Kutlama İyi ki doğdun @Stockholm Sendromu

Konu sahibi son olarak 34 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mus mutlu yillar stockcum..
Her sey gönlünce olsun venüsün kizi.<3

Sevdiklerinle sımsıkı sarılıp mutlu seneler geçirmen dileği ile güzel yaşların olsun )

Oyyy kuzum iyi ki doğdun. Sağlıkla, mutlulukla, neşeyle, huzurla, başarıyla dolu yılların olsun.:kalp:

Musmutlu bol gülümsemeli yıllara stock hanımcım

Doğum günün kutlu olsun canımıniçii, tüüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yılların olsuun.
Kocaman bir iyi ki bırakıyorum buraya ve çok kalp :kalp:

İyi ki doğmuşsun nice mutlu yaşlara sevdiklerinle beraber canım.
Forumun tek en'i ☕♥️

Ben yine yazarsam destan yazarım diye mesutjum elinde cetvelle kapıda bekliyor kısa keseceğim söz...dlfkajsdşflk
Seninle her gün sohbet etmek bazen terapi gibi (bazen senin için daha doğrusu sadece senin için xdxd), bazen de "acaba bugün ne saçmalayacaklar da biz kahkahalarla güleceğiz' heyecanı yaratıyor. dsklfşlasdk
şakası da bir yana... bol kahkahalı, stresten ve kem gözlerden uzak, mutlu yıllar dilerim w/yourbae...:bahar::bahar::bahar:

Nice mutlu yillarin olsunnn

Güneş doğdu:bahar: mutlu cok saglikli yuzun gibi kalbin gibi guzel yillarin olsunn:bahar:

Mus mutlu yillar stockcum..
Her sey gönlünce olsun venüsün kizi.<3

hepinize çok teşekkür ediyorum, canım kadınlar<3

Mutlu, sağlıklı ve erdemli bir ömür, verimli ve keyifli geçecek bir yeni yaş diliyorum.

Güzel yaşların olsun

Mutlu ve sağlıklı yaşlar.

yaş gününü kutlarım, tanrı ploutos sana limitsiz kredi kartı nasip etsin.

Bir sürü spali, uçsuz bucaksız mutluluk, sonsuz huzur ve sağlık diliyorum efenim. Ne öyle doğuyon be aklımızı aldın… asnsjjs iyi ki doğdun. :bahar:

Ad günün Kutlu olsun kral.

ooo doğum günün kutlu olsun dilekçim seviliyorsun <3 <3

Doğum günün kutlu olsun

Doğum günün kutlu olsun Stock Hnm. Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum. Yeni yaşında her şey dilediğince olsun.......

Dogum günün kutlu olsun
Sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara

Nice nice senelere

Yeni yaşını tebrik ediyorum.

size de teşekkür ediyorum, canım arkadaşlarım.

Sözlüğüne yazacaktım da yazamadım yaa neden?

Şakası bir yana iyi ki seneler önce tanıştık seninle, o günden bugüne ikimiz de çok değiştik ama aramızdaki dostluk hiç incinmedi. Senin “değer verdiğin bir insan olmak” çok büyük bir şans kişi için. Ben de o şanslılardanım.

İyi ki doğdun, iyi ki varsın.

Bir sürü spali, uçsuz bucaksız mutluluk, sonsuz huzur ve sağlık diliyorum efenim. Ne öyle doğuyon be aklımızı aldın… asnsjjs iyi ki doğdun. :bahar:
canlarım benim, siz de iyi ki varsınız.
sizi seviyorum.

Bol kahkahalı, bol eğlenceli ve bol aşklı geçireceğin nice güzel yılların olsun Stock hanımcım :party_face:
Doğum günün kutlu olsun canım. ^55

Doğum günün kutlu olsun yavrumm ❤️❤️❤️ nice güzel senelerin olsun ve bu sene ayrı bi güzel olsun yiierim iyi ki varsın

Bol kahkahalı, bol eğlenceli ve bol aşklı geçireceğin nice güzel yılların olsun Stock hanımcım :party_face:
Doğum günün kutlu olsun canım. ^55

Doğum günün kutlu olsun yavrumm ❤️❤️❤️ nice güzel senelerin olsun ve bu sene ayrı bi güzel olsun yiierim iyi ki varsın

doğum gününüz kutlu olsun

Mutlu yaşlar dilerim :emoji_blossom:

çok teşekkür ederim<3

• Öpücük
Tepkiler: Aze
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri