İyi Parti 6'lı koalisyonu terk etti

• Kullanıcı DoGu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye
Konu sahibi son olarak 11 gün önce görüldü
meral akşener masaya katılırsa aday tekrar değerlendirilebilir dedi.

bu saatten sonra dönüş olacağını düşünmüyorum. yarın meral akşener'in masaya katılıp karşılıklı güzelce konuşulmasını, anlaşamıyorlarsa da toplantı sonrasında ortak bir basın açıklamasıyla farklı adaylarla yürüyecekleri açıklanmalı. seçmende oluşan karamsarlık durumu ortadan kalkar.

peki Kılıçdaroğlu'nun hiç vakit kaybetmeden TİP' e koşması?
bu da bana biraz garip geldi aslında. TİP ile sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama 1 sene omuz omuza yürüdükleri İyi Parti' yle uzlaşmaya çalışmak yerine ayrıldıktan 3 saniye sonra başkasıyla flört eden eski sevgili tavırları yakışmadı diye düşünüyorum.

bu da bana biraz garip geldi aslında. TİP ile sorunum yok yanlış anlaşılmasın ama 1 sene omuz omuza yürüdükleri İyi Parti' yle uzlaşmaya çalışmak yerine ayrıldıktan 3 saniye sonra başkasıyla flört eden eski sevgili tavırları yakışmadı diye düşünüyorum.
TİP ile görüşmesi önceden programlanmış bir görüşmeydi. Hem Sol parti, hem TiP hem de TKP ile depreme, orada yapılan çalışmalara ve dahası hükümetin her 3 partinin üyelerini de göz altına almasına dairdi. Gündem nedeniyle buna dair konuşmuş da olabilirler ama toplantının esas sebebi buydu. Nitekim Cumhurbaşkanı adaylığına dair bir şey konuşmadıklarını basın açıklamasında dile getirdiler.

TİP den ziyade hdp vekillerininde açıklamalarını takip etmeni öneririm.

Şu haberin altındaki yorumları okuyun, günümüze ne kadar çok benziyor değil mi?

geçen gün twitter'da ekmeleddin tweetlerini arattırmıştım. şunun gibi bir sürü tweet var.

(bugün %60'la seçimi kazanırız açıklamaları var)

günümüze ne kadar çok benziyor değil mi?

Aklı olan haberturk izlemesin
sebep? barışın siz kardeşsiniz mesajını da buna katarak kutuplaşmamızı mı istiyorsun? sen sağcısın, sen solcusun, siz böyleydiniz, siz şöylesiniz diyerek herkesin birbirine vurmasını, bu ortamın devam etmesini mi istiyorsun?

geçen gün twitter'da ekmeleddin tweetlerini arattırmıştım. şunun gibi bir sürü tweet var.

(bugün %60'la seçimi kazanırız açıklamaları var)

günümüze ne kadar çok benziyor değil mi?

Benzetmelerimiz arasında büyük bir nizam farkı var. CHP’nin üst düzey yetkili bir siyasetçisinin aday gösterdiği kişinin propagandasını yapmasından doğal ne var? Ne demesini beklersin mesela?
Benim paylaştığım haber ise sıradan, herkesin yorum yaptığı bir haber. Ve şuanki twitter aleminden farksız.

sebep? barışın siz kardeşsiniz mesajını da buna katarak kutuplaşmamızı mı istiyorsun? sen sağcısın, sen solcusun, siz böyleydiniz, siz şöylesiniz diyerek herkesin birbirine vurmasını, bu ortamın devam etmesini mi istiyorsun?
Hayır plesk kanalla ilgili dedim ya muhalefetin içine yıllardır nifak eken grup.Kumpas mağduru komutanlar aklıma geliyor deliriyorum sen bakma bana

Bu mesele daha çok su kaldıracak gibi duruyor. Birileri alenen yalan söylüyor. İşin kötüsü iki taraf da iki gündür sosyal medyada inanılmaz bir algı çalışması yapıyor. Arşiv kaydı olsun diye şu videoyu paylaşıyorum,

İyi Parti'nin ayrılış süreciyle ilgili arka planda adaydan bağımsız farklı meselelerin de döndüğü aşikar. Chp, Deva ve Gelecek kanadından gelen tepkiler de enteresan. Anladığım kadarıyla İyi Parti'nin masadan ayrılmasının adayla falan bir ilgisi yok. Başka bir pazarlık döndü ve orada ipler koptu. İlginç ve hareketli bir hafta olacak.

Yabanci basin,bu olayi muhalefet icin bir felaket olarak degerlendiriyor.
Ve anladigim kadari ile,cogu gazeteci Akşener e hak veriyor.Masayi Meral hanim degil,Kemal beyin sahsi ambisyonlari yiktigi iddia ediliyor.
Yalniz bir gazetede,Trojen ati yakistirmasi yapmislar.dddd

Geri