iyi kalpli aşırı duygusal sessiz efendi erkek

Konu sahibi son olarak 2429 gün önce görüldü
halk arasinda takdir gormeyen
Sumsukgiller familyasindan bir kus turu!
mesela angut var bi de buna benzeyen (kus turu olarak)
ama biz toplum olarak "okuz" seviyoruz
ee ne de olsa sut vermez ama guc verir!
beni anlayan var mi aranizda ? cunku bazen ben bile anlamiyorum

Arkadaşlar meriç ler le karıştırmayalım , meriçler böyle erkeklerin kuyusunu kazan , malum erkegimizin kiz arkadasinin arkadasidir genel de , hatta , meriçlerin vucudundaki tum killar saciyla hep orantili olmak zorundadir , kafasi 3 numara ve beyaz kupe takarlar.
Malum erkegimizi dumur etmek icin kiz arkadaslarinin hep yaninda ve yoresinde takilirlar , mericler icten pazarliklidir , saf degillerdir , surekli kadin arkadaslarina " sen haklisin bosver o seni kaybettigine uzulsun " diye teselli verirler haksiz olsalar da , sucun yarisida sende demezler.
Meriçlerin babalarinin adi bile mithat , fevzi , abdurrahman gibi isimler degildir.
Buğra , burak , levent ve kaya gibi isimleri vardir.

bununla şey yapamazsınız
yeme içme evet
inanamıyorum şu an senle yemek yiyoruz
bak yine inanamıyorum bir şeyler içiyoruz
bu böyle gider işte
ister inan ister inanma

Kiymeti bilinmeyen tiplerdir muhtemelen.
Cunku kadinlar genelde burunlarini surten, kendini dev aynasinda goren, ulasilmazi oynayan tiplere ilgi duyarlar. Illa ugrastirilmak isterler. Darbe yedikten sonra da cevrelerindeki bu tanima uygun adamlarin omzunda aglarlar :)

Arkadaşlar meriç ler le karıştırmayalım , meriçler böyle erkeklerin kuyusunu kazan , malum erkegimizin kiz arkadasinin arkadasidir genel de , hatta , meriçlerin vucudundaki tum killar saciyla hep orantili olmak zorundadir , kafasi 3 numara ve beyaz kupe takarlar.
Malum erkegimizi dumur etmek icin kiz arkadaslarinin hep yaninda ve yoresinde takilirlar , mericler icten pazarliklidir , saf degillerdir , surekli kadin arkadaslarina " sen haklisin bosver o seni kaybettigine uzulsun " diye teselli verirler haksiz olsalar da , sucun yarisida sende demezler.
Meriçlerin babalarinin adi bile mithat , fevzi , abdurrahman gibi isimler degildir.
Buğra , burak , levent ve kaya gibi isimleri vardir.

meriç +1

Dipnot: Biz ülkece gödümüzden insan yaratmaya bayılırız , ama ne hikmet ise böyle insanlar yanlızca diziler de ve filmler de olur. Çünkü asıl kirlenmiş dünyayı yansıtmaz.
Gerçekci olmamak istiyorsanız bu tarz mitlerle mutlu olun , ziraa o tarz bir insan en ufak hatanızda sizden intikam almak için yaşıyacak. Çünkü aciz ve size muhtaç

Son düzenleme:
Aşırı duygusal mı ? Iyk

Aşırı duygusallık dışında hepiciği çok güzel özellikler, çok sessizlik de iyi değil gerçi; ortası iyi diyelim. Aşırı duygusallık başa bela, onun dışında züper bir profil.

daha önce tatmadığınız, önyargılı olduğunuz bir lezzet gibi düşünün; tadınca ne kadar güzel bir şey olduğunun farkına varıyorsunuz. her şeyin aşırısı zararlı, o ayrı.

aşırı duygusal,sessiz sakin bi de üstüne hayrat yaptırmış gibi iyi kalpli...sıkıcı biri yani.... nursema bile ilhamiyi seçmedi firazı seçti uyanın....

daha önce tatmadığınız, önyargılı olduğunuz bir lezzet gibi düşünün; tadınca ne kadar güzel bir şey olduğunun farkına varıyorsunuz. her şeyin aşırısı zararlı, o ayrı.
Ne anlar bunlar stockcum?
Bunlar alismis hayt huytculara.Hih.

Nerde dul çocuklu serseri tipli biri var ona tav olurlar zaten
Burda bekar zengin ben dururken. Diye yazan olursa forumu bırakırım ki. :emoji_penguin:

Geri