-
-
-
-
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Salgın dönemindeki kapanma sürecinde doğa kendine gelmiş, hayvanlar da ortaya çıkmışlardı. Dünyanın sonunu yapay zeka değil, insanlık getirecek.Dünyayı hayvanlar yönetsin. Kediler, köpekler, kangurular, bal porsukları falan. Bir de 4 ayaklıları deneyelim bakalım.
Benim rahmetlik kuşum muhabbet kuşlarının çiftleşme videolarına bayılırdı meselaHayvanların da kendine göre ilgi alanları var.![]()
Dünyayı hayvanlar yönetsin. Kediler, köpekler, kangurular, bal porsukları falan. Bir de 4 ayaklıları deneyelim bakalım.
Trump manyağından daha manyağın oğlu değildir herhalde:dbal porsuğu manyağın oğlu ya jfdj on dünya mı yönettirilir:d
Trump manyağından daha manyağın oğlu değildir herhalde:d
Trump elindeki güçten dolayı korkusuzca oraya buraya saldırır gibi görünüyor o iş öyle değil. Trump elinde oyuncak ettiği o gücü alındığı an emziği yere düşmüş bebişlere benzer. O değilde o ciddiyet bana da sirayet etti. Biz buna bal porsuğu etkusu diyoruz kjkljkljHahah:d ayrıca dünyanın en korkusuz hayvanı diye geçmiş guiness rekorlar kitabına, zalim trump’ta böyle bir vasıf olmadığına eminim… Ay neden ciddileştim:d tamam bal porsuğu yönetsin, iknayım jfjf