ÜSözlük ivan divandelen

Konu sahibi son olarak 8 gün önce görüldü
Banlandığı günden beri ağzına bi lokma yemek girdirememiş Neriman teyzem. Ah Majik, seni hayatının merkezinden uzaklaştırarak en büyük kötülüğü yaptılar. Yunus gibi yollara düştü de, php allah deyü deyü

Böyle orijinal bi adamı banlamak yerine taçlandırmanız gerekiyor du sizi çok ayıp.
Kalbimizdesin Majik.. :dramatime:

Kısa sürede burada olması dileğiyle hem kendisine hem de kedilerine selam yolluyorum.

çok konuşulabilir bir adam. kalender. iyi. zaten fave bana hep söylerdi majikle ilgili bunu. biz birbirimizi sevmezdik evvelden. uzunca bir süre de sevmedik zaten. sonra yine onun olgun tavrının bir neticesi olarak konuştuk, bir sürü şey söyledik birbirimize, 32. gün programı halt etsin be kdjdj. birbirimizi anladık sanırım. zeki bir birey. ama forumda tam kapasite kullanmıyor bunu. söylediğimde "gerek görmüyorum" dedi haspam. vardır bir bildiği kdkd bazen abartılı ve ona yakıştıramadığım diyalogların içerisinde görüyorum onu, o arada şöyle bir ambiyans içerisinde olduğuna eminim khkgd

images-16.jpeg

biraz başı ağrıdı sanırım bazı meselelerden, aslında ağrımadı ama ben ağrıyacak diye garip hissettim. ama o umursamaz tavrımın hastası olunuz edasıyla normalinde devam etti, ne diyeyim büyüksün patron ahfgd
balığımsı aslan. hayde eyv.

Burdaki bayanın tekine muşamba dediydi. Gülerken burnumdan baloncuk çıktıydı da cümle aleme rezil olduydum.

allah'tan duj berdesi demediydi de burnum baloncuk cıkardmadı.. garizmam zarsılmadı..

s_344.jpg

var olun efendiler ve hanımefendiler.. bendeniz rabbinin aciz kulu balatlı majik efendi sürgünde zikir çektiğim fosforlu tespihim ile desteklerinizi her daim omuzlarımda hissettim. bu cehaletin alemi kavurduğu ahir zamanda sizin gibi allahın aslanları sayesinde gözü kör gönlü kördüğüm kalmış kardeşlerimizi kelimeler ile falakalayarak hidayete ulaştıracağız.

qadasda.jpg

var olun efendiler ve hanımefendiler.. var olun 33 yaşından küçük kıymetli kardeşlerim. bendeniz rabbinin acizden deliye mekik dokuyan kulu balatlının torunu majik sürgünde teneke kutu üzerinde çay içerek memleket meseleleri üzerine kuşçu dostum favi efendi ile konuştuk. kendisi beni dönem dönem gönül işlerine bulandırmaya çalıştı, üç fanlı rgbsi olan yunus emreden bahsetti. sohbetin körüklediği anlarda deli vahit efendiden bir kaç parça açarak ölümlü olduğumuzu, toprağın ayaklarımızın altında daimi olarak bizi beklediğini hatırladık. velhasıl-ı kelam bitmedi davam, daimi sürecek...

Areo ısmarlayacağım.
Aa bir saniye favela banlı lsjjfsl a çok geçmiş olsun broderim.

Eski İran destanlarında bir minibüs cininden bahsedilir. Bu cin sıcak havalarda camı kapattırmak isteyen teyze ve dayılara musallat olarak onlara ceyeran çarpmasına sebep olur. Hatta İranlı ünlü şair Mehdi Taremi'nin Asatir Aljanii fi Alhafila adlı -The New York Times bestseller- kitabında bu cinin hikayelerine yer verilir. İşte İranlılar bu cine Majik der.

A630F618-CE2D-45E1-A2EC-A7DF3B9E49A4.jpeg

Majik çok orijinal bir adam ipe çamaşır asıp banlanan kankası da öyle :d

Yeraltı edebiyatı yazarlarına, yazım tarzını çok benzetiyorum ve kendim de bu tarzı büyük ilgi ile takip ederim.
Kitap okuyan, araştıran ve sorgulayan insanlardan kimseye zarar gelmez ve en fazla sivri dilli eleştiriler ile farkındalık yaratırlar ki ne mutlu bunu başarabilenlere...
Kimsenin takdiri için uğraşmayan ve haklı olanı destekleyen kişiler arasında sevgili @Majik
Kedileri ile beraber dilerim tam da hayal ettiği türde bir hayatı olur ve Favela ile dostluğu da daim olsun inşallah...

"Yeraltı edebiyatı, postmodern bir dünyanın ayrıksı bir sesi olarak yaşamımıza sızmaya başladı. Yeraltı edebiyatı, çarpık ama çarpıcı bir havayla yazılsa da betimleyici ayrıntılarındaki zenginlik ve samimiyetle toplumsal-tarihsel gerçekliği yansıtmada başarılı olmuş, okunabilir metinler ortaya koymayı başarmıştır."
-Alıntı-

Geri