Büyük Düşler
Üye
Misanthropic kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana, çok haklısın duygularıma tercüman oldun.
bu yazıyı okuyup ama anlamadan haklı bulanlar var
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Misanthropic kardeşim sonuna kadar katılıyorum sana, çok haklısın duygularıma tercüman oldun.
Buyur burdan yak,savunduğunuz düşüncelere uyuyor mu bu görsel
Bu karikatürle ne anlatmaya çalışıyorsunuz acaba ?
başlıkla alakası yok elbet ama sonradan yazılanlarla, absürt tepkilerle ilgisi var, daha doğrusu algılamalarla... biz neyi anlatmaya çalışıyoruz millet neyi anlıyor ve nerelere çekiyor mevzuyu bence bu görsel acınası durumun çok güzel bir örneği Kırmızı
Bence bu tur konulara erkekler yorum yapmasin tecavuz edende biziz dovende biziz sovende biziz. İşimize gelene canim cicim diyoruz tersleyince arkasindan or.spu diyoruz ve bu gercek. O yuzunden surdaki tum yorumlar bana hic gercekci gelmiyor bu konuyu açanda dahil .
Bu metnin baslangicina bi de sonuna iki tırnak işareti koymayı bilmiyo musun
Anlamadigimi dusunmek icin zorlamis olmalisin kendini.
Basta belirrttim guzel yazmissin ama katilmadigim noktalar var dedim.
Bu ve benzeri yazilarla insanlarin onune set koyup gorunmeyen duvarlar örüyorsunuz diyorum.
Birakin yurusunler , birakin tecavuzculere en agir cezalar gelene kadar eylem yapsinlar , birakin bagirsinlar meydanlarda ki bundan sonra kadinlara cinsel veya fiziksel farketmeden siddet uygulamaya korksunlar,