Kutlama İyi ki doğdun @Stockholm Sendromu

Konu sahibi son olarak 33 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
iyi ki var.
iyi ki o cümleleri yazıyo, çünkü her biri satır arası manifesto gibi :emoji_smirk:

İyi ki sessiz kalıyor bazen, çünkü o sessizlik bile bi karakter duruşu :emoji_sunglasses:

Kimi için soğuk, kimi için zor çözülen…
Benim içinse bi sendrom değil, bağımlılık olmaya devam ediyor :emoji_wink:

Yazamadığım bir çok şey var ve onların hepsi için yollayacağim şey şu: :)

Yeni yaşın, kahkahan kadar net, zekan kadar keskin, enerjin kadar bulaşıcı olsun yavrumm

İyi ki varsın, doğum günün kutlu olsun.

Sevdiklerinle sımsıkı sarılıp mutlu seneler geçirmen dileği ile güzel yaşların olsun )

Oyyy kuzum iyi ki doğdun. Sağlıkla, mutlulukla, neşeyle, huzurla, başarıyla dolu yılların olsun.:kalp:

Sözlüğüne yazacaktım da yazamadım yaa neden?

Şakası bir yana iyi ki seneler önce tanıştık seninle, o günden bugüne ikimiz de çok değiştik ama aramızdaki dostluk hiç incinmedi. Senin “değer verdiğin bir insan olmak” çok büyük bir şans kişi için. Ben de o şanslılardanım.

İyi ki doğdun, iyi ki varsın.

Bir sürü spali, uçsuz bucaksız mutluluk, sonsuz huzur ve sağlık diliyorum efenim. Ne öyle doğuyon be aklımızı aldın… asnsjjs iyi ki doğdun. :bahar:

Doğum günün kutlu olsun canımıniçii, tüüm sevdiklerinle birlikte nice mutlu yılların olsuun.
Kocaman bir iyi ki bırakıyorum buraya ve çok kalp :kalp:

Ben yine yazarsam destan yazarım diye mesutjum elinde cetvelle kapıda bekliyor kısa keseceğim söz...dlfkajsdşflk
Seninle her gün sohbet etmek bazen terapi gibi (bazen senin için daha doğrusu sadece senin için xdxd), bazen de "acaba bugün ne saçmalayacaklar da biz kahkahalarla güleceğiz' heyecanı yaratıyor. dsklfşlasdk
şakası da bir yana... bol kahkahalı, stresten ve kem gözlerden uzak, mutlu yıllar dilerim w/yourbae...:bahar::bahar::bahar:

Doğum günün kutlu olsun Stock Hnm. Ailen ve sevdiklerinle nice mutlu, huzurlu ve sağlıklı yaşlar diliyorum. Yeni yaşında her şey dilediğince olsun.......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri