iyi kalpli aşırı duygusal sessiz efendi erkek

Konu sahibi son olarak 2424 gün önce görüldü
oğlak burcu olan erkektir,
yalnız olan erkektir,
utangaç olan erkektir,
kızların yüzüne bile bakmadığı erkektir

bkz: kızların hep pij erkek tercih etmesi

ekmeleddin: evet ekşi sözlükten geldim.

Aşırı duygusal sessiz erkek düşünemiyorum ya,herşeye ağlayan. bayar insanı:/

Nadir erkek türüdür.

duygusal,efendi,iyi kalpli olmam, sert ve asabi olmama da engel değildir.

Genel itibariyle kaybeden ve yalnız olan erkektir. Yağmur yağarken depresyon kazağını hemen giyerek pencere kenarına kahvesiyle koşan, buğulu camı sildikten sonra uzaklara bakıp iç dünyasını tatmin etmeye çalışanlar tarikatındandır(bkz)
İşin kötü yanı böyle olmayı iyi bir şey zannederler. "Meriç erkek" olması muhtemeldir. Kadınlar tarafından sevilmez. Kudretli Saruman'ı değil torpilli Gandalf'ı desteklerler.

aynı zamanda her daim "omo bon sono orkodoş olorok goroyorom" lafına maruz kalmış erkektir.
bakmayın siz elalemin meriç diye yaftalamasına.
bunlar adeta "son mohikan" gibidir.

yok kazakmış da, yok kahveymiş de, yok pencere kenarıymış da.
olum hakan kakız mı sandınız lan bizi :/

hayır kendimden bilmesem harbi inanacağım hee.
yani ben sadece şurada goygoy yapıp geçeyim diye takılıyorum çoğu zaman; ama bazen öyle şeyler okuyorum ki yok artık ali sami deyip, deliriyorum :/

iyi kalplilik: olum ben yolda yürürken önüme bi kadın denk geldiyse koşar adım onu sollayıp, rahatsız olmasın diyen adamım lan

duygusallık: duygusallığı ağlaklık olarak karıştıran sözlük cahillerine sesleniyorum, duygusallık olarak burada şair naifliği, inceliği kastediyor.

sessiz: ehh yalnız olunca insan haliyle sessizliğe bürünüyor, konuşacak kimsesi yok ki adamın :/ öyle sünepelik filan değil yani.

neyse, bak çok gerildim şimdi.
işim var, sırf şu entariyi döşemek için kaçamak yaptım.
gidiyorum
tşk.

Oo laf sokmuşuz,helal.

Herkes kendi çevresinden örneklendirme yapıyor karamurat bey. Benim gördüklerim ota boka ağlayan tiplerdi ve evet böyle tipler beni bayar,hoşlanmam.
Bu benim düşüncem elbette.
Böyle düşünmek sözlük cahili yapıyor ise beni,kabûlümdür. Tşk.

Pic erkekler kankimdir. :d Gozu acik, her disiye bir davranan erkek tiplerine direkt arkadas muamelesi yaparim zira bana gelmez.
Baslikta sumsuk portresi cizilmis biraz ama benim gozumde canlanan oyle degil. Asiri duygusal kismi beni de bunaltir. Cok uzerine giderim. İyi kalplilik ve merhametlilik ise buyuk meziyet, keske olsa. Sessiz ve efendi olmasini da severim. Disariya oyle olmali en azindan. Ben yeterli miktarda acarim sesini, bozarim efendiligini sorun yok.

Yagmur
bugulu cam
kahve
salas hirka cekistirme
bildim! bu "tumblr" tarikati :)

yani beta diyorsunuz
ama surunun devami icin lider olan alpha secilir
efendi parayi serseri kadini kapar! kural bu

Bir de zeki ise.Of yeme de yaninda yat.O kadar yani.

Geri