İzledikleri çizgi film kapatılınca tepki veren köpekler

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Dünyayı hayvanlar yönetsin. Kediler, köpekler, kangurular, bal porsukları falan. Bir de 4 ayaklıları deneyelim bakalım.

Dünyayı hayvanlar yönetsin. Kediler, köpekler, kangurular, bal porsukları falan. Bir de 4 ayaklıları deneyelim bakalım.
Salgın dönemindeki kapanma sürecinde doğa kendine gelmiş, hayvanlar da ortaya çıkmışlardı. Dünyanın sonunu yapay zeka değil, insanlık getirecek.

boyle videolara instada cok denk geliyorum ve kopeklerden cok ben sinirleniyorum :d rahat biraksin adam, kapatip durmasin :d yerim ve mua mua yaparim sizi dadlu pokli gotliler

Hem de nasıl tepki verirler. Bir de gelip Kedi gibi tırmalarlar.. :)

Hayvanların da kendine göre ilgi alanları var.:)

Aa bu benim çocukluğum. Tepkimiz aynı. Bana zaten "sen var ya köpeksin ya." derler, ne köpekliğimi görüyorlarsa... Ya kardeşim Şirinler başlayınca bi' susun be bir çizgi filmimiz var.

Trump manyağından daha manyağın oğlu değildir herhalde:d

Hahah:d ayrıca dünyanın en korkusuz hayvanı diye geçmiş guiness rekorlar kitabına, zalim trump’ta böyle bir vasıf olmadığına eminim… Ay neden ciddileştim:d tamam bal porsuğu yönetsin, iknayım jfjf

Hahah:d ayrıca dünyanın en korkusuz hayvanı diye geçmiş guiness rekorlar kitabına, zalim trump’ta böyle bir vasıf olmadığına eminim… Ay neden ciddileştim:d tamam bal porsuğu yönetsin, iknayım jfjf
Trump elindeki güçten dolayı korkusuzca oraya buraya saldırır gibi görünüyor o iş öyle değil. Trump elinde oyuncak ettiği o gücü alındığı an emziği yere düşmüş bebişlere benzer. O değilde o ciddiyet bana da sirayet etti. Biz buna bal porsuğu etkusu diyoruz kjkljklj

Dünyada yaşanan tüm kötülüklere karşı bu tarz videolar insana huzur veriyor.

benim uydu bayramdan sonra kalacak gibi
evde köpek olsaydı yandıydım

Geri