İyi Parti 6'lı koalisyonu terk etti

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye
Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
KK ölmeden adaylığı kimseye bırakmaz :d imamoğlu yavaş falan bunlar hep çocuksu hayaller . Yavaş zaten ölü taklidi yapıyor görev gelmesin diye. İmamoğlu istekli sadece onu da KK istemiyor.

Şimdi daha yüksek sesle RECEEEEP TAYYİP ERDOĞAAAAN ahahaha en güzeli erdoğancı olmak kafa rahat %40 altına düşmüyor reis

herkes olaya partizanlık olarak baktığı için belki de büyük sıkıntı. “kk idiy ilirsi iy virmim” şımarıklığı yapmanın zamanı değil. bunu görebilmek ve anlayabilmek önemli olan. yineliyorum; imamoğlu ya da mansur başkan kendi partisinin ya da kk (diyelim madem öyle) desteğini almadan aday olmaz, olamaz.
Aynen öyle.
Partizanlik büyük sknti.
Öte yandan Mansur ve Ekrem beyler yine her halukarda partizanligi savunurlar ise,secmen bunu düsünmeli.
Hayirlisi olsun diyelim.

Ya hu Allahinizaşkina.
Meral hanim bu karari kendi basina mi aldi saniyorsunuz?Imamoglu kendini CHP ve KK dan niye soyutladi?
Secmene ihanetmis.
Sanki secmen neyin ne oldugunu bilmiyor.
Bu kararı kiminle aldığının bir ehemmiyeti var mı? Meral Akşener bir ittifakın içerisinde ve o ittifakın unsurlarına karşı bir sorumluluğu var. Sadece onlara da değil, orada seni beni temsilen oturduğu için bize karşı da ciddi bir sorumluluğu var. Daha dün o ittifakın ortak aday konusunda mutabık kalındığına dair yayınlanan metninin altında imzası var. Dün o belgeye imza atıp bugün aksi yönde hareket eden kim olursa olsun seçmene karşı bir ihanet içerisine girmiştir. Dün o imzayı atmayıp bugün aklı selim bir açıklamayla ittifaktan ayrılsaydı insanlar yine kızar ama en nihayetinde Akşener ile empati kurardı. Hatta bu Akşener'e ciddi de bir puan kazandırırdı. Bunu yapmayıp benden sonrası tufan anlayışıyla hareket etti, yetmedi her fırsatta Kılıçdaroğlu'na bağlılığını beyan eden ve ittifakın zarar görmemesi için çok titiz hareket eden İmamoğlu ve Yavaş'ı da insanların önüne attı. Ben Akşener'in tutumunu ve altında yatanları anlıyorum. Kılıçdaroğlu'nun ve beyin takımının bütün bu süreçte ne kadar anlamsız ve basiretsiz işler yaptığını da her fırsatta dile getiriyorum ama bütün bunlara karşın bahanesi ne olursa olsun Akşener'in bu tutumuna hak vermiyorum. İlla sine-i millete dönecekse de bunu seçime 70 gün kala değil, 1 sene evvel yapacaktı. Milleti bir bok çuvalı gibi ortada bıraktığın zaman bahanen ne olursa olsun haklı olmuyorsun, olamıyorsun.

Masada 5 kişi bir düşünürken oy çokluğunu kabul etmeyip, oy birliği isteyen kabul görülmeyince de önündeki iki seçenekten masayı devirmeyi tercih etti fakat kemal beyi, bunlara kazanamayacak aday olarak kim inandırdıysa seçimdeki birinci parti olacaklarını da söylemiş sanırım. Çok büyük güvenceleri var gibi fakat 2 seneye yok olmayacaklarının garantisini nasıl veriyorlar anlayamadım. Keşke muhalif cenah bunlara bu kadar inandırmasaydı Ekrem istiyoruz, Mansur istiyoruz beyinleri yandı herkesin. Seçim dün olduğu gibi bugün de kazanılmış ve kaybedilmiş değil. Hayırlısı buymuş ben kemal beyin ilk turda olmasa da ikinci turda bu işi kotaracağını düşünenlerdenim.
Esnafı filan geziyorlarmış, onlar öyle diyormuş. Ayrıca rivayet odur ki kendilerinin yaptırdıkları ankete göre iyi partinin %20 oyu da varmış. Bilimsel kıstasları bunlar. Öte yandan dediğin üzere 5 parti bir isimde uzlaşırken kendilerinin önerdiğinin adayın kabul görmemesini dayatmacılık olarak görüyor. Yani 1 parti 5 partiye dayattı demiyor da 5 parti bize dayattı diyor. Bununla da kalmıyor, %20 oy aldığını ve büyük destek gördüğünü ifade ettiği partisinden 1 tane Cumhurbaşkanı adayı bulamıyor ve 3 CHP’li ismi birbiri ile yarıştırıyor ve CHP’yi dizayn etmeye çalışma terbiyesizliğini gösteriyor. Bence çok daha fazla uzatmak yersiz tertip. Bu bildiğin ihanet. Pazarlık yaptı ve sattı.

Bu kararı kiminle aldığının bir ehemmiyeti var mı? Meral Akşener bir ittifakın içerisinde ve o ittifakın unsurlarına karşı bir sorumluluğu var. Sadece onlara da değil, orada seni beni temsilen oturduğu için bize karşı da ciddi bir sorumluluğu var. Daha dün o ittifakın ortak aday konusunda mutabık kalındığına dair yayınlanan metninin altında imzası var. Dün o belgeye imza atıp bugün aksi yönde hareket eden kim olursa olsun seçmene karşı bir ihanet içerisine girmiştir. Dün o imzayı atmayıp bugün aklı selim bir açıklamayla ittifaktan ayrılsaydı insanlar yine kızar ama en nihayetinde Akşener ile empati kurardı. Hatta bu Akşener'e ciddi de bir puan kazandırırdı. Bunu yapmayıp benden sonrası tufan anlayışıyla hareket etti, yetmedi her fırsatta Kılıçdaroğlu'na bağlılığını beyan eden ve ittifakın zarar görmemesi için çok titiz hareket eden İmamoğlu ve Yavaş'ı da insanların önüne attı. Ben Akşener'in tutumunu ve altında yatanları anlıyorum. Kılıçdaroğlu'nun ve beyin takımının bütün bu süreçte ne kadar anlamsız ve basiretsiz işler yaptığını da her fırsatta dile getiriyorum ama bütün bunlara karşın bahanesi ne olursa olsun Akşener'in bu tutumuna hak vermiyorum. İlla sine-i millete dönecekse de bunu seçime 70 gün kala değil, 1 sene evvel yapacaktı. Milleti bir bok çuvalı gibi ortada bıraktığın zaman bahanen ne olursa olsun haklı olmuyorsun, olamıyorsun.
Siyasetin kirli ve karmasik dünyasina hgniz glu efendi.
Birgün ola ki,dilinden anlarsiniz.
Cünki KK anlamiyor,ona yüklenen görevi de oynayamiyor.Cünki potansiyel yok.
Meral hanimin hirsini göremeyen secmene ne denir?
Ya da bunun bilincinde olana?
Siyasette önemli olan söz degil,icraattir.
Gelismelerdir.
Neyse,uzun lafi kisasi,hayal kirikligi büyük elbet lakin olusmasi da bir garip.
80 lilerden beri ileri gelen olaylar bunlar.

Bu arada bu süreç size, olası Kemal iktidarının mevcut iktidar ve yandaşlarından bir farkı olmayacağının ön gösterimi olsun.

Kemal gazanamaz diye diye buralara siz getirdiniz işi. Erduvan gazanamaz diye siyaset yapsaydiniz o zaman

Geri