İyi Yemek Yapabilen Erkek.

• Kullanıcı Hüma
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 187 gün önce görüldü
öncelikle bır kadının "ay ben yemek felan yapamam yumurta kırmayı beceremem " demesı kesın yalan

oyle kadın mı olur hatta oyle ınsan mı olur ?

ınsanlar kendı ıhtıyacını gorebılecek becerıye sahıptır hayvanlar bıle kendı yemeğini tedarık edıyor

ve erkek onu yapamaz bunu yapamaz dıye bır şey de gerceği yansıtmıyor siz bir dişiye muhtaç olarak mı yaşacaksınız ?

hayır erkekler de ısterse bır kadından daha guzel yapabılır yemeği .

kendını beslemek bır ıhtıyactır

yemek yapabilen temızlık vs den anlayan ya da anladığını ıtıraf eden erkeği tebrık etmelı

ve aynı zamanda tamır tadılat işlerınden anlayan kadınları da tebrık etmelı

yapamıyorum dıye bır sey yok

nasıl yapıldığını bılmıyor olabılırsınız bunun ıcın ınternette epeyce vıdeo var zaten

yapamıyorum dıyen yukunu başkasını yıkıp kenara cekılen tembeller var

Masallah Cigdem öyle bir giydirmişinki hani ben anlamam demeye çekinecektim neredeyse :)
Evet bazı erkekler var maşallahı var gözümüz yok ne diyelim.Ama bende yok, size göre yararlı bana göre zararlı özellik :) mutfak işi kabiliyet gerektiren birsey sanırım hiç özenmedim çok şükür :)

Masallah Cigdem öyle bir giydirmişinki hani ben anlamam demeye çekinecektim neredeyse :)
Evet bazı erkekler var maşallahı var gözümüz yok ne diyelim.Ama bende yok, size göre yararlı bana göre zararlı özellik :) mutfak işi kabiliyet gerektiren birsey sanırım hiç özenmedim çok şükür :)

İki patates soyup kızgın yağa atabilirsin bence

Hazır yufkanın içine peynir vs koyup katlayıp tavaya atabilirsin bence sende o işiği gordum ben

Free_EyeS

Benimdir. Elimin lezzeti var aga. yumurta kırıp koyuyorum önlerine ağzını, burnunu yalıyorlar. Altın günü yemekleri hariç tabii. O kadar da değil. ;b

Forumda barbunya ile ün yapmış adam var be. .d

Ben tost yapabiliyorum. Zorlarsam belki yumurta da kırabilirim, sayılır mı?

deniyorum ve bazen böyle düşünebiliyorum. bazen ise, hayal kırıklığı.

mesleğim gereği iyi yemek yaparım.

iyi yemek yapabilen erkek sixpackli erkekten daha çekicidir... bir de uzun boylu ve koyu kumral-esmer arasındaysa aşık bile olunabilir, bir de zekiyse... bas nikahı.
kriterlerim bitti, şimdi haberler.

iyi yemek yapabilen erkek sixpackli erkekten daha çekicidir... bir de uzun boylu ve koyu kumral-esmer arasındaysa aşık bile olunabilir, bir de zekiyse... bas nikahı.
kriterlerim bitti, şimdi haberler.
sadece boyum çok uzun değil ama mizahım kuvvetli. aödjasdlha

Geri