vermedi diye annesini vuran 16 yaşındaki çocuktan tutun da şu olaya kadar… “Erkek”liğin lüzumu yok. Kendinizi düşünmüyorsanız ailenizi düşünün. Üzmeyin insanları…

Allah korusun böyle tiplerden yaa…

Şiddet videosuna mı başladiniz lan. Böyle konu olmaz, kapatın.

Böylelerinin sırtlarını yasalara dayıyor olması çok can sıkıcı.

konuyu yabani İslamiyet'e, climax araplara nasıl bağlamış diye merak edip yorumlara bakayım dedim.

Şiddet videosuna mı başladiniz lan. Böyle konu olmaz, kapatın.

Duygularıma tercüman oldunuz climax. Dün yıllardır girmediğim Twitter'a girdim direkt bu video çıktı karşıma ve izledim. Hala tesirinden kurtulamıyorum. Lütfen videoyu kaldırın. Bu normal bir şey değil.

Son düzenleme:
Ben videonun bu halini izlememistim çok kotu oldum :(

Duygularıma tercüman oldunuz climax. Dün yıllardır girmediğim Twitter'a girdim direkt bu video çıktı karşıma ve izledim. Hala tesirinden kurtulamıyorum. Lütfen videoyu kaldırın. Bu normal bir şey değil.
Videoyu burdan kaldırsak ne fayda her yerde...

15 gün öncenin haberleri:

bugünün haberleri. teksas olduk, her hafta silahlar çıkıyor.

bunlar da bugünün haberleri:

şu haberi de bırakayım.

biz bu insanlarla karşılaşmayalım, devlet bizim güvenliğimizi sağlasın diye bakarken bütün pislikler bırakılıyor. üç beş gün sonra da bunları bırakırlar. yazık bizlere.

Kapıkule ve İpsala adersiniz olsun geçler.

video hakkında gizlilik kararı alınmış, artık alıştık bu duruma zaten buna bir şey diyemiyoruz da ben bu video kaldırılsın diyenleri anlamıyorum. sosyal medyada da yazıp çiziyorlar milleti tedirgin etmeyin diye. bu bir gerçek, biz bu gerçeğin içerisinde yaşıyoruz. bunun farkına varılsın. medyaya düşmeseydi, video izlenmeseydi bu kadar ses getirecek miydi? belki bir umut bir şeyler değişir bu saatten sonra.

Geri