İyi Okuyun!

Konu sahibi son olarak 4129 gün önce görüldü
O kadar tepkiye rağmen, konuyu açana da teşekkürler yazıyı yazana da teşekkürler.
İnsanlar gösteri de yapar gösterisiz de konuşur.
Bak en güzel örneği tüm kadın cinayetleri. Özgecan için kan ağlarken bu millet yakın zaman da münevver karabulut cinayetine de çığırıyordu. Erkekler bu düşünceyle yetiştiriliyor, ötesi yok.
Kadın gördüğünde iç güdüsel olarak yem görmüş hayvan gibi yaklaşıyor.

Genel erkek genellemesine cidden sinirlerim bozulmaya başladı artık,kızın biri gelmiş facebook da neden paylaşım yapmıyorsun bu konu ile ilgili diye beni azarladı dün bu nasıl bir kafadır yahu ben zaten gerekli yere gerekli imzayı vermişim reklam yapıp bas bas paylaşım yapıp akşamında eğlence mekanlarına gidenlerden mi olayım? HasbinAllah yahu insanı delirtiyorlar bazen tepkimi reklam yapmadan vermişim ben zaten sonra gelip birde paylaşım yapmadığım için bende o tacizciler gibiymişim bak bak beyin yoksunu ne kadar insan var şu ülkede,yolda yürürken kafasını kaldırmayan bir adamım ben böyle aptal şeylere maruz kaldım dünden beri yapmıyorum kardeşim facebook da twitter da paylaşım falan dediğim gibi zaten imzamı vermişim ben change.org da çıkıp saçma saçma reklam yapmanın ne faydası var !

nAREO0.png

Buyur burdan yak,savunduğunuz düşüncelere uyuyor mu bu görsel
Bu karikatürle ne anlatmaya çalışıyorsunuz acaba ?

Buyur burdan yak,savunduğunuz düşüncelere uyuyor mu bu görsel
Bu karikatürle ne anlatmaya çalışıyorsunuz acaba ?

başlıkla alakası yok elbet ama sonradan yazılanlarla, absürt tepkilerle ilgisi var, daha doğrusu algılamalarla... biz neyi anlatmaya çalışıyoruz millet neyi anlıyor ve nerelere çekiyor mevzuyu bence bu görsel acınası durumun çok güzel bir örneği Kırmızı

başlıkla alakası yok elbet ama sonradan yazılanlarla, absürt tepkilerle ilgisi var, daha doğrusu algılamalarla... biz neyi anlatmaya çalışıyoruz millet neyi anlıyor ve nerelere çekiyor mevzuyu bence bu görsel acınası durumun çok güzel bir örneği Kırmızı

Konunun suyu çıkmış ben daha fazla çıkarayım dediniz yani...
Konu sahibi olarak açılan her konuda olduğu gibi bu konuda da her görüşe açık olup fevri davranmamanız gerekirdi...
Hoşunuza gitmeyen yorumlara makul cevaplar vermeniz daha şık olurdu
Nacizane fikrimdir iyi forumlar

Okudum bir şey anlamadım gah o tarafa çekiyorsunuz gah bu tarafa konuyu

aynen idam ve hadim arasında seçim yapamadığınız gibi

hadim nedir ?

adam vahşiçesine çinayet işlemiş sizde hadim edilsin diye tutdurmusuz
adam adam sizde beni bağışlayın ellerin boğazın bileklerin kesmiş hadimlikle alakası yok

konu güzel konu irelli gitmek olur bu konuyla
amma çıkıbda burda süpermenlik yapmağın hiç bir anlamı yok

ibretlik ceza verilmeli ve o tarzda devam edilmeliki böyle şeyle olmasın
idam bes eder

içiniz bir ben Azerbayçanlı ayrı bir devlet olsakda dinimiz dilimiz aynı amma hayıfki
Türkiyede bu tur olaylar çok oluyor

Sebeb nedir onu çozemedim
o kadarmı aç kalıyonuz derdim amma açlıkla alakası yok işsizmisiniz işden çok iş var peki erkekli diye gurur var odamı yok desem burda yanılırım çünki şaşırtıcı olar
birde 3 kişi çepinizde 10 kuruşmu yok tecavüz ediyonuz bir bayana veya kıza yokse oralarda etin fiyatı pahalımı ne gerçekden çözemedim aslında çok yazılası şey varda 3 kişi yüzünden bura yorum atarımda millet düşünürki erkekleri aşşalıyor

mesela burda bir birinin etin yemeyin yeri yok dövlet var kanun var hiçkesinde hakkı yerde kalmaz inşallah

okumadım ama haklısın

Duygularımı dile getirdiğin için teşekkür ediyorum Pitho
Abartı değil bence. Ama evet, ABARTILMALI DA...

Bence bu tur konulara erkekler yorum yapmasin tecavuz edende biziz dovende biziz sovende biziz. İşimize gelene canim cicim diyoruz tersleyince arkasindan or.spu diyoruz ve bu gercek. O yuzunden surdaki tum yorumlar bana hic gercekci gelmiyor bu konuyu açanda dahil .

Bence bu tur konulara erkekler yorum yapmasin tecavuz edende biziz dovende biziz sovende biziz. İşimize gelene canim cicim diyoruz tersleyince arkasindan or.spu diyoruz ve bu gercek. O yuzunden surdaki tum yorumlar bana hic gercekci gelmiyor bu konuyu açanda dahil .

konunun gerçekçilikle alakası olması için başlığı açanın bayan olması gerekiyor sanırım ve zaten böyle bir düşüncelerle bu yazıyı da bir bayan yazamazdı herhalde

ayrıca dediklerinize katılmıyorum erkekler için olanına kadınlar sütten çıkmış ak kaşık değiller erkekler de günah keçisi değiller herkes suçunu bilecek

tabi şimdi bu son cümlemle konuyla bağdaştıranlar olup yine tuhaf tuhaf yazarlarsa hiç şaşırmam

Anlamadigimi dusunmek icin zorlamis olmalisin kendini.
Basta belirrttim guzel yazmissin ama katilmadigim noktalar var dedim.
Bu ve benzeri yazilarla insanlarin onune set koyup gorunmeyen duvarlar örüyorsunuz diyorum.
Birakin yurusunler , birakin tecavuzculere en agir cezalar gelene kadar eylem yapsinlar , birakin bagirsinlar meydanlarda ki bundan sonra kadinlara cinsel veya fiziksel farketmeden siddet uygulamaya korksunlar,

Hiç yorma kendini. Dikkat çekmek için yazmış ve ayrıca çaktırmadan hakaret etmiş falan filan... İlk yazıyı yazanın mantığından çok uzak yorumlar yapmış ardından...

''Bana göre'' Özgecan konusunda söylememiz gereken çok fazla şey yok. Çünkü tek yürek olup canilerin hak ettiği cezanın fazlasını almalarını sağlayamayacağımız için.

Allah belasını versin ''öldürülen aleviymiş iyi oldu'' diyeninde, ''ülkücü şerefsizler yapmış, faşist köpekler'' diyenin de,

Allah belasını versin ''3 çocuk yap diyene kadar tecavüzleri önle'' diyip yine işi siyasete bulaştıran Kılıçdaroğlununda, yıllardır süre gelen bu tecavüz ve cinayet olaylarına caydırıcı ceza veremeyen hükümetinde.

Allah belasını versin ölen gencecik kız üzerinden twitterda türlü türlü reklam yapan ünlülerinde, Allah belasını versin canlı yayında nihat doğanla yine bu olay üzerinden şov yapan ertem şenerinde.

Allah belasını versin, ekşi sözlük gibi sözde türkiyenin aydın fikirlerinin buluştuğu platformda cani katilin 2 yaşında ki zavallı kızı adına başlık açarak ''buda katil geni taşıyodur, gözlem altında tutulsun'' diyen yazarlarında.

Şu olayda bile ''Allah rahmet eylesin, Allah ailesine sabır versin'' diyemeyip, birbirimize düştüğümüz için, Allah bizimde belamızı versin.
Bu olaydan yine şunu çıkardık ki, toplum olarak başımıza ne müsibet gelirse gelsin, insanlıktan nasibimizi alamayacağız.

Hatem noktayı koymuş.imzami atar saygılarımı sunarım.
Yazıyı paylaşan muhterem, çok gerginsin yada öyle gözükmek istiyorsun.eleştirilere tahammül edemiyorsan konu açmayacaksın.

Bu burada bitmeyecek. Devam edecek. Ve yarın özgecan-lar unutulacak. Hep böyle olmadı mı? İki kız daha kayıp şimdilik. Ve diğer kaybolan kızları sayamiyorum bile..

Kaybolan kız sayısı Gökyüzün de yıldızlar kadsr..
Kadın, diri diri gömülür daha doğar doğmaz.
Kadın erken evlendirilir,
Kadın dövülür,
Kadın öldürülür.
Çocuk yaşta evlendirilir.
Okutulmaz, çalışması yasak, konuşması yasak, sevmesi yasak. Çünkü kadınız.

Ve yıl 2015 değişen bir şey yok. Aslında var. Her gün daha çok çoğalıyor bunlar.

Bitmeyecek, değişmeyecek.

Öyle rezil bir ülkemizin insanları var ki, diyecek söz bulamıyorum artık.

Allah belanızı versin diyeceğim ama Allah'ınız bile yoktur sizin.

güzel yazılmış bir yazı
çok konuşacak şey var ama sözler hep havada kalıyor malum o yüzden susmak sanırım iyi şu anda

Geri