Absent
Üye
- Web sitesi
- www.susmayiz.net
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
öncelikle bır kadının "ay ben yemek felan yapamam yumurta kırmayı beceremem " demesı kesın yalan
oyle kadın mı olur hatta oyle ınsan mı olur ?
ınsanlar kendı ıhtıyacını gorebılecek becerıye sahıptır hayvanlar bıle kendı yemeğini tedarık edıyor
ve erkek onu yapamaz bunu yapamaz dıye bır şey de gerceği yansıtmıyor siz bir dişiye muhtaç olarak mı yaşacaksınız ?
hayır erkekler de ısterse bır kadından daha guzel yapabılır yemeği .
kendını beslemek bır ıhtıyactır
yemek yapabilen temızlık vs den anlayan ya da anladığını ıtıraf eden erkeği tebrık etmelı
ve aynı zamanda tamır tadılat işlerınden anlayan kadınları da tebrık etmelı
yapamıyorum dıye bır sey yok
nasıl yapıldığını bılmıyor olabılırsınız bunun ıcın ınternette epeyce vıdeo var zaten
yapamıyorum dıyen yukunu başkasını yıkıp kenara cekılen tembeller var
Masallah Cigdem öyle bir giydirmişinki hani ben anlamam demeye çekinecektim neredeyse
Evet bazı erkekler var maşallahı var gözümüz yok ne diyelim.Ama bende yok, size göre yararlı bana göre zararlı özellikmutfak işi kabiliyet gerektiren birsey sanırım hiç özenmedim çok şükür
![]()
sadece boyum çok uzun değil ama mizahım kuvvetli. aödjasdlhaiyi yemek yapabilen erkek sixpackli erkekten daha çekicidir... bir de uzun boylu ve koyu kumral-esmer arasındaysa aşık bile olunabilir, bir de zekiyse... bas nikahı.
kriterlerim bitti, şimdi haberler.
hangi mizah?sadece boyum çok uzun değil ama mizahım kuvvetli. aödjasdlha
bazen hedeflerin aşırı karışıyor, rehberlik hocana sevk ediyorum seni...seni güldüremiyor muyum?
üzdü...
(rehber) kılavuzu @juju olanın.bazen hedeflerin aşırı karışıyor, rehberlik hocana sevk ediyorum seni...
tefoyla kerpeten en son güldüğünde bahar öldü... lütfen arifço![]()